23

безмълвен

преди 10 години

1 учебен ден . спира кола на забранено място до училище и от нея излиза 14 годишен шофьор.служителят на мвр се приближава към момчето и забележете: казва му да премести колата на което ученикът го пита защо.следва акт на стойност 450 лв. , който бива скъсан на момента от провинилия се непълнолетен без книжка шофьор.това е истина и се случва в ветово ,русенско.

22

eve1

преди 10 години

Науката е това нещо,което е водело човечеството напред и сега ние,хората живеем по-добре от преди 100,200 или 1000 години благодарение на науката а не на религии,войни,гадатели,екстрасенси.Честит първи учебен ден на всички българи!

От опит знам, че днес е щастлив ден само за децата от 1 или 2 клас. По-големите мразят този ден, защото им свършва любимият период от годината - невероятната лятна ваканция, изпълнена с веселие и игри. Доказан факт е, че дори лятната ваканция да я направят 6 месеца, на учениците пак ще им се види малко. Докато 90 % от учителите у нас са баби на 50 години с праисторическо преподаване, учениците ще влизат с нежелание в училищата. Децата трябва да се привличат, а не насила да ги държиш в стаите.

20

Аз

преди 10 години

За какво да учат, като после ще берат ягоди?

19

Българин

преди 10 години

До Анонимен 14Айде роме оди да пасеш кравите.

18

даскал

преди 10 години

УчилищеДетенце хубаво,пиленце любаво!Къде под мишницас таз малка книжица?Отивам, бабичко,макар и слабичко,книга да се уча,добро да сполуча./Иван Вазов/

17

Българин

преди 10 години

До ЛЪЖИ И ЛИЦЕМЕРИЕИди да пасеш овцете ***

16

Ставри

преди 10 години

Успешна и плодотворна учебната 2013 / 2014г. !Желая на всички учащи здраве, повече присъствие в часове и леко усвояване на уч. материал.На дъщеря ми - студентка в МУ , отправям същите пожелания !Попътен вятър, деца !!!!!

15

zhelevroman

преди 10 години

Правейки елементарна сметка съгласно цифрите цитирани по горе:756 хил. ученици делим на 127 хиляди учители резултатът който получаваме е повече от учудващна всеки 6 ученика се пада по един учител, което би трябвало да радва защото това прилича на персонално обучение, което би трябвало да дава много добри резултати и съответно грамотно население.Печалната истина е, че ние имаме изключително слаби резултати от националните изпитвания провеждащи се всяка година.

14

Анонимен

преди 10 години

64 000 българчета!? По-скоро 64 000 български гражданчета. А, колко от тях са ***.

13

ЛЪЖИ И ЛИЦЕМЕРИЕ

преди 10 години

Днешния ден --- най-лошия и мразен ден. Нищо добро не ви очаква в училище,само тормоз и мъчилище.

12

Анонимен

преди 10 години

Не знам защо, но този "празник" 15-ти септември винаги ми е лъхал на някаква тоталитарщина, точно както 8-ми март и 1-ви май.

11

Анонимен

преди 10 години

Днес започва най-позорната учебна година от Освобождението на България от турско робство през 1878г. Съд за националните предатели от турско-комунистическото правителство!-от утре всички деца с *** и турски произход ще учат задължително *** и турски език, дори да нямат интерес за това; за тази цел бяха написани нови учебници по турски отпечатани в огромен тираж; част от *** деца ще бъдат "определени" като турци; това е с цел да се докаже колко много турци живеят в България и турският език да се утвърди като втори официален език;-отпаднали са много важни теми от учебниците

10

БУДА-ла

преди 10 години

Обещаха ни Светло бъдеще, а погледнете какво облачно време е сега! Даже и Слънцето ни скрива вече, за милите ни Дечица и то точно за Първия им учебен ден?! Милост нямат тези управляващи, ей! Протестиращите, спите ли? Я-я, веднага бегайте да протестирате и да ни върнат Слънцето вече тия Управници...

9

Анонимен

преди 10 години

Днес точно за първия учебен ден в небето над София от тъмно летяха самолети и пръскайки незнам с какво си отсавяха онези следи които вече всички знаем,рано тази сутрин се очертаваше да е слънчев и топул деня ,но вместо това сега над София има еднисивкаво-сини мазни облаци,които нямат нищо общо с естествените облаци,мисля си ,че да изберът да пръскат точно на първия учебен ден кохато всички деца са навън не е случайно,просто тия американци планомерно и целенсаочено най вече децаъа ни ни затриват

8

аа

преди 10 години

Горките ни деца! Телевизията и интернета ги превърнаха в смахнати идиотчета!

7

savremennik

преди 10 години

Колкото повече навлизате в образователната система, толкова повече възможности възникват за контрол над вашето мислене. А истинското просветление на човек идва с разширяване на съзнанието и достъп до висшите нива на познание. Преобладаващата част от традицонното образование затваря умовете и ги фокусира единствено върху този физически свят.

6

Честитооо

преди 10 години

Честит празник, деца! Бъдете здрави, щастливи и се научете на най-важното - да сте добри хора! :)Честито и на учителите! Благодарим ви!

5

ТHE Патриот

преди 10 години

През 1989 година в България тръгват на училище над 120 000 първокласници !!! Днес техният брой е наполовина 64 000 ....Това е тежкото наследство на ГРОБ!

4

тиква

преди 10 години

учебниците били стрували на държавата 20млн лева.Е какво, това изречение ми навява мисълта ,че държавата едва ли не си ги къса от сърцето.