87

dady

преди 10 години

До анонименmar6 ostavi upravlenieto na umnite hora. vas va vidqhme samo na zaden hod.sme6nici jalki

86

нормален

преди 10 години

Въпреки лъжите, ето още едно доказателство, че правителството е коалиционно. Хората не са ***, за да не го виждаг, независимо, че от турската партия ги смятат за такива.

85

Анонимен

преди 10 години

до 95:Вие сте българи ,колкото аз съм ***!

84

void

преди 10 години

Срам... Никога в историята на тази горда страна не е имало толкова нагло и арогантно поведение от страна на представителите на етническите малцинства и групи. Правителството, областните управители, кметовете - навсякъде турци. Това е новата форма на подтисничество и началото на едно по-модерно османско иго. А иначе гордите българи покорно са свели глави, притиснати от мизерията и политическия недоимък. В Османска България полумесецът посече лъвовете. Срам...

83

Mestan

преди 10 години

"правителството на Пламен Орешарски е експертно-политическо" да е тоя *** на снимката е магистър по "Кинезитерапия" е****и експерта тия верно трябва да ги избесим по лампите или на опашката на коня пре народното събрание

82

Одисей 1

преди 10 години

Само пред Костов Доган не предеше , някой ден ще разберете тази истина . Единствено по вре, на упвалението на ОДС / СДС и коалиция / , ДПС не са имали такава безгранична власт. И да слагате минуси е така колкото и да не ви се иска . ДПС винаги а били силния коз на комунистите от БСП.

81

Анонимен

преди 10 години

Втора серия на сериала "Пеевски". Никой не си е взел поука.

80

наглост

преди 10 години

Тази наглост е съизмерима само с безумното назначение на пеевски. Ей, червени ***, къде сте? Свършиха ли българите вече? Докога ще ни лазите по нервите? Омитайте се незабавно! Защо херсонския евреин мълчи? Престъпници и продажници - това са комуноидите! Докога ще търпим този гнусен козел местан да говори глупости?

79

калигула

преди 10 години

Това е *** на местан хахаха чакмак верди хахаха

78

megi 55

преди 10 години

Къде изчезна "големият националист" Сидеров ? Не искаме да маха новините на турски,но искаме да махне всички турци от управлението на България,които с неговият пръст ни натресе!

77

не удоволетворен

преди 10 години

Най добре Арменския поп да носи отговорност за това назначение .

76

анонимен

преди 10 години

АХ, МРЪСНО, ТУРСКО МУТРО! МАРШ В ТУРЦИЯ,ЩОМ СИ ЧИСТОКРЪВЕН ТУРЧИН!!!

75

dady

преди 10 години

До Лалаjiteli sme na BG i imame pravo da u4astvame v upravlenieto na stranata.na koyto ne mu haresva da zaminava v 4ujbina

74

NIKO11111

преди 10 години

До ИсмаилОт кога *** плащат данък и за какво?Даже не плащат наем за къщите си защото са разположени на държавни и общински места и са незаконни.Масово не плащат ток, вода осигуровки и данъци.Занимават се с кражби, сводничество и наркоразпространение в последните години.Кого лъжеш ти, че електоратът на ДПС плащал данъци?

73

Анонимен

преди 10 години

др.Местан винаги когато не ти изнася говори за етническо напрежение каквото в България няма-и това го говориш цели 23г. за да може вашта партия която е противоконституционна да я има за която Болен-Волен ви помага също,само че вече никой не ви вярва

72

ДРАНЬЕ

преди 10 години

ДЕДО МИ казваше , КОМУНИСТ и свинска мас се сваля само с ДРАНЬЕ!!!!!!!

71

Спонги

преди 10 години

До ИсмаилНе е въпрос за това, че е от турски етнос, а това, че е от партията на ДС ченгетата помогнали преди 1989 година на БКП да подтиснат този етнос. Как така пък се оказа, че само верните на Доган са умни, а другите не.

70

ne

преди 10 години

Предлагам дпс да премине към Парламента на Гърция и там да си назначават политически министри а може би и министър-председател.Току що някой каза че гърците ги чакат със отворени обятия и искали мистан-of да им говори слаааадко слаааадииичко.....защото в България вече има права и свободи а във Гърция била кът.

69

Исмаил

преди 10 години

Защо се бунтувате нали 20% от населението(плащащо данъци и имащо права) е представено по този начин.А е и млад, способен,и учен млад човек.

68

Лала

преди 10 години

До кога ще ги оставяме мръсните *** да ни будалкат и подиграват. До когато нямаше политически назначения сега били политически и експертни, утре ще признае че са само политически. Даже почти ни заплашва да не противопоставяме гражданското срещу политическото че току виж станало етнически проблем, но това не го доизказа. Според мене ни трябват добри снайперисти !Смърт на турчулата свобода за България!