106

стелт

преди 10 години

Това със самозапалването на коли ,офиси е стар трик на журнал-ята в борбата за рейтинг.Очаквах нещо ново и нестандартно от тях -например някой от тях да удуши детето си ,за да си вдигне тиража .А ,затова колко Шекерената е будна и безпристрастна журналистка става ясно щом се съгласява да манипулира хората по този начин.

105

Дани

преди 10 години

Дори палежът да е умишлен, малоумно е да правиш ей така без доказателства връзка със свободата на словото. Явно по този въпрос във въпросната медия имат гузна съвест.

104

Генка Шикерова

преди 10 години

Генка Шикерова има хубави зъби! Интересно на колко мъже е изгълтала спермата, за да си финансира тези зъби?

103

boyko_stoew

преди 10 години

Ееех ....Мислех си ,че БТВ е сериозна Медия....Голям *** трябва да си ,за да мислиш,че Някой е поръчал запалването на автомобила на Генка,шото му задавали неудобни въпроси....За да си вдигнат падналия рейтинг,БТВ скоро може и Студиото си в Ефирно време да гръмнат...Само да внимават с експлозивите,че ако объркат с грамажа,може да има жертви.....Еееех...*** народ-Прости Медии

102

megi 55

преди 10 години

Така е Генке,като задаваш неудобни въпроси на секретарката на Доган-Лютви Местан! Ти не може да не знаеш и виждаш,че Доган управлява БГ.и това,което ти се случи е послание ,но не само към теб а и към всеки"дръзнал да го направи.Много жалко,че по този начин се сплашват журналисти! Но пък го направиха толкова показно,че не оставиха никакво съмнение кой е поръчителя!

101

boyko_stoew

преди 10 години

Питам:1.Автомобилът имал ли Атвокаско?2.С колко е паднал рейтингът на БТВ,че се налага да се палят автомобили?

100

морски

преди 10 години

Бате Бойко ще и купи нова само да не спира с тъпите си въпроси към правителството.

99

Анонимен

преди 10 години

странно , снощи видях Лютви Местан да притичва с две туби бензин..... ама и Генка с тези неудобните въпроси....

98

ДА

преди 10 години

Бълха я ухапала,с тая заплата-ще си купи пак новичка!И да се научи,че не се пита по 100 пъти едно и същи нещо,когато човека насреща не иска да отговори.Аз бих и шибнал и един шамар!

97

Анонимен

преди 10 години

До баба ЯГАсъс сигорност си много по-грозен и с черна комунистическа мътилка в главата !

96

Кукловод

преди 10 години

Бюреков го поливат за кеф с шампанско от 1500 $ бутилката, а на Генка подпалиха колата!Кой тук е корумпирания *** - журналист и кой - честния?Живеем в сбъркана държава и факта, че десет пенсионера получават по 50 лв. от БСП да щракат минуси на човешките коментари и да пишат гнусни защити за комунистите в този сайт, показва колко сме деградирали като общество и държава!Комунистите и агентите от ДПС ще унищожат България само защото все още има папагали,които не виждат ножа в ръката на палача си

95

Анонимен

преди 10 години

само нейната кола е запалена

94

kaspar_garov

преди 10 години

Kva pyk e taia shekerova ?

93

Румен

преди 10 години

Те *** си имат запазен модел на работа тестван многократно през годините. Имат си наръчник превод от Руски с малко допълнение - "Как да узурпираме една държава и да останем на власт навсегда" Сплащването на медиите чрез запален автомобил е описано подробно в точка 3.1.18 от наръчника и следващите ефекти върху словото, печата и населението.

92

сгодно дупе

преди 10 години

Генчето е сгодна за тиро-лиро.

91

баба ЯГА

преди 10 години

Тази не я знам ква е ама е много грозна с тези зъби и тоя нос става за бостанско плашило!

90

Анонимен

преди 10 години

Айде всички защитници на Лора Крумова да заподскачат сега и за Пенка, основно ГЕЙБерастки парцали.

89

бай Ганьо с BMW

преди 10 години

Бе-''гето'' не става за живеене!Жалко,на всяка крачка злобни,завистливи и прости хора...................................................................................................................

88

бг

преди 10 години

Да едва дойде тройната коалиция и се почна!Първо побой над Кулезич,после уволнения за неудобни журналисти,сплашване и подпалване,а уж Борисов,който достойно си подаде оставката бил диктатор-долни внушения от ДС и манипулации,които хората вече очевадно виждат!

87

Анонимен

преди 10 години

А как Ани Цоцомани и Диктор се оказаха в Нова? Генка е много умерен журналист в сравнение с тия истеристи. Много скоро е акцията след поемането на ефира на БТВ от Генка. На мен тя е една от малкото журналисти които не простеят и не правят вместо обективна журналистика ПАРТИЙНА ПРОПАГАНДА. Явно трябва да си плюе на съвестта и да пропагандира като Бареков, Дикро, Ани... свестна е жената и и изгоря колата. Кой е поръчал палежа дано да е проклет до девето коляно, да и изметта ***.