19

...

преди 10 години

Браво на жената. А има и по- възрастни от нея, които са поели по този път. Не смятам, че е коректно това да се превръща в новина. Какво като е на 57?

18

Rumenov

преди 10 години

Никога не е късно да се образова човек.

17

ИТ

преди 10 години

Стремежът към знания е извадил човека от пещерите, а стремежа към даване на акъл ще го качи обратно на клоните. Хвала на тази жена!

16

Анонимен

преди 10 години

Нещо не схванах, това че е на 57 значи ли че не и достига умствен ресурс , или лично познаваш жената ? Явно си много малък да преценяваш възрастта на хората. За да влезеш в час гледай довечера социоложката Мира Радева в Биг Брадър , тя също е на 57.

15

Жалко за жената !

преди 10 години

Тази жена не знае къде е отишла. Първо, тя е натоварена с деменция. Второ, остават и само 3 г. и 8. м. до пенсия. Трето, тази специалност е най тежката в този ВУЗ. Още след първия семестър ще си тръгне кротко и ще се отдаде отново на варенето на лютеница, което най ще и приляга. Ако в групата в която ще е и тя са 12 студенти, след първите изпите ще останат 5-6 човека. Нека лелчето ме послуша и о време да си ходи.

14

Анонимен

преди 10 години

Напълно нормално на запад, само в дивия изток още гледаме на тези хора като на динозаври :)

13

15104

преди 10 години

Браво. Това е една от коронните специалности на нашият университет и много трудна. Дано не се падне при Гардероба, че лошо й се пише, а в 3-ти курс по Материалознание я чака Гилотината, ако е още там. Кураж, търпение и много протоколи за поправките. Иначе е много хубав университет. Най-хубавите си години оставих там. Поздрави от дъждовен München

12

*

преди 10 години

Аз пък днес прочетох , че пенсионирането ще става след 38 г. трудов стаж + 2 месеца след възрастта за пенсиониране ...т.е. тази жена на практика няма да се пенсионира по трудов стаж , а ще се пенсионира със социална пенсия . Така ,че хем ще завърши хем ще има време да работи по специалността ...само дано да е жива и здрава .........Аз ще изчакам внучка и с нея ще запиша университет

11

kalinkamalinka

преди 10 години

До 10 Не ме обиждай!

10

Анонимен

преди 10 години

Търси нещо младо. Студентите от село като се напият много не подбират!

9

НАПЪЛНО НОРМАЛНО Е

преди 10 години

Нищо изключително. Европейската тенденция е обучение за цял живот. напълно нормално е лице над 55 г да учи поредна магистратура. не е казано да е редовно обучение-може дистанционно , задъчно. Разберете-през 21 век за да си конкурентноспособен-обучението ще продължава и до след пенсия-за поредна магистратура и тн. Днес да имаш 3-4 магистърски степени е нищо!

8

?!?

преди 10 години

До "кекуле" :Моля първо да се научите, г-не, на правилен български и след това да давате такива обобщения за класите и българския елит. Надявам се не мислите, че Вие сте от буржоазията на българското общество.

7

Анонимен

преди 10 години

Супер.Човек се учи докато е жив.Не е ясно тая кво ще бачка след тва.Но пък и същото важи за някоя пикла на 17 години и половина.Кво ще направи като завърши на 22? Бляскава кариера във световният технократски елит? .. хаха готин виц.

6

кекуле

преди 10 години

До Несъгласенникак не го разбираш живота. никак. но без такива като теб не става де, вие сте консуматорите, бачкаторите, приолетарията, масата..

5

Анонимен

преди 10 години

може за да си запази работата да е предприела тази стъпка,няма нищо чудно в това

4

Kozu

преди 10 години

Бубу, виждам те <3

3

Несъгласен

преди 10 години

Не съм против образованието,но мисля,че е редно след определена възраст обучението да се заплаща.Ако искаш да учиш на 50 години плащаш и това е.Та тази жена е на 57 г. ,ще завърши на 60+,кога ще го работи това дето го е учила и тепърва на кого ще бъде полезна със знанията си.Аз мисля,че си има време за всичко и за учене и за раждане и гледане на деца и за пенсия,почнат ли да се смесват нещата не е на добре.

2

Хм...

преди 10 години

т.е. като завърши директно се пенсионира :)

1

kalinkamalinka

преди 10 години

Жената като безработна какво друго й остава? Търси полезен начин да си запълни времето!