18

Сандо

преди 10 години

хахахаха, тоя хем ще отнесе 10 годинки хем като го добарат *** в панделата ще пропее де са парите. охранителите и застрахователите няма да го оставят току така ...

17

бастун

преди 10 години

Е па браво че си мълчи, тоя си знае кво да прави. Ако му дадат 8, 1 вече е в ареста, след още 5 ще го пуснат щото ще слушка в панделата. Както четох е кораво момче, бил е в Афганистан и не е някоя ****а, така че в затвора ще си е играч и само ще си лежи, ще чете книжки и след 5 години офейква някъде по карибските държави и му дреме на шапката. за 5 години никой нормален не може да спечели милион и половина ако ще да се скъса :D Евала му правя за куража!

16

до 9

преди 10 години

Нищо не е приключило, докато не те заровят. Ако си изиграе картите правилно, може да се радва дълги години. Ако не играе добре карти, може и да сгази повече. Но нищо не е предопределено.

15

Анонимен

преди 10 години

хОРХЕ-ТО ВЕКЕ ДУПЕ НЯМА ОТ ЕДИН С ПРЯКОР ДЗАМБАТА В ЮЖЕН...СЛЕД 8 МЕСЕЦА ЩЕ *** ПРАВ, СЛЕД 8 Г ШЕ ИМА НОВ ГЪ ...ОТ СИЛИКОН ХАХАХА

14

hristo

преди 10 години

На СИСИ му дадоха 10 години за 4 убийства а на жоро милионера искат 15 за кражба

13

инчхай

преди 10 години

Ниска присъда за Жорето се явява висока мотивация за други като него,които сега гледат от първия ред и си водят записки.

12

Темерут

преди 10 години

Ами, много ясно, че ще мълчи! И знае за какво лежи! Парите няма да ги намерят, пича отдавна ги е изнесъл зад граница, седят си му в някоя хубава банка, и му се трупа лихва! Като излезе, просто трябва да се добере до банката, и всичко ще му е точно! Добре си е направил сметката той - колкото и да лежи - за годините, които ще лежи не би могъл да заработи милион и четиристотин хиляди! Та, не му се чудете - той знае какво прави, и защо!

11

darcas

преди 10 години

Парите са застраховани и презастраховани. Нито са ваши, нито на семейството ви, че да ги оплаквате. За убийство дават условна присъда в България, това трябва да ви безпокои хора

10

д

преди 10 години

Пф. Безобразно е, че за убийства, изнасилвания, и всякакви гаври се дават хумористични присъди, ако въобще се стигне до такива, а за инкасо обир ще се скъсат да искат 15 години. Отнемането на човешки живот е приравнено на най-обикнове обир, пък бил той и за милион и кусур. Парата е важна, хората - не.

9

Анонимен

преди 10 години

E.ти държавата ,обществото и пикания морал и законност! За двойно и тройно убийство- условна присъда или оневиняване, а заради пари ще разфасоват човека!

8

Анонимен

преди 10 години

ЗДРАВА ПСИХИКА ИМА ТОВА МОМЧЕ , НО МНОГО Е ОТСЛАБНАЛ , НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДАСИ СЪЗДАВАШ ТЕЗИПРОБЛЕМИ , ИСЛЕД КОЛКО ГОДИНИ КАТО ИЗЛЕЗНЕШ ПАК ЩЕТЕ СЛЕДЯТ КАКВО ПРАВИШ И КАКВО КУПУВАШ , ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТО ЧЕ И СИРАЧЕ

7

Кво?

преди 10 години

До Lo$7Ти си маломния мойто момче, защото не мислиш. Животът на тоя *** Георги е приключен в 15тата минута след обира. И не само неговия, а на цялото му семейство до 9то коляно. Само дето ти и той още няколко човека не го осъзнавате. Ти сериозно ли си мислиш, че собственикът на парите ще остави всичко така? Ти сериозно ли си мислиш, че в затвора тоя *** Георги ще бъде оставен на мира? И си убеден, че той ще излезе от затвора и ще си харчи парите? Абе ти У ред ли си?

6

KIKO

преди 10 години

OSTAVETE GO NA MIRA,CHOVEKA IZLEZE PICH,KAKAVTO NEMA NITO EDIN V PARLAMENTA.

5

..

преди 10 години

obache si prilichat na snimkata dvamata. sigurno sa roda :S

4

Анонимен

преди 10 години

На Жоро Милионера и Октай Енимехмедов трябва да се дадат орден "Стара планина" ...

3

Анонимен

преди 10 години

*** си Жореее, откраднал си милион, хууу. Ми утрепи некой бе , щеше да левиш година, а другото условно!

2

Lo$7

преди 10 години

Отново двойният аршин - банките като крадат от хората под формата на бележки, допълнения, плаващи лихви нам си кво - всичко е наред. Но ако човек открадне от банката, му разказват играта. И за капак пък да си признае - вие *** ли сте!? Знаете ли колко мнг хора са готови да лежат 8 години и после да имат 1.5 млн за харчене. Да е жив и здрав Жоро и след 8 години да си харчи със здраве парите, ако не и по-скоро заради добро поведение!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Борисов, Дянков и ГЕРБ като източиха и откраднаха 8 милиарда лева от резерва и БНБ и трябваше да ги разстрелят или обесят. Дянков получи като награда пост в Харвард и Световна банка, а Борисов стана депутат.