15

hfhgf

преди 10 години

И до месец два.... изпочупена е-класна стая...

14

bashkircho

преди 10 години

До 18Idvat godini v koito pisaneto na ryka niama da e praktichno. Razbiram na kyde biesh no neshtata se promeniat i jivota ni shte stava vse po tehnologichen. Na men ne mi se e nalagalo da pisha na ryka ot moje bi 10 godini...

13

Анонимен

преди 10 години

Щял да ги сканира. Абе ти добре ли си. Нали ще излязат като картинки с неактивен текст, който нито можеш да копираш нито да редактираш. Не че не може да се направят тия неща, но е много работа заради един клас ученици. И това с таблети. Аз без мишка се чувствам като с боксови ръкавици.

12

Анонимен

преди 10 години

Интересно ми е за колко време тези култивирани персони в този разсадник на образованието ще е**т мамата на цялата тази техника... Иначе инициативата е похвална, ама с нашия манталитет да рушим всичко хубаво, става малко кофти.

Браво на 23-то СОУ. Очевидно там си имат (компютърно) грамотни преподаватели, които са в крак с времето. Искам обаче да видя как на тези ученици ще им сложат една 57 годишна лелка, завършила педагогика през байтошово време и научена да преподава по сталинистките старовремски методи. Естествено тази лелка компютър на живо не е виждала и ще гледа като теле железница как малчуганите цъкат. Това са българските учители - 55-годишни пенсионери, с морално остарели методи на преподаване.

10

Анонимен

преди 10 години

Каква е тая тъпотия. Нали трябва да имаш учебници в електронен вид, тестове и задачи също. Иначе тия ученици може само да си проверяват имейла. А и си има неща които са си по-удобни на хартия, освен ако не ти трябва огромна база данни.

9

Анонимен

преди 10 години

Пак ли в София? Докога всичките пари ще се изливат в София?

8

Азбука

преди 10 години

И,като спре тока,пак неграмотни...

7

ан

преди 10 години

и тази се видя в голямо огледало и за да се хареса на новите ученици започна да говори за скелети от гардеробанямам нищо против новите технологии но те са само помощни средстваа къде говорите в речта си за мислене анализ синтез и т н които ще развиват новото поколениевсички докоснали се до управлението изведнъж стават много грамотни и почват да раздават акъликогато запомниш някоя формула без да я напишеш 2 пъти ела да ми кажешили пък решиш сложна задачакъдето търкаш пишеш задрасква

6

yasensl

преди 10 години

Е как няма куцо и сакато да бяга към София........Всички там се случва.

5

До 3

преди 10 години

Писалка е символично.Ама де акъл в един заядливец. Мразещ всякакво мнение.Не ме поправяй ,че си хейтър. Знам какво е.Ама бас държа ,че не знаеш какво е перодръжка.

4

dobromirk

преди 10 години

До АнонименСъгласен съм с теб НО!Нека първо децата се научат как се пише на ръка а не на лаптоп или таблет!Защото после след като свикне да пише само по този начин ще има проблеми с правописа !!!Прегръщам идеята но нека се вкара само в по-горните класове!

3

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен:Аз последно когато ходих на училище, се пишеше с химикалки :)Така или иначе - света се развива, и е напълно естествено в един момент наистина да се отучим да пишем на ръка - просто няма да ни е нужно.Не виждам нищо лошо в това. Така както е отпаднало писането с длето и чук върху каменна плоча, така ще отпадне и писането с мастило върху обработена целулоза...Което ще е супер!

2

ForiForever

преди 10 години

Virtualen sex s Fandakova ste ima li?

1

Анонимен

преди 10 години

А как се държи писалка ще учат ли?