52

да бе да

преди 10 години

Ш0пе , я виж какво казва "вашата" партия >" Искам да изкажа разочарованието на ГЕРБ, че когато се обсъждаше криминализирането на укриването на осигуровки, вие го отхвърлихте", припомни на управляващите Тотю Младенов."А когато , Атака преди години предложи да се криминализира не изплащането на дължима работна заплата и вие не го приехте - за това какво ще кажеш ?

51

Анонимен

преди 10 години

Престанете да злословите срещу ГЕРБ,не разбирате ли,че Станишев и Местан това целят,да разделят народа.Сега въпросът е БСП/БКП/+турците и *** или България.Докато ругаете ГЕРБ и Бойко,те правят каквото наредят господарите им,а междувременно и крадат.Сега трябва да се обединим около идеята за оставка на това правителство,а изборите после ще покажат кой/кои ще управляват и най-важното как ще управляват.

50

???

преди 10 години

Е как няма да им е весело...пара си имат..управляват си държавицата...имат поддръжници дето незнаят въобще за какво става въпрос...дреме им точно на.....

49

Анонимен

преди 10 години

Като ги гледам как доволно са се ухилили,си мисля,че нищо добро не ни готвят.Щастливи са,че ще откраднат каквото могат,а после друг ще плаща.А ни внушават,че ГЕРБ опропастили държавата за 4 години,а те колко години са във властта? Помислете,идват,крадат,отиват си и след 4 години се връщат пак за да крадат.И винаги има някой друг виновен,световния капитализъм,сезоните,ГЕРБ или ....

48

sokrat62

преди 10 години

Орехче, дръж се естественно, че зад теб стоят Местан ,Доган, Сергей ама и Волен, трябваше да пуснеш малко критика за Бойко, че току виж Волен спрял да ти ръкопляска и тогава???

47

циклостил

преди 10 години

На тайна среща група честни депутати от БСП/фалшификатори/ решиха да гласуват с "да" навота с/у правителството.Към края се присъединиха и недоволни от своя лидер депутати отАТАКА/еничари/.Има и още,но само това обещах да кажа.

46

пак от открехвачо

преди 10 години

До Бивш Бесепар,няма такова животно, комунист да си не е партийна принадлежност, то е призвание, за цял живот. Бивш ***.ераст може да си, но не и бивш комунист, стегни се другарю

45

Анонимен

преди 10 години

Много им е весело!

44

открехвачо

преди 10 години

До цирк гербто не е толкова трудно да ги разсмееш, първо щото много им дойде работата, цели 100 дни ей, второ, не се знае утре дали бат Бойко нема да ги зашамари

43

Да спасим БГ-Патриот

преди 10 години

Да се забрани на всеки който има висше образование да кандидатства за Управление на Страната ни и тогава всичко ще си дойде на мястото.Аз самия имам висше и затова смятам че България е много лицемерна-комплексирана както и меркантилна страна като ценности за 24 години преход и на това може да се сложи край само с Първичните ***-Българи както и Турци но те са скромни в своята същност и не биха свършили тази историческа задача.Защо мислите Герб заблееха срещу Певски?Защото е първичен и.......

42

Да спасим БГ-Патриот

преди 10 години

Ако Волен Сидеров подкрепи идеята за *** Правителство в името на спасението на България като сложи Х на всички от снимката и Прехода които 24 години правят едно голямо нищо за Народа си става НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ по ДЪРЖАВНИЧЕСТВО и ТОЛЕРАНТНОСТ тип АМЕРИКАБългария няма нужда от лицемери и висшисти в власта..това не ви ли стана ясно..че всеки път като изгоните едните си викате те другите имат по 2-3 висшета ТЕ ще ни оправят.Това е за *** като вас.България ще се оправи само с първични хора

41

Революционер

преди 10 години

До Бивш БесепарПринципа е няма да разследваме бившите управляващи, за да може да крадем и ние като тях.Колкото до Волен, смятам, че ви го натика болезнено-първият път като подкрепи правителството на ГЕРБ и вторият път като подкрепи правителството на БСП и ДПС. Заби ви два пирона и ви разпъна на кръста, помаци и еничари. Вие не сте българи щом сте за "Атака".

40

цирк герб

преди 10 години

Клоунът-Тиква успя да развесели и желязното правителство на Орешарски.

39

Анонимен

преди 10 години

Забранете партия ГЕРБ, както Горбачов забрани КПСС за да тръгне България напред!!!

38

Ole

преди 10 години

До ГЕРБерТи си откровено плиткоумен. ГЕРБ няма нужда да плаща на некадърни и ***, те СА некадърни и ***, начело с лидер-комунист, който е неграмотен, необразован...с една дума - ПРОЛЕТАРИЯ!

37

Ole

преди 10 години

Кое точно е "в дясно", защото аз в този парламент виждам само комунисти и милиционер, които ДО ЕДИН са леви!

36

1000000000

преди 10 години

взехте парите и си пожелахте успех? *** пенсионерчета и комунистчета ще ви дадат по 5 лева от тези 1000000000 и ще вземат по 100лв от всеки работещ (децата ви) като данъци допълнително за да платят заема. Накрая остават с по 95 лв от всеки в джоба си. Толкова сте *** че не можете да разберете елементарната математика. Ходете да ги подкрепяте нещастници!!!!!!!!!

35

Сотир

преди 10 години

докато има прости хора, ще има и БСП/ДПС/бАтакагерб няма да ги спомена, щото ми плащат :) Сорос също, дори извънземните

34

ДАУН

преди 10 години

Който и каквото да прави ,коренното населението на нашите географски ширини е обречено!!Но какво да очакваш от народ ,на който за 500 години са му изтребили всеки по буден ген и са останали само *** и гъ.облизци да се разплождат!!

33

Анонимен

преди 10 години

Убаф е Боко,много убаф и умен ! За туй му се радват всите! Само дето е много некъдърен и за 3 г. е.а мамата на всичко,до което се докосна!