25

Ekspertite

преди 10 години

и сега да прегледаме ЕКСПЕРТИТЕ, които ще осъществят реформите:dnevnik.bg/bulgaria/2013/09/02/2132033_naznacheniiata_na_kabineta_oresharski_infografika/***. ОСТАВКА БЕ ***!!!

24

Стоян

преди 10 години

Кои реформи бе Орешарски, *** червена? Откога взимането на пари назаем и раздаването им на *** и пенсионери е реформа? Или е реформа да турцизирате парламента и страната...оставка...да пукнеш дано..и ти и всичките червени аркадаши около теб...гад нагла

23

Джедай Мастър

преди 10 години

Не обещаха ли и данък лихва да падне, когато вземат властта? ***.

22

vesko02

преди 10 години

Сто дни с Местан си угаждате на мераците.А стига толкова.

21

П. Орешаров

преди 10 години

От пръдня боя не става, но след като сме го обещали, ще се мъчим да го направим с цената на всичко.

20

www

преди 10 години

НАСЛУШАХМЕ СЕ НА ОБЕЩАНИЯ ОТ 23 ГОДИНИ - ВСИЧКО ПАК ДИКТУВА СЕРГЕЙ И ДОГАН..

19

Планът Орешарски

преди 10 години

Планът на Орешарски (Доган-Станиш) 100 далаверки за 100 дни не успя да постигне заложените коефициенти на усвояване и бе оценен на мн.добър 5 от премиера-кукла. Оказало се, че апетитът за хапване от държавната баница е много много по-голям от самата баница, дори екстра баницата за 1 млрд. лева не успя да го задоволи. За следващите 100 дни е нужно нещо в повече!!!

18

жоро

преди 10 години

Ето кадърните хора, които ще ни управлявят 4 години: - една частДжейхан Ибрямов ДПС (завършил кинезитерапия- дипломиран масажист) заместник-министър на инвестиционното проектиране- Искра Михайловa ДПС- министър на Околната среда и водитe- Марияна Георгиева ДПС- министър на Младежта и спорта- Хасан Адемов ДПС- министър на Трудa и социалната политика- Али Неджми Ниязи ДПС- заместник министър на отбраната- Юнал Тасим ДПС, замесен в конфликт на интереси по времето на кабинета "Станишев

17

Анонимен

преди 10 години

ОOOOOOСТАВКАAAAAAAAAAAAAAAAA

16

eeha

преди 10 години

ОСТАВКА, ***!

15

vesko02

преди 10 години

Ако реформи означава да пребоядисате коридорите в Министерския съвет ще ви трябват бояджжии.При вас е пълно с такива елементи преминали през не една партия.Самият ти доказа че нямаш възгледи ,а само интереси.

14

RIP BG

преди 10 години

Хаха - ***/османци да правят реформи? Звучи толкова реално, колкото заек да влезе в бърлога на вълци! Или под реформи да разбираме в сферата на краденето и съсипването на държавата?

13

Делка

преди 10 години

Абе вие с обещания и големи думи не я скопосахте,че сега ли ще направите ПРАВИЛНИ РЕФОРМИ?!Сигурно една от главните ви реформи е да СЛОЖИТЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ И ЧЛЕНОВЕ НА ЛЮБИМАТА ВИ ПАРТИЯ ДПС на останалите ръководни постове незаети все още от ***?!Интересно защо от други търсите дела ,а вие само ВПЕРВАТЕ УВЕРЕН ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО?! Бай Тошо не смееше да гледа така уверено в бъдещето или вие ще надминете и бай Тодора?!Е,тогава е повече от ясно какво ни чака-лъжиизмами

12

стига пропаганда

преди 10 години

Псевдо десните докараха БГ до това дередже да имаме БВП 2 пъти по-малък от този през 1986г.1 *** - приватизация , ликвидация в селското стопанство , реституция.2 Пълна липса и защита на националния интерес (какви десни - при подаряването на цели бизнеси)3 Изкривяване на мирогледа на новите кадри (ТВ и Радио пропаганда за масовостта на която би завидял и Химлер)

11

Анонимен

преди 10 години

Какви две години ? Няма да стоите и две седмици !

10

Анонимен

преди 10 години

Орешарски все повече и повече ми харесвате. Вършете си работата и ще имате подкрепа.

9

Пенко

преди 10 години

До АнонименА дано, ама надали.

8

sokrat62

преди 10 години

Пояснение към ломотенето от зад напред:1.да се извлече/открадне/ максимал от еврофондовете2.няма да ви лекуваме докато не построите втори стълб в здравеопазването3.пенсионеране, кат гушнеш букета от швеицарски рози4.добри сигнали към безнеса- няма да ви съдим за неизплатени заплати и осигуровки и ще ви даваме ДДС за това5.ще махнем плоския данък ама ако ме търпите 4г.6.вътрешно-партииния дебат нищо не руши защото нищо не сме съградили7.реформите ще ги направим щото снощи сънувах, че ми

7

Коки

преди 10 години

какво направи софшорките в държавата ни, Олигарски - нищо!!!!какво правиш с 1 милярд лева, които ние след това ще връщаме - КРАДЕШ и РАЗДАВАШ С ШИРОКИ ПРЪСТИ на такива, които никога нищо не са внесли в държавата!!!взимай си компанията, качвай се на НЛО то от Бузлуджа и марш от тук - ОСТАВКА!!!!

6

Закриване БНТ БНР

преди 10 години

И 9. Закриване на БНТ и БНР с общ бюджет над 150 милиона годишно,към тях и СЕМ с бюджет няколко милиона годишно.Има още много кухи структури пълни дюмбели.