31

вип зрител

преди 10 години

Тоя брадясъл бокл.к пак се изложи снощи много.Странно е как продуцентите определят такива маргинали като ВИП-ове или просто си ги пускат за да стане по-просташко.......

30

Анонимен

преди 10 години

Ко? Не! На 24 ги определям аз!

29

Анонимен

преди 10 години

Егати виповете майни аз, щом Мишо Шамара е по-умен от почти всички с изключение на Чернев и бизнесдамата. Стойко Сакалиев ми направи много добро впечатление също.

28

Венерически болен

преди 10 години

Кой го боли ку.ац за тия....телевизиите ни едни...като вестниците... :)

27

Чичо Митко

преди 10 години

Боли ме фара............

26

никола

преди 10 години

добре,че си имам дистанционно ,иначе съм жив пропаднал с това чикиджийско шоу :)

25

Анонимен

преди 10 години

Народопсихолога за пореден път е повече от прав. Поздравления за поредният Ви великолепент анализ и коментар.

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 25Ето заради теб и такива като теб сме на това дередже. АНАТЕМА псе.

23

Анонимен

преди 10 години

До народопсихологАйде, стига сте се правили на много просветените и интелигентните.Нима ако си интелигентен трябва да четеш през цялото време Платон или Ницше и да слушаш Моцарт и Шопен.Има си моменти за всичко- и за култура и за развлечения или подобни предавания.Как пък след тежък работен ден не съм си пуснал Бетовен, Вагнер или пък да гледам балет, което не означава, че не ги харесвам и в други моменти не бих го направил.

22

.I.

преди 10 години

Мен много ме кефи че т.нар. контрапротестиращи си избраха тази карикатура (Мишо шамара) за лидер и говорител. Той добре онагледява какви хора подкрепят правителството. БУАХАХАХАХАХААА.

21

народопсихолог

преди 10 години

Наблюденията ми над Ганьовеца се задълбочават, но както винаги са верни. Интересно как така всеки казва, че не гледа Вип Брадър, а в същото време всичко се знае. кой какво казал, кой какво направил, всяка една клюка се знае, по кафенетата всеки обсъжда какво станало предната вечер в това предаване. Ама иначе Ганьовеца не го гледа и няма намерение да го гледа. Той си пада културтрегер малко. Такива продукции не са храна за неговата душа. Ганьовеца залага само на опера. Еххх ***, ***....

20

Oня

преди 10 години

Днес изгонен от Vip Brother, утре дай боже от планетата :D

19

папуц

преди 10 години

Жужето рапър,са напъна... Но вместо мисъл,само пръдна... Жужето рапър е *** кът гума.... герой,но срещу нек'ва сума.... Жужето рапър са прай отракан.... но всъщност,само е наакан....

18

Озадачен

преди 10 години

Тоя шитня пък кога пак почна?!?!?

17

петър

преди 10 години

Г-ца Хилтън си тръгнала. По всяка вероятност подписаният договор и дава това право.Продуцентите да са гледали какво подписват при тази цена.В нашата страна по принцип подписаните договори не се спазват и не се носи отговорност от по- силният в договора , както е с мобилните оператори и EVN, но това е Парис Хилтън и на нея не може да се каже , ами така се получи и т.н.ит.нДа взимаме пример от нея!

16

Цеко

преди 10 години

Тоя е ВИП колкото аз сьм негьр. С тая талибанска брада става за ВИП на ТОРА БОРА.

15

Обективен

преди 10 години

ШамарЪТ е много просто и тъпо момче, колкото и да се опитва да се докара в по-добра светлина, не му се получава.Даже и на селяците не им е интересен вече.

14

69

преди 10 години

Разкарайте мазния *** от шоуто ви, ще стане по-гледаемо!

13

марин

преди 10 години

Шамара няма да бъде изгонен, защото изпълнява определена долнопробноа мисия, независимо че половин България не го понася , дори и членовете на БСП.Аз не го виждам , като ВИП персона .Остават Мариян и Еделвайс.Един от двамата ще гръмне , независимо от гласуването , но аз повече няма да следя това предаване.За ВИП персони имам друга представа.

12

p

преди 10 години

Shamara ...Shamara....Mai sam go chuval, Koi beshe toia?!?