36

до daedy

преди 10 години

Срещнали се на полянка, туркиня и арабин, цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури, хем ебливи, хем крадливи, но най-вече - ***, изкрейзили и злобливи.

35

до daedy

преди 10 години

Cingene Turk Domuzu !

34

dady

преди 10 години

До до daedyanani sikiim.orospu cocugu

33

до daedy

преди 10 години

Cingene Turk Domuzu!

32

dady

преди 10 години

До до 999*ananin amuna koyim senin.6tom si tolkoz dobre s turskiq ma razbra nali mastiyo

31

bongo82

преди 10 години

Хей много хора разбирачи има тук! Турският самолет свален преди повече от година бе вероятно разузнавателния вариянт на тактическия изтребител от 2-ро++" поколение F-4E ( "RF-4E Phantom 2")!!! Сега сваленият Ми-17 предполагам е бил ударен със "Sidewinder" (Aim-9), koято е за БЛИЗЪК ВЪЗДУШЕН БОЙ, основното оръжие на "Fighting Folcon" най-вече от 80-те и нач. на 90-те години на мин. век! Като се опозоваваме на тази информация вертолета е нарушил турското въздушно пространство на макс 1-2 км!!!

30

до 34

преди 10 години

В момента султан Ердоган прави това, което навремето направи Сталин. Чисти диктатори.

29

до 32

преди 10 години

Пешо , грешиш ...Турците са много стабилни , и като цяло са сериозна военна сила. Американците наливат уникално много ресурс в тях и базите им защото са основен съюзник в региона . Въпроса стой обаче по доста различен начин - Ердоган арестува и прати зад решетките над 50 % от турското главно командване и практически "осакати" сериозно армията за да не го свалят от власт понеже си е чист диктатор ( крайно десен )

28

Анонимен

преди 10 години

"До 22 за кво да питам уикипедията или гугъла след като съм служил в поделение в което имаше 40 БМ-а с ракетни обстановки Град "кво имало? ракетни какво?Ти ако беше служил където и да било, щеше да знаеш какво е имало.

27

пешо

преди 10 години

Това, че Турция имa голямa по численост aрмия не я прaви aвтомaтичен победител в един конфликт. Вaжното е ефективностa a не количеството .Познaвaики турците кaто мaнтaлитет те сa военa силa сaмо в собствените си очи. A и Русия може дa учaствa във воинaтa в Сирия не официaлно.

26

Анонимен

преди 10 години

Aсaд нямa вaриaнт дa остaне в сирия, предaде ли химикaлите си, опозициятa тръгвa в офaнзивa!

25

до USA. BG

преди 10 години

Турция както винаги се показва страна на терора, беше и ще си остане една кървава и вандалска страна, а сега като има и начело диктатор като Ердоган нещата стават съвсем зле.Няма по-голям партиен секретар от султан Ердоган !!!И не се обаждай от Занданистан !!!

24

tntodor

преди 10 години

Уважавам решимостта на всяка държава да запази територията си от външна намеса! Но турците си вкарват такъв автогол, че свят ще им се завие! Имат около половин милион сирийски бешанци, а т.нар. "бунтовници" след поредния "подвиг" се изтеглят да си "почиват" в Турция! Това са хора, които убиват невинни без причина, снимат с телефоните си и качват клиповете в интернет! За това ли се е борил Ататюрк бре, комшии?!?Давайки поле за действие на такива *** и вашата черга ще пламне, а и ние сме близо!

23

USA. BG

преди 10 години

Tурция била и си остава крайъгълен камък на НАТО, много важен и силен съюзник, който наказва всеки опитал се да хитрува с...рушка гарбич "техника". МИ- 17 сега е за скраб, те това го чака асад при турска намеса в сирия! А Турция има основание да бъде нащрек, там бежанците са над половин милион. Много се радвам, когато Върджината плещи като партийна секретарка на руски колхозник)))

22

до 999*

преди 10 години

думата turk (турчин), се използва в две значения като наименование на тюркменските села и като обидна дума, означаваща ***, празноглав. Cingene Turk Domuzu!

21

до 999*

преди 10 години

DOMUZ, DOMUZ, ти пак си се появил за да ръсиш поредните си глупости.

20

Анонимен

преди 10 години

До 22 за кво да питам уикипедията или гугъла след като съм служил в поделение в което имаше 40 БМ-а с ракетни обстановки Град

19

dtyn

преди 10 години

свалили вертолет, ама в чужда територия - явно за отмъщение. нещо не съм съгласен с комшиите. Явно правителството им си заслужава да бъде свалено и 100% подкрепям протестиращите им!

18

До 17

преди 10 години

Град имат минимална далекобойнос 1.6 км и максимална - 43 км. И все още са една от най - мощните подвижни модулни артилерийски системи. Ако не вярваш питай уикипедия.

17

Само така м/у другот

преди 10 години

"От щаба на опозиционните сили съобщиха и подробности във връзка със съдбата на екипажа. Двама са загинали, а третият, който КАТАПУЛТИРАЛ, бил пленен и се намирал при тях." Ми 8- Ми17-експортната му версия с катапулти?????При условие че единствените хеликоптери с тези устройства в света са Ка50/52Джина, нещо да знаеш по въпроса, някаква нова катапултна модификация на Ми-8?