101

Младенова

преди 10 години

До SS 95И аз съм жена и напълно споделям мнението ти за Антония.

100

до 109

преди 10 години

Не знам какъв трябва да си, но мога да ти кажа какъв не трябва да си!Не трябва да си *Л!

99

Анонимен

преди 10 години

Тази и чисто гола да се съблече не знам какъв трябва да си, за да се възбудиш или дори да ти хареса!!

98

Мнение

преди 10 години

Е много е грозна! Дори и гола цялата да се съблече пак е грозна!

97

съвет

преди 10 години

Добре е започнала със събличането,ама да си махне и гащите,та да блесне с цялото си величаво безсрамие и тъпотия

96

Анонимен

преди 10 години

Мммм.. ако са такива крокодилите, искам да опъвам само крокодили...

95

Анонимен

преди 10 години

абе колкото да я плюете,ако дойде при батко ще й изпапам боцките.

94

7

преди 10 години

НА МЕН МИ ХАРЕСВА МАКАР ДА СЪМ ЖЕНА! ПОНЕ НЕ МИ КУ***ВЕЕ,КАТО РАЗНИ НИКОЛЕТКИ ПЛЕТКИ...!ЕСТЕСТВЕНО НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО! 20ГОД. СЕ ЗАНИМАВАМ С ПРОЗВОДСТВО И МОГА СПОКОЙНО ДА КАЖА,ЧЕ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА НЕ СА ЗНАЕЛИ! МНОГО ГРОЗНО ОТ СТРАНА НА ЖЕНИ! ТО ВЕРНО,ЧЕ ТЯ СИ ИМАШЕ ПР@@ТИТУТКИ, НО ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО!ДОБРЕ,ЧЕ ТОЦА ИМА ПЕРФЕКТНО ТЯЛО!

93

една

преди 10 години

Не я намирам за грозна. Има студено излъчване, но това не я прави грозна. Има специфична красота в нея и интелект много повече отколкото у другите миски и манекенки. Държи се самоуверено, защото има основание, а това дразни простаците.То пък другите селянки много хубави. А за Робокопа Биляна Йотовска съвсем съм безмълвна....

92

тцтц

преди 10 години

тази живкова не плетеше ли пуловери ?

91

Пичай

преди 10 години

До joЯвно отдавна женитте не ти обръщат никакво внимание и си буташ жалкия живот в самота и изолация. Само пълен неудачник може да таи такава злоба към чуждите жени.

90

Цецко

преди 10 години

За пръв път в живота си виждам цици!!! Благодаря Антония ти внесе нов смисъл в живота ми;-)))Благодарности и на журналята, че ме направиха пряк свидетел на това умопомрачително събитие. ***

89

jo

преди 10 години

Стига сте я плюли. Вижте вампирите до които си лягате вечер. Сигурно не са стъпвали при козметичка поне от година. Антония си е жена от всякъде от където я погледнеш.

88

SS

преди 10 години

Никога не съм симпатизирала на Антония, но е прекалено да я наричате крокодил. Нормално изглеждаща жена си е, да не би Преслава и другите па.аври да изглеждат по-добре от нея или пък вашите жени са някакви икони?Представям си какви простаци и мазни селяци пишат коментарите.

87

Анонимен

преди 10 години

Ще ме извинявате, ама циците и са върховни! Аз също не я харесвам по принцип, но плюенето по инерция е тъпо. Това значи очите да не правят връзка с главния мозък.А и като и гледам фасадата, направила е няколко успешни пластични операции в последно време, явно не в България, като съдя по качеството.

86

ИТ

преди 10 години

Харесват ми нейните ,защото макар и измамни,пластмасата е вложена пестеливо и с вкус. Не са като на ордата певачки.

85

ALL INclusive

преди 10 години

Тоя звяр съм го виждал в Сл. Бряг на Виктория Палас как лашка чичковци с шкембенца и пълни портмоненца. Средна категория "компаньонка", както по цена така и по външен вид.

84

натурел

преди 10 години

ха ха крокодил с пластмасови цицки. Язък за инвестициите на руския пияндурник. Пари на вятъра.

83

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да са станали безчувствени от силикона не може да не е усетила,че гърдите са и отвън.Просто е грозно.Хората са отишли на ревю,не на голо шоу.Като гледам другите манекенки аз не бих я поканила да дефилира.Не е грозна,но как е станала мис оюе се чудя.Или журито е било сляпо,или са играли доста пари.Просто сравнение не може да има с излъчването на другите момичета.Има си други занимания,крайно време е да спре с дефилетата и няма да влиза в полезрението на хората.Но явно това иска.

82

Анонимен

преди 10 години

Хи хи хи - кви смешни цицки! :)))