121

Мдаа

преди 10 години

Ами Воленчо, на приказки понякога доста ги докарваш нещата, ама айде да видим твоите приятелчета дали ще ти уйдисат?! Щото ти говореше и за 1000 лева заплати, 500 лева пенсии, за изгонване на монополите...като гледам монополите направо са си стегнали багажа...!? ха ха, или важното е да се плямпа, да се поддържа властта, за да сте в парламента и да цуцате а? предател и лъжец...!!!

120

ПРЕДАТЕЛИ

преди 10 години

А бе Волене к'во се хабиш-една държава без здравеопазване,образование,деца,армия,производство конкурентно на ЕС и 5милиона зомбитачалгясали!Земята е завоювана с кръв от нашите деди това не е пустиня да струва 22евро декара!ЦАРЯ доиде да си вземе земи които изобщо не са негови а на България!

119

Анонимен

преди 10 години

*** си е ***!

118

Анонимен

преди 10 години

Гад *** антибългарска .

117

Ибрика

преди 10 години

Ибрикът стана и инвестиционен/финансов съветник :Д"печалбите на Facebook за 2013 г. възлизат на 100 млрд. евро" хахахахахахха е****и те са публична компания за 2 минути може да провери и да не се излагаскапан *** заминавай и не ни занимавай

116

Айляк Сидеров

преди 10 години

Подиграва се с вота на недоверие, защото се чувства горд от това, че подкрепя със зъби и нокти правителство доминирано основно от турската етническа партия ДПС ! Вероятно пионките от еничарската му партия пак ще гласуват "по съвест" подкрепяйки това турско правителство!

115

ultramind

преди 10 години

Браво на Сидеров, за него гласувах и пак за него ще гласувам, колкото и да го плюете!!!

114

Анонимен

преди 10 години

Всички антибългари плюят Сидеров. По-точно всички платени мекера, които киснат по сайтовете с пари на ***. Сидеров е най-голямата заплаха за глобалистките перекендета и предатели на България. Казах...

113

Анонимен 1

преди 10 години

Какво се е подиграл, бе неграмотни псевдожурналистчета, не съм му фен, но е абслютно точен пак , и абсолютен реалист...

112

Анонимен

преди 10 години

До даскал Кольодруг поп е предателя-Марин поп Луканов-дядо на Луканов.

111

Анонимен

преди 10 години

Волен Сидеров - последният *** в света.

110

Анонимен

преди 10 години

Този *** да дойде да ми замие *** че мисля да лягам.

109

немо

преди 10 години

ЯМБОЛСКИ ***, СЛАГАЙ ФЕСА И МАЖИ ВАЗЕЛИНА ТАМ ДЕТО ТЕ СЪРБИ. ТУРСКА *** ПОЛИТИКА С БКП И ДпС ЩЕ МИ ПРАВИШ. *** ДОЛНА

108

Революционер

преди 10 години

Има и други "националисти", не са само "Атака", а също и Национален фронт за спасение на България (НФСБ). Тези пък ще спасяват България, като я ограбят още повече и направят същото като Сидеров, а именно да си продадат задниците на турците за пари. Ще ме спукат от смях тия "националисти", ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА! Новите "спасители" на България и пишман националисти ревящи от клетви и обещания в името на България .

107

wc

преди 10 години

shte si prodam zemjata volene na zapadnjaci za po veche pari a vie kradlivi *** si *** maikata ***

106

joro

преди 10 години

найсмотаното правителство, управлявало ни някога. Предател Болен, Гей Сергеи и *** Бей, това ли си избрахме ННННЕЕЕЕЕЕЕ!!!! ОСТАВКИ *** ГРОЗНИ, *** НА ТУРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.

105

биг бен

преди 10 години

Е, то е ясно за как ще гласува.

104

Владимир

преди 10 години

Сидер Ага ...пак ли ще те праскат *** предател мръсен долен психопат!!!!!!!!!!!!!!!!

103

j

преди 10 години

Скъпи родители, баби и дядовци не чувствате ли вина пред децата си, след като допуснахте разграбването на страната, изгонването на младежите зад граница и куп нечистотии. Задоволяват ли ви разговорите по Скайп с децата ви, дългите години на раздяла удовлетворяват ли? Нямате ли нужда от ресурси и инфраструктура че така с лека ръка ги дадохте на Доган Местан Ибрям. Доволни ли сте от нелепия живот на самите вас и този на децата ви. Защо позволихте това, защо допускате бъдещето на България да е в тъмни облаци. Защо сте толкова безочливи и немърливи към бъдещето на народ, родина? Защо?

102

Помните ли това?

преди 10 години

segabg/pic/news/04/639298.jpg