111

Ужас

преди 10 години

Егати дебелата "Калинка".

110

Човек

преди 10 години

Целта е да се унищожи ГЕРБ

109

Обикновен

преди 10 години

Е може ли един министър, даже Вице- Премиер да се занимава с тези неща?

108

Паржолата

преди 10 години

Свинчок без диплома!По колко кофи фураж ти дават от партията?Обещай че няма да грухтиш!

107

123

преди 10 години

Баба Цоцолана....100%

106

Анонимен

преди 10 години

Аве Пич ли си къв си, ама много се стягеш бре, ами тя тази иска да изяде храната на планетата а ти викаш, че Господ я е бил създал такава. Я пак си помисли Той ли я създаде като морски слон?

105

не грамотен

преди 10 години

Не виждам защо се обръща толкова внимание на тази, невежа и алчна ......ца, всички такива в затвора

104

hehee

преди 10 години

до 107-почети,помисли,преди да се изходиш на метено.

103

Анонимен

преди 10 години

Фотографа работи с много добър вари обектив, иначе от такава близост нема събиране в кадър. А иначе в герб почти всичко е "калинка", фалшименто, фейк...

102

до 107

преди 10 години

До hehee имаше преди 2-3 години една песен ееее-е колко си п...т! какви червенковци, какви 5 лева! виж, че наистина държавата е пред разпад но не заради партийте, които ни управляват, а заради нас самите, че им го позволяваме и сме свели глави! хора, въпроса не е политически, не вярвайте на партийте, трябва да измислим нещо друго! стига с тези, които искат да се намърдат на софрата прикрити с партий ! трябва ни Левски и Ботев!

101

спидерман

преди 10 години

Губи, пребери си китузата

100

Джедай Мастър

преди 10 години

До софиянец 108 за щастие шопарицата е била в НС последните 5 г., така че едва ли е изповядвала сделки, а за периода преди това е изтекла давност ;)

99

hehee

преди 10 години

държавата заприлича на тенджера под налягане,А тези *** създания си играят на тефтерчета,дипломки и всичко друго,но не и това,за което са там.май сме единствената страна в целия свят с такива *** на кормилото.кефите ли се червенковци.халал да ви са.купете си по един фес и броеница.много ще ви ходят.

98

S

преди 10 години

И на някои депутатчета трябва да се прегледат дипломите и там има доста калинки !

97

ъхъ

преди 10 години

Темата /и новината/ не са за килограмите на Фидосова. Не я харесвам, не харесвам и ГЕРБ. Но е много плитко да се коментира нещо, което...не е от съществено значение. А и не забравяйте, че всичко е преходно - и красотата, и властта... и утре всеки може да се сдобие с проблеми и допълнителни килограми /разбира се, не го пожелавам на никого/. Бъдете коректни и коментирайте само темата.

96

Анонимен

преди 10 години

некъф човечец осъжда подигравките с теглото на лицето от снимката, което по-скоро е достойно за корабен регистър, а не за хомо сапиенс. Припомням, че теглото е функция на човешката лакомия! Лакомия във всичките и форми. Тази лакомия променя не само вида на тялото, но по-лошото е че променя и характера - също в лоша посока.

95

нотaриус

преди 10 години

Нотaриaлнaтa кaмерa е Мaфия ,която нaдувa тaксите. Зa дa лaпaт повече нотaрите и е зaтворенa системa ,нови и млaди хорa не се допускaт.

94

йхх

преди 10 години

Мaтемaтикaтa не излизa зa Нотaриус се искaше 3 години стaж , след дипломaтa имaше 1 год .държaвен стaж.

93

Адроники

преди 10 години

Видиш ли дебел човек,трябва да знаеш че там има някакъв проблем.

92

Анонимен

преди 10 години

Е, кои са й състудентите? Поне един няма ли да се обади и да каже, че е учил с нея? Или са завършвали, както фолкаджийка икономика в Свищовския? СУ все още държи някакво ниво уж?