31

Краси

преди 10 години

Този формат е класически пример за зомбиране на нацията! Набиват ни в съзнанието акценти, които изобща не би трябвало да ни вълнуват - нищо против Парис Хилтън. И защо? С единствената цел продукцията да извлече максимална печалба! Колко по-смислени неща има в този живот, на които може да се научим и за които да се похарчат тези пари! Въпрос на ценностна система и приоритети. Жалко!

30

Анонимен

преди 10 години

Парис не е милиардерка. Прадядо и беше, но дари 99% от състоянието си на фондации. Сега тя си продава славата на разглезена внучка срещу пари и натрупа десетки милиони от това.

29

Бай Ганя

преди 10 години

Ако беше останала малко повече, да я пое*ат българи щеше София да и стане любимия град. :) И щеше да си планира кога няма да е в цикъл, за да прави графика да е в София.

28

МАрис Килтон

преди 10 години

Другият европейски град е Мюнхен(той, за разлика от Сф идеално се вписва!). Тази всяка година не пропуска откриването на Октоберфест-а . Просто тази година може би от скука е решила да изкара от нищото едни 200 000$, докато дойде времето за якото пиене на бира, ядене,.... тия 3 неща...! А, вие се цъклете пред нова тв и send-вайте sms-си!

27

дядо

преди 10 години

престанете да ни занимавате с наши и чужди ***

26

АМИ ПРАВИЛНО!!!

преди 10 години

ДА НЕ Е ЛУДА , ДА СТОИ ПРИ ТИЯ НАШИТЕ *** И ДА ИМ СЛУША ПРОСТАЩИНИТЕ И ДУШИ ПРЪДНЯТА!ТЯ Е МИЛИАРДЕРКА ....НЕ Е КАТО НАШИТЕ ВЪШКАРИ ,ГОТОВИ И *** СИ ДА ДАДАТ ЗА ПАРИ.ПАРИС СИ ИМА ПАРИТЕ , ОБКРЪЖЕНИЕТО И ИЗИСКВАНИЯТА КЪМ ЖИВОТА....КАЗАЛА ИМ Е ЯСНО:...."СОФИЯ не отговаря на описанието"....ХА,ХА,ХАААААААА....ЯВНО НАШИТЕ ПАК СА ПРЕКАЛИЛИ С ЛЪЖИТЕ И ХВАЛБИТЕ....!

25

Анонимен

преди 10 години

basi tapotiqta ujas daite tezi pari na bolnite decta na balgariq pumiari

24

Анонимен

преди 10 години

Въпросната дама е популярна основно с видеозапис на неособено качествена ***. За сумата, платена за нейното присъствие /300 х. лв./, Нова ТВ можеше да разполага с поне 1500 качествени родни специалистки /смятам щедро по 100 евро сеанса, което е много за БГ/. Изберете родното!!!

23

ИТ

преди 10 години

Убеждавам се,че съм роден с късмет,защото изпуснах да я видя.

22

Анонимен

преди 10 години

това моме богаташче дали го отнесе в къщата.

21

Анонимен

преди 10 години

Павел Чернев успя ли да пусне белите плувци в шоколадовата галерия на ХИЛТЪН???

20

Анонимен

преди 10 години

Тя не е виновна !Макар ,че за 300 000лв. за един ден,не са за изпускане !За това са виновни Нова телевизия и продуцентите,които канят куцо и сакато /кой от ВИП-овете е наистина такъв?/,за да могат да провокират бедния българин да праща СМС! Това е подигравка с българина!

19

Анонимен

преди 10 години

хапчета трябват,много хапчета !

18

Citizen

преди 10 години

Малко ли са ни родните пачи, известни с това, че са известни, та Нова телевизия дава луди пари за вносни пачи. Щяха да наберат повече точки, ако бяха дарили сумата, платена на международното к...е за образование или детски площадки.

17

opa

преди 10 години

eiii PROSTA RABOTA ... OT PREZIDENTA DO..........NALAGAT NI NIAKAKVI IDOLI, NIAKAKVI HORA KOITO SA UPADAKA NA CHOVESHKIA VID.. VSICHKO TOVA IDVA OT UPRAVLIAVASHTITE. AMAAN

16

er

преди 10 години

където и да мине през софето все село ,добре е че не е след като построят мюсюлманския център в малинова долина тъкмо до красивото околовръсно

15

1

преди 10 години

Това предаване е голяма пародия! Престоят на Парис също! Еее гати гост звездата, е гати чудото!

14

4321

преди 10 години

Пазят ли тоалетната хартия, която е използвала в къщата?

13

Го

преди 10 години

Ореваха света, затова, че ще влезе и ще излезе от къщата за 15 минути. Нелепица.

12

някой

преди 10 години

Дай боже на всеки му.. да е възпитан, да изглежда добре и да изкарва милиони с лекота. ДАй боже..... от плюене и недоволство пари не се изкарват .... . Моето мнение е, че беше жената с най-интелигентно и възпитано поведение в къщата.