27

Iva Hikova

преди 10 години

Брях! Кунева сега като съветник на Борисов ли се изявява?! В крайна сметка ще се гушнат в името на общия интерес и олигарсите, които стоят зад тях. И двамата са хора, които винаги са поставяли личния интерес над всичко. Кунева след като ни реформира ядрените блокове, сега ще реформира и синия блог, нищо добро не ги чака.

26

borkoslav

преди 10 години

Той пък Борисов взе, че я послуша Кунева... Забелязва се сериозно затопляне на отношенията между най-големия критик на ГЕРБ и Борисов. Явно наистина се готвят за коалиция център-дясно при едни евентуални избори, а и да не забравяме, че се пръкнаха от едно котило. Театърът, който продължават да разиграват е привиден.

25

Илияна

преди 10 години

Ооо, Усещам как Кунева и Боко се сближават! Скоро и ГЕРБ ще са част от този нов измислен Реформаторски блок и ще си сиснат ръцете с Кунева. Както винаги става в нашата политика, всички са заедно срещу народа

24

Катя

преди 10 години

Жалък политик е Кунева, много жалък.

23

are_kulata

преди 10 години

Тази нали подаде оставка в качеството й на лидер на комунистическата хунта - България на селяните??Защо ми я лансирате тая мракобесна бабичка?? Каква я тая, с какво се занимава?

22

БРАННИК

преди 10 години

Трябва и Аушвиц за националните предатели!

21

Иво-000

преди 10 години

До bochko tikvetoПърво цял свят видя тази какво сътвори не смятам да изброявам,а относно партийни събрания ти си по-тях,аз не симпатизирам на тези крадци,а аз мнението ти го уточних вчера.

20

Иво-000

преди 10 години

ДОРИ БЪЗИКАТ ПЛЮСОВЕТЕ И МИНУСИТЕ,ИЗМИСЛЕНА МЕДИЯ

19

Иво-000

преди 10 години

Чак ме блокира този ***

18

Иво-000

преди 10 години

Ще я изкараш демократ от 80Годо. ставаш смешен не си насаждай мнението за нея,достатъчно време отделих за тази ***,да се напъва до никъде няма да стигне.

17

svejarov

преди 10 години

Вот на недоверие към всичките 4 партии и затвор за главатарите им. Буда,Сергей,Лютви и Сидер-ага.

16

Анонимен

преди 10 години

Кунева, забрави за коалиция с ГЕРБ, ще ви изхвърлим всичките на бунището и ще учредим нова партия, която ще бъде самостоятелна и няма да влиза в никакви коалиции. Властта не трябва да е цел!

15

Иво-000

преди 10 години

До bochko tikvetoНе съм десен екстремист, за да не се сърдя на някакъв който според личното си мнение решава кой да изтрие или блокира,като правят цензура какъв е извода за тази медия..

14

Така ли ти казаха

преди 10 години

Така ли ти казаха да говориш от БСП бе, комунистическа изтривалко.Блока на Реанимацията (не Реформацията) се създава за да служи на БСП -- тази предана на комунизма "дама" Пръмова как си я представятекато влезе в парламента да гласува срещу Партията закрилница -- та нали НДСВ билжеше *** на БСП при тройната коалиция.Леле, че и*род!!!

13

Иво-000

преди 10 години

До bochko tikvetoКакъв еврокомисар 1,че продаде една четвърт от икономиката на държавата си, за да се облагодетелства тя, и определени кръгове около нея....смешен си

12

muzaka

преди 10 години

Те на тази ще и се изправи джуката от злоба,че не е в парламента.Отврат от първа ръка.Да се бе изкъпала,та да заприлича на жена.

11

Веси

преди 10 години

Всеки непредубеден ще подкрепи съкращаването на раздутата администрация и махането на "калинките" , а закърпването на сбъркания бюджет на Дянков направо си е постижение. Боже, опозицията не може да измисли повод за вот на недоверие към правителството?!?

10

Дора

преди 10 години

Всички политики, които Кунева счита за повод за вот са с положително развитие откак започна да действа новото правителство - тимулирането на младежката заетост и увеличаване на майчинските и енергийните помощи, намаляването цената на режийните са насочени точно към спасяване на бг бизнеса и оцеляване на социално слабите. Ама на г-жата й дай да си говори...

9

Бълг. Гражданин

преди 10 години

Абсолютно съм съгласен че трябва да се обсъждат конкретни политики и гражданите да се обединяваме около конкретни идеи.Както виждате нито монополите в енергийния сектор паднаха,нито нещо конкретно се направи!Не мога да се примиря че БСП и ДПС пак вземаха властта.Понеже народа е отвратен и не гласува-твърдия електорат от бабички и *** определя кой да ни управлява.Трябва тия дето взимат властта - да правят това което са обещали и да отговарят с главите си и при злоупотреби -раирания костюм!!!

8

Иво-000

преди 10 години

До bochko tikvetoОще ли се опитваш да манипулираш хората