204

za balgari

преди 10 години

nenitreva qzvata na siriq

203

Иван

преди 11 години

А тези, които плюете по религията на хората, ето заради балъци като вас са създадени религиите, за да служат като повод за разделение, който може да бъде извъртан в интерес на великите сили. Вие не сте нищо повече от тези, които наричате ислямски ектремисти и фанатици, озлобени прости и ограничени маси, мразещи всички различни от тях.

202

Иван

преди 11 години

Това, което трябва да се направи е тези, които подстрикаха войната задари финансовите си интереси да поемат отговорност за тези хора, а не тя да пада на плещите на бедна страна като България.

201

Иван

преди 11 години

Ако недай Боже в България стане военен конфликт искам да ви видя как ще се почувствате бягайки от войната за да спасите себе си и семействата си да бъдете ритани като кучета където отидете по света и всички да гледат на вас като на тежест. Тази война е изкуствено финансирана от САЩ, Кувейт и Саудитска Арабия, местното население не е виновно. Като не им харесва на господата "националисти", направо да излизаме от ООН! И не, няма сравнение с българските емигранти, защото животът им не е застрашен.

200

julia.yanakieva

преди 11 години

До eve1ЕСТЕСТВЕНО! ДОРИ, НЯМА ДА НИ ПРИЕМАТ ... СЪС СИГУРНОСТ И ВИЕ, НЕ СИ МИСЛИТЕ, ЧЕ И ТЕ, ЩЕ НИ ПОСРЕЩНАТ С "ДОБРЕ ДОШЛИ", НАЛИ?!

199

julia.yanakieva

преди 11 години

До ПацоАКО, ЗНАЕХТЕ, ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА БЕЖАНЕЦ, БИ ТРЯБВАЛО ДА НЕ ПРАВИТЕ СРАВНЕНИЕ М/У БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА, КОИТО / доброволно са напуснали своята страна по икономически причини/, т.е. НЕ СА СЪС СТАТУС НА БЕЖАНЦИ, КАКТО СА СИРИЙСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ У НАС, МОЛЯ?! ...

198

julia.yanakieva

преди 11 години

КАКВО ГО УСУКВАТ ОТ АТАКА?! ... ДОКОГА ЩЕ ТЪРПЯТ БЕЗУМИЯТА И БЕЗОТГОВОРНОСТТА НА АРОГАНТНИТЕ БСП И ДПС?! ... ЗАЩО АТАКИСТИТЕ, ЛИЧНО, НЕ ПОИСКАТ ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗА ДА ДОКАЖАТ ПРЕТЕНЦИИТЕ СИ ЗА НАЦИОНАЛИСТИ И ЧЕ НАИСТИНА, НЕ СА СЪГЛАСНИ С ПОЛИТИКАТА МУ, ВМЕСТО ДА НИ ПРИЗОВАВАТ ОТ ЕКРАНА НА ТВ СИ, НА БУНТ СРЕЩУ НАШЕСТВИЕТО НА СИРИЙСКИТЕ МЮСЮЛМАНИ, КОИТО НАГЛО СЕ РАЗПОРЕЖДАТ И ИСКАТ ПРОМЯНА НА ЗАКОНИТЕ НИ, ЗА ДА УЗАКОНИМ МНОГОЖЕНСТВОТО ИМ ...И ВСИЧКО ОСТАНАЛО В ТЕХЕН ИНТЕРЕС, МОЛЯ?! ...

197

Иван

преди 11 години

До Коко много позитивно...забравяш,че като се научи колко лесно се минава и как хубаво се обгрижва и тука ше стане лавина,а не вълна

196

Гребчева

преди 11 години

Гадното в случая е че пенсионерите мизерстват за разлика от бежанците.

195

Коко

преди 11 години

Тази статия е много манипулативна. Разгеле, ще има с какво да се оправдават БСП-то, че нищо не са успели да направят. Със сирийската криза и бежанците! Не ви ли е срам! От друга страна, що за държава сме ако не можем да поемем, в момента, около 4000-4300 души (хора бягащи от смъртта)? Максимум да стигнат 10000 човека - и какво - държавата фалира?! Ами да я закриваме! Не настройвайте хората, гадно е..

194

Анонимен

преди 11 години

Държавата плаща на бежанец: закуска, обяд, вечер, ток, вода, медицински грижи + около 100 лева джобни. На месец наистина стават към 1000 лева на човек. Като дойде зимата и трябва да ги отопляват, ще станат и повече разходите, както и хората.

193

Анонимен

преди 11 години

А сега да видим. Атака подкрепи БСП и ДПС и направиха кабинет. Сега да видим дали някой ще ги подкрепи тях при това проекторешение. Или са там само, за да взимат пари когато трябва кворум. И от време на време да хвърлят прах в очите на хората.

192

Луди ли сме

преди 11 години

Как 1100лв. за бежанец, тия за какви ни мислят? Това е очевидна измама особено нагла! Нали ако наистина се отделяха тия пари,в бежанския лагер щеше да е като в палата на Шехерезада, а не пълна мизерия! Примерно майка с четири деца-5500 лв. на месец, напълно достатъчни да си обзаведат стаята доста прилично,а не да спят на земята и да се оплакват че гладуват. Може би за пред западняците да мине измамата но при нашите цени това са си бая пари.

191

реалист

преди 11 години

Горките хорица ,но ако им се наложи да живеят в държавата на Боко Тиквата ,скоро ще се върнат обратно.Ако останат на нашия стандарт няма да издържат и два месеца.Друг е въпроса къде отиват тези 1100лв., които са от нашия джоб , а на бежанците дават по 67лв джобни и филия хляб.

190

Учудена

преди 11 години

Откъде един сириец ще намира в БГкато остане да живее в хубавата ни Родина,по 2-3000 лв.месечно за да си гледа 10-те деца и двете си съпруги?Или трябва да го вземат в Парламента,или някой ислямист-фундаменталист ще му праща помощи отвън!Със сигурност няма да сеиздържа честно и почтено.../напр.като гледа шипки в безлюдните полета.../

189

Зарп

преди 11 години

Тези мазници подалече от тук! Не мога да ги понасам...

188

Muntcho Demokrata

преди 11 години

Бърза помощ уби сирийка - с дванадесет сина и петдесет внука...Следва отгмъщение -реванш с рязане на сърца и дробове....Ха, честито да ви е!

187

Пацо

преди 11 години

Да ти пикам на държавата ако не можем да се справим със 20 000 бежанци - а това е възможно най голямата цифра. Ние българите сме 3 милиона по-света. Ако всички започнат така да се отнасят така към нас - как ще е. Тези сравнения в статията са глупости поредната статия което се опитва да ти промие мозъка. В кой век живеем хора ....

186

eve1

преди 11 години

Обществото не трябва да се настройва срещу бежанците,тези хора са в беда,избягали са от войната и трябва да им се помогне.Не дай си боже и на нас се наложи да сме бежанци добре ли ще ни е ако ни посрещат,като натрапници?

185

ДИМО С ЧУКА

преди 11 години

До АнонименЕИ АЛАНКОЛУ ИЗОСТАНАЛ СИ ЧОК БА АРКАДАШ,НЕРДЕ ЯМБОЛ,НЕРДЕ СТАНМБОЛ.ПИТАИ БАБА СИ КОИ УПРАВЛЯВА СЕГА И ЩЕ ТИ КАЖЕ,АМСАЛАК,С КАРМАЗИ А..