95

...

преди 10 години

БСП успешно спазва основното си предизборно обещание " ДА ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА ХОРАТА".Вече ги видяхме кои точно са ХОРАТА ! Да ни е честита новата Българотурска социалистическа партия атака за права и свободи ! Целта е достигане на жизнения стандарт на Северна Корея. Ура другари !!!

94

are_kulata

преди 10 години

Не се сърдете на *** ***, те са объркани.2009 те гласуваха за Боко ***, защото искаха да строим Белене. Това беше акцент от програмата на ГРОБ.След това буд-АЛЛА преБройко надебеля, затъпя, спря хапчетата и се отказа от Белене.Сега всички *** се чудят завалиите какво става, простете им, те са неспособни да изкарват честно пари и сакат само с далавера, рушвет, с връзка и рекет!

93

qur4u

преди 10 години

До ivokalpаzanov 146Споко ***, ше се изпуснеш в памперса! Ххахахахахах! Нещо ти е нервничко май? Та последно..............искаш ли ника на "Гурбетчия"??? хахахахахаххххааааааааааааааааааааааааа! Стига , моля те, припишка ми се от смях от тебе!!! хахахахахахахах!

92

Анонимен

преди 10 години

Гласуваш за БСП или Атака, получаваш правителство от "експерти" на ДПС!

91

димо

преди 10 години

Верно ли Станишката си купил поста в европейската ПЕС за 9 000 000 лв. От къде ги взе тоз народен храненик като все държавата го храни??????????? Единствения трудов стаж е като премиер

90

qur4u

преди 10 години

До ivokalpаzanov 142Ай мажи дупето и се заемай! Ххахахахаахах! АНТИМУТРА некадърна! ***:))))))

89

qur4u

преди 10 години

До Анонимен 138Тц. Талискър с хубава пура. Обещаваш ли??:))

88

Анонимен

преди 10 години

Разбира се г-н Гурчо! Някаква триъгълна бутилка, надявам се?)

87

зрелища

преди 10 години

Дано да е люта зимата та да мирясат и с охладени глави да помислят.Тези на снимката или са платени или тотално объркани и заблудени хора. От римско време се знае че този който плаща поръчва и музиката ,а също че на хората им трябват 2 неща хляб и зрелища. А когато липсва хляб мно-о-ого зрелища е не се ли досещат в коя категория участват. Brain games !

86

qur4u

преди 10 години

До Анонимен 132Ще почерпиш ли??? :))))))))

85

Анонимен

преди 10 години

Всеки протест - пирон в ковчега на правителството!

84

protest

преди 10 години

тези от протестиращия блок, ако вземат властта както искат ще направят нещо като полукомунистическа, полунационална държава и ще бъдат на много по-ниско ниво от герб, рефораматорите по изявите си са нещо средно между бившите БКП и ОФ.

83

Анонимен

преди 10 години

Г-н Гурчо, понеже сте ларж, моля смирено за паролката на Гурбетчия!) Много ме гади тва ***!)

82

AНТИМУТРА

преди 10 години

Мога да те светна и на другите никове на некадърника АНТИМУТРА.......ама не искам. Той нали е некадърник,не може да копира ник без "шпация":)))))))

81

shmatka

преди 10 години

Тук да не е станало сайт за запознанства на гейове?

80

Анонимен

преди 10 години

Насрахме и тая тема, хихик!

79

AНТИМУТРА

преди 10 години

До ivokalpazanov/истинския/Пишеш "А" на латиница. НТИМУТРА -на кирилица -фонетикапарола -147891И ето! Станахме трима!забавлявай се!

78

j

преди 10 години

Скъпи родители, баби и дядовци не чувствате ли вина пред децата си, след като допуснахте разграбването на страната, изгонването на младежите зад граница и куп нечистотии. Задоволяват ли ви разговорите по Скайп с децата ви, дългите години на раздяла удовлетворяват ли? Нямате ли нужда от ресурси и инфраструктура че така с лека ръка ги дадохте на Доган Местан Ибрям. Доволни ли сте от нелепия живот на самите вас и този на децата ви. Защо позволихте това, защо допускате бъдещето на България да е в тъмни облаци. Защо сте толкова безочливи и немърливи към бъдещето на народ, родина? Защо?

77

Анонимен

преди 10 години

до анонименСмешник, не тая дървената, а другата дървена бе ей, дай си скайпа и ти бе! Аааааа, *** с ***, Сибир за вас!

76

изверги

преди 10 години

''Ще ви изръчкаме''Какви други закани да очакваме от комуноидните болшевици, проституиращи по улиците, погазващи конституцията, същите, които подкрепят Сирийски бунтовници, които по ''ще ви изкормят'' без им мигне окото, след това ще ви обезглавят и ще ви изядат сърцето.