48

Анонимен

преди 10 години

Мишо шумкара- че го*ара.

47

Анонимен

преди 10 години

*** ще яде пердах,предчувствам го!

46

Анонимен

преди 10 години

Като НЕ ВИ ХАРЕСВА , НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ. Парите са на НОВА ТВ .И Стига сте плюли нещо преди да сте видели и една малка част от него. По-добре да гледаме това, отколкото да ни запълват програмата с *** изтъркани филми и скучни предавания.

45

Рудолф Хес

преди 10 години

Какви народни пари ще харчат? Ей някой наистина сте завършени ***, няма зрители няма пари и така наречените випове ще организират такъв цирк какъвто несе е виждал никъде или някога досега.

44

Димитров

преди 10 години

Не знам защо използват названието "ВИП" за хора,които нямат нищо общо с нормалното общуване и култура,каквито са 90% от това шоу? Нова телевизия ще даде стотици хиляди левове за едно пошло предаване,които ще иска да "избие" чрез смс на наивните зрители!Жалко за наивниците,които ще го гледат!

43

златка

преди 10 години

пак ще харчат народни пари.

42

илко

преди 10 години

браво трябва да има повече такива предавания за да се учим от вип персоните на прилично поведение че ние пред телевизорите сме диваци.

41

1

преди 10 години

Най-късия виц: Шамара - В.И.П.!

40

Анонимен

преди 10 години

Толкова много пари ще се изхарчат за един пуст рейтинг. Няма ли сфери, където да се насочат и да се помогне на маса хора? Накрая дори мултимилионерката Хилтън ще лапне няколкостотин хиляди, тя така печели, от балъци.

39

имайте милост

преди 10 години

Може ли това предаване да се излъчва по някоя незнайна кабеларка. Може и по националните, но в интервала 02 ч - 06 ч през нощта.Защо не фалирва най накрая.Изключително много се интересувам бюджетни / наши / пари дали се дават за неговото реализиране?

38

Big Bad Wolf

преди 10 години

Мотото на новия сезон е "Vip Brother 2013 - да те е срам да ги гледаш"

37

Българин

преди 10 години

ТЕЖКО И ГОРКО,ЩОМ VIP -ПОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ СА МИШО ШАМАРА И "ПРИНЦ" АНГЕЛ!

36

хич

преди 10 години

мишо депесара щом е там не пускам телевизора

35

Анонимен

преди 10 години

ДРУГАРКАТА МИРА СЛЕД ТОВА УЧАСТИЕ ПАК ЩЕ СИ СМЕНИ ФАМИЛИЯТА ЗАЩОТО ПАК ТРЯБВА ОТ НЯКЪДЕ - МЪНИ -МЪНИ-МЪНИ - СЛЕДВАЩА СТЪПКА ДА ИЗКАЧИ " ЕВЕРЕСТ"

34

Анонимен

преди 10 години

Аз това няма да го гледам. Така наречените випаджии влизат само и само да гушнат някой лев. Ей я и Мира Радева вътре. Тъпо, тъпо та дрънка.

33

:)

преди 10 години

До fagyПак повтарям: мястото на този принц е в затвора, не в тв предавания. Подиграват се с паметта на убитото момче от Катуница!Ах, българино, защо толкова бързо забравяш...

32

fagy

преди 10 години

Снощи,прецъквайки каналите видях как вкараха "скандално известния от фамилия Рашкови(принц)"...Абе мама ви да*ба,що не казахте с какво нашумяха тия ***,с убийството на едно момче! Полудях направо от яд.До сега от БГ каналите гледах само новини по Нова,вече и тва няма да гледам.Отвратена съм от продажните нещастници продуценти,как можаха да го вкарат тоя ***,че и да му се радват.***,до къде стигнахте!

31

Анонимен

преди 10 години

Аз пък точно заради Шамара ще го гледам. Ще има поне шоу с него, както преди имаше с оня Панайот. Все пак това шоу не е образователно , а да се гледа сеир.

30

ПОГНУСЕН

преди 10 години

Да популяризират тези от Катуница! Това е подигравка с убитите български момчета! Егати унижението на българите! Никакво гледане на тия мръсни продажници! На Николай Кънчев и неговото семейство пожелавам да им се сбъднат всичките страхове! Извинявам се на семествата от Катуница, загубили синовете си затова че допускаме такива отвратителни неща в "милата" ни държава!

29

Дани

преди 10 години

Хората, стига с тази злоба. Коментирате тук случващото се и получавате по 60+ харесвания, а уж никой не гледа предаването. Поне не бъдете лицемерни. Имате по над 100 канала на телевизорите си, като не ви харесва не гледайте. Просто и лесно.