28

irina.cerna

преди 10 години

А БПЦ защо не вземе да продаде някой и друг златен ролекс и да помогне на БЧК???И зашо не се настнят в църковни имоти и не ги връчат на църквата, която трае като пръднал в рейса. Най-богата организация/институция у нас и се скатайва... Проклети да са.

27

Анонимен

преди 10 години

Двама от тези на снимката са кръстосали бедъри като ханъми.... Страшно е! Трябва да се затваря траницата и да се пропускат транзитно. Въпреки че сме в ЕС и те едва ли ще стоят тук, ако могат да заминат впоследствие в Германия. Лошото е, че сме първа приемаща страна, защото Турция вече не ги иска, така че - остават при нас!!!! ОРЕШАРСКИ - ОСТАВКА!

26

Анонимен

преди 10 години

правителството да ги спира или да ги карат към Европа.ЗАТВАРЯЙТЕ ГРАНИЦАТА!!!!!!!!!!!!!!СТИГА СМЕ СЕ ПРАВИЛИ НА МАЙКА ТЕРЕЗА!!!!!!!!!!!!!!!!ГОЛЕМИТЕ СИ ПРАВЯТ ПАРИ В ТОЗИ МОМЕНТ НИЕ ИЗНЕМОГВАМЕ С ТЕЗИ *** МЪРЗЕЛИВИ

25

Анонимен

преди 10 години

горките хора от Елхово!!!!!!!! спирайте ги вече тия !!!!!!!

24

megi 55

преди 10 години

Може ли да попитам в Алжир,Етиопия Гана и тем подобни има ли война?Налага ли се да се приемат бежанци от там?За сирийците смятам,че е абсолютно наложително!Четейки написаното по горе става ясно,че сирийците са половината от всички емигранти.След като няма никакъв капацитет,а се очакват още бежанци,защо не се вземат мерки и да се ограничат идващите от другите страни? Явно те използват момента та покрай сирийците да влезат в БГ.Ц.Йовчев се опитва да се хареса на Брюксел,но не това е начина!

23

varg

преди 10 години

БЪлгарите трябва да покажат на изпадналите си в беда братя гостоприемство и съжаление към тяхната събда.

22

МНОГО СТЕ ТЪПИ ,БЕ.

преди 10 години

....ВИЕ СТЕ ,КАТО КУЧЕ ВЪРХУ СЕНО--НЕ МОЖЕ ДА ЯДЕ СЕНОТО ,... АМА НЕ ДАВА И ДРУГИ ДА Я ЯДАТ..!ДАЙТЕ ГИ ПОД НАЕМ,БЕ. .....ТЪКМО ЩЕ ИЗКАРАТЕ ПО НЯКОЙ ЛЕВ!НЕ МОЖЕ ДА ГОНИТЕ ЕМИГРАНТИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ!НИТО ИМА ТАКИВА ЗАКОНИ ...НИТО НЯКОЙ ЩЕ ВИ ПОЗВОЛИ ОТ ЕС ДА ГО ПРАВИТЕ!КАКВО КАТО СА МЮСУЛМАНИ ??!!!ТЕ СА ХОРА ПРЕДИ ВСИЧКО!ВЯРАТА Е НЕЩО , СЪВСЕМ ЛИЧНО....!ЧОВЕК ,КОЙТО НЕ ВЯРВА В БОГ И НИЩО Е НАЙ ОПАСЕН ,ЩОТО НЯМА ЗАДРЪЖКИ И Е КАТО ЖИВОТНИТЕ!КОМУНИСТИТЕ СА ***/неверници/ ....АМА ГИ ТЪРПИТЕ!

21

Стойчо

преди 10 години

Аз пък не виждам други бежанци освен българите. С всеки изминал ден нараства бежанската вълна къв Германия, Англия, Испания, Австрия, Франция, Америка, Чехия и къде ли още не. Пикът е както се очаква след 01.01.2014 год. В БГ ще остане само "електоратът" на БСП - склеротизирани старци, крадливи ***, безработни клошари и корумпирани политици, прокурори и ченгета. Айде лека нощ!

20

Do 50 god

преди 10 години

Do 50 god balgaria stava muslimanska drjava na bas !!

19

Валентин

преди 10 години

До КАКВ КАТО ИДВАТ...Тебе да не те гони някакъв кАмунизъм? 1. Всички запустели села и къщи са нечия частна собственост.2. Що мислиш, че тия имигранти искат да живеят там, а няма да се изнесът и те към София например.3. Защо въобще да допускаме масова имиграция в България, което е доказано неефективен и с тежки дългосрочни последици метод за краткосрочно справяне с икономически проблеми.

18

КАКВ КАТО ИДВАТ...

преди 10 години

...ИМА МАСА ЗАПУСТЕЛИ СЕЛА И КЪЩИ В ПРОВИНЦИЯТА!НАСТАНЕТЕ ГИ ХОРАТА ....КАКВО ЧАКАТЕ...???

17

Do 17

преди 10 години

Арменците са християни. А в Бг не идват сирийски християни, а идват мюсюлмани без документи за самоличност. И нашите *** ги приемат щото толкоз им е акъла.

16

rumen221

преди 10 години

До анонимен 16,- НЕ ПСУВАЙ ДНЕШНОТО ПРОВИТЕЛСТВО..., ЧЕ ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР НА ГЕРБ СЪБИРАШЕ АЛ-КАЙДА В ПРАВЕЦ, ПРАЩАШЕ ИМ ОРЪЖИЕ ОТ СКЛАДОВЕТЕ НА "ПЕТОРЪЧКАТА И ТОЙ НИ Е ПОРЪЧАЛ ТЕЗИ БАНДИТИ..., ЧЕ ИДВАТ И СЪС СЕМЕЙСТВТА СИ...- БОКО ДА ПЛАЩА... А И ОФШОРНАЛИЕВ..., НАЛИ ИСКАШЕ ДА СТРЕЛЯ РАКЕТИ ПО СИРИЯ...!!!.

15

Анонимен

преди 10 години

ама каква е тази граница всеки си влиза както си иска,като ги хващат де ги връщат

14

Отломки нищожни...

преди 10 години

...от винаги храбър народ-мъченик!С тези думи Яворов възпява един от най-хуманните актове на българската държава - приемането на бежанците от Арменския геноцид!Малко държави мигат да се похвалят с такова нещо в историята си и България е сред тях. Приели сме над 50 хиляди арменци и сме се превърнали в тяхна нова родина.Днес, последствията са и добри и лоши - имаме си и Кеврокян и Казасян, особено Хилда....

13

анонимен

преди 10 години

КОГА ГЪРЦИТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ТОВА ? НИКОГА ! ДА СА ИЗМИТА ТАЗИ ГНУСНА ПРОДАЖНА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ !

12

Анонимен

преди 10 години

Тези на снимката си личи ,че са малолетни престъпници !!!

11

Анонимен

преди 10 години

Роднини на жена ми едва свързват двата края с 300 лв на месец, от една година не мога да запиша детето си на детска градина, няма места.Вън бежанците от България.Оставка на правителстово.

10

Анонимен

преди 10 години

Почнаха да *** и пикаят навсякаде като в африка !

9

Анонимен

преди 10 години

Dokoga ?!! Zatvarqite granicite