47

бунт

преди 10 години

Няма ли най-после някой да организира протест срещу бежанците? Днес френския министър на вътрешните работи е казал Шенген на кукуво лято докато не се оправим с ***. Докога ще търпим?? Ние сме БЕЛИ ХОРА. Да ги смачкаме както почнахме бунта в Катуница!!!

46

до 48

преди 10 години

Никой никаква ограда няма да вдигне. Ясно е, че тая територия не ни принадлежи на нас- хората, които живеем в нея!

45

Кирил

преди 10 години

Положението е много трагично и трябва един път да загърбим политическите караници(ГЕРБ,БСП,ДСБ,ДПС и т.н.) и да изискваме от политиците да осигурят границата. А именно - Първо временна ограда, каквато щяха да строят заради шапа, А по късно и назначаване на конкурс за изграждане на по сериозни технически средства като ограда от беттони панели.Може би трябва да почнем да пишем писма и да звъним на телефони на политици да действат.

44

mangali tur4uliq

преди 10 години

maxite ti arbi ot bg 4e ako si dida bg edni nema da ostane e KOMONISTIE te sa vinovni da zatovorat GRANICATA .

43

до 43

преди 10 години

Какво има за чудене. Държава България няма. Има област BG в ЕС. Не го ли разбрахте. Привиквайте с новите реалности.

42

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

До до гурбетчиятаТова е форум за хора, а не за ***. Ходи си мий чиниите у немско и не давай много анадолски акъл. Нито си българин, нито нищо- марш в анадоло- *** форумиЗАБРАНЕТЕ ДОСТЪПА ДО САЙТА ! ОТ ЧУЖБИНА НИКОЙ ДА НЕ МОЖЕ ДА ВЛИЗА И СИ СЕ ЛЪЖЕТЕ ТОГАВА КАКТО СИ ИСКАТЕ И КАКТО ВИ ХАРЕСВА ! КВА ПОМОЩ ОТ БЪЛГАРИ БЕ ???!!! АЗ КАТО СИ СПОМНЯ САМО КОЛКО БЪЛГАРСКИ РАБОТОДАТЕЛИ СА МЕ ЛЪГАЛИ И НЕ СА МИ ПЛАЩАЛИ ,ХИЧ НЕ МИ СЕ ВЯРВА ЗА КАКВАТО И ДА Е ПОМОЩ ОТ БЪЛГАРИ !!! НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ ,

41

askhole

преди 10 години

Хора, щели да дават на сирийците статут на бежанец по бързата процедура, имало и европари за тях за интеграция и работа, да се разхождат свободно....Нямам думи. В САЩ незаконно пресеклия граница е престъпник и го третират като такъв, а тук престъпниците ги гледат като царе. Това са имигранти пресекли незаконно границата, а не бежанци. Докога с тази манипулация , за да не отиват в ЕС, а тук да останат???

40

Анонимен

преди 10 години

Късно е господа управляващи. Преди 3 години още трябваше да се подготвят нещата. Сега ваканцуванията и безхаберието ще излезнат през носа на всички.

39

до гурбетчията

преди 10 години

Това е форум за хора, а не за ***. Ходи си мий чиниите у немско и не давай много анадолски акъл. Нито си българин, нито нищо- марш в анадоло- *** форуми

38

AIMILIVS

преди 10 години

@ ГУРБЕТЧИЯ , тук не става въпрос за бедни или богати , дори не става въпрос толкова за сирийците , освен разбира се основателните опасения отностно сигурноста на българските граждани ( евентуални епидемии и събитията от Овча Купел от последните дни), тук става дума ,че политиците ни отново ни обират , аз нямам нищо против да приемем бежанци , но да е съобразно с капацитета на страната и парите да бъдат дадени изцяло от ЕС , защото ние пари нямаме !!!

37

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА ДОКАЖА ТЕЗАТА СИ ,ЧЕ ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СТАНА ДА ПОМАГА НА ЕВРЕИТЕ И ДА ГИ УКРИВА ОТ ГЕРМАНЦИТЕ ,ЗАЩОТО ЕВРЕИТЕ СА БИЛИ БОГАТИ И БЪЛГАРИТЕ ВЕРОЯТНО СА ЧАКАЛИ НЯКАКВО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ОТ ЧУВСТВО НА БЛАГОДАРНОСТ ! А СИРИЙЦИТЕ СА БЕДНИ ,НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА ХВАНЕШ ОТ ТЯХ ,ВПРОЧЕМ ЕРВЕИТЕ И ТЕ НЕ ДАДОХА НЕЩО ,ПОНЕЖЕ СА РАЗБРАЛИ ЗАМИСЪЛА И ЦЕЛТА НА ПОМОЩТА ОТ "БРАТСКИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД" ! БЪЛГАРИН ТОКУ ТАКА НЕ ПОМАГА ,АКО НЕ ЧАКА НЯКАКВА ОБЛАГА СЛЕД ТОВА !

36

Пустиняк

преди 10 години

Горките сирийци. Бягат от ужаса в собствената си държава, изосавят целия си досегашен живот. Пътуват, бедтсват, гладуват и накрая мислейки, че са спасени в европ. съюз, съзнават, че са попаднали в територия почти изцяло вече населявана от хленчещи готованковци, които нямат и грам съчуствие, чиято администрация е огледално отражение на тях. При положение, че това бг население все се е измъквало, поради стечение на обстоятелствата, и поради покорността си, от ужасни трагедии като тази война.

35

AIMILIVS

преди 10 години

Или си потурчен или си много наивен ... парите от ООН и ЕС са добре дошли , но специялно за емигрантите ще се харчат точно наши пари, хем ще даваме по около 10 пенсии всеки месец на един бежанец , хем ония ще мизерства, ще ни мразят , псуват и нападат по улиците и разбира се родината отново ще стане печално известна , да не си знаеме стоката да говорим празни приказки ...

34

анти-българин

преди 10 години

До AIMILIVSТи бъди спокоен ,тези средства засягат много малка част от моите и твоите данъци ! Почни 90 % от парите идват от ООН ! Там където се дават убежища на бежанци и политически емигранти ,ООН финансира тези държави !!! Спи спокойно ,никой няма да ти бръкне в паницата !

33

художника

преди 10 години

5 000 бежанци са нищо за ресурса на политическите мафиотски структори. Само хотелите им, построени от ограбването на Българите имат десетократно повече капацитет.ПИТАМ : Що не си отворите хотелите за бежанците, а пак крадете от народа? Ако нямат к`во да ядат, ние ще ги храним/от залъка си/ вие само ги настанете!!!

32

AIMILIVS

преди 10 години

Никой не казва , че се хранят с омари , хайвер и че пият амброзия , на мен ми е интересно къде отиват тия пари ,с които ни застреляха управляващите и къде изчезнаха "лидерите" на протестиращите , защо не се иска сметка за тази огромна сума всеки месец ! Защо мълчим ние и защо стоим вкъщи докато ни обират уж за доброто на бягащи от войната люде , които същевременно мизерстват и тероризират хората в Овча Купел. Сега чакат и европейски пари и тях ще погълнат !

31

Анонимен

преди 10 години

Някой мастит евродепутат дали ще се сети че имахме КЛЬОН и на места все още го има, да затворят границата с Турция. Но те си седят в топлите кабинети и "търсят решение"

30

Анонимен

преди 10 години

S kakvo mislite che gi hranqt siriiskite bejanci,bob leshta , makoroni s iztekal srok , to es tri kazana vareni produkti, zakuskata i vecherqta sa gotovi!!!smetkata e dolo gore 200lv na den.Za kakvo obeshtetenie na Darjavata govorim!!!Komunqgite da go razpravqt na baba mi na hvarchiloto.

29

Спиш ли юроде?

преди 10 години

Всичките бежанци да ги пратим в МАКЕДОНИЯ _ белким станат македонци!!!

28

Йово

преди 10 години

Навремето до 1989 г. границата с Турция беше най охраняваната наша граница. След промените много от граничните кльонове и бодливата тел бяха ограбени а по времето на Костов дори имаше заповед да не се възстановяват загражданията с Турция (уж за да се спестят пари но реално явно от горе(САЩ или ЕС) не дадоха да възстановим загражденията по границите). Само да си спомним как преди няколко години имаше ШАП епидемия по кравите. Ние не можахме да спрем крави а искаме да спрем хора да минат границата.