238

БАСТА

преди 10 години

Бай Бойко , колкото по се заяждаш със Станишев , повече рейтинга ти пада . Да си знаеш.

237

anonimen

преди 10 години

БОЙ ПО КАСКИТЕ НА КРАДЛИВИТЕ ГЕРБЕРИ

236

Tihomir1488

преди 10 години

До Анонимен 264 тя МАЙ Е ИМАЛА ПРЕДВИД КАК ФЮРЕРА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ С ВЕРМАХТА ЗА ПОЛША ПРЕЗ 1939 Г

235

Анонимен

преди 10 години

До тя:"Тя",първо си ***,даже и да си позитански травестит!Второ,ако беше по-грамотна щеше да знаеш,че Хитлер печели изборите през 1933 година и трето,от позитански мутант нищо друго освен смрадно излъчване не може да има!!!*** за нова зареждане с позитанско-маечкина смрад,*** недоправен!!!!!!!!!!!!!!!!!!

234

ТИКВУН

преди 10 години

ТЪПАТА ТИКВАСИ Е *** ТИКВА

233

31

преди 10 години

Благодарение на мутрата Бойко, хорската злоба и ниската култура, българските "бизнесмени - мутри, поставени лица и прочие" вече 23 години въртят българския народ на шиш! Абе осъзнайте се бе хора, получавате толкова колкото да не умрете от глад, а те си живеят като царчета ... и Ви пълнят главите с ..... компромати, шпионки, калинки, беженци, войни.... И Вие се дерете като котки по тия фороми, площади....

232

Иванова

преди 10 години

Айде бе нема ли да го МИШОБИРНАТ тоя мафиотин

231

Smurf

преди 10 години

Бойко вместо да се занимава с работи от които не разбира бъкел, да вземе да включи един кабел в контакта да хване едната гола жица с едната ръка а с другата другата жица ида се ухили по телевизията.

230

GEro

преди 10 години

До Българе 257Доколкото виждам(чета) и Вие не сте изключително грамотен. Къде точно прочетохте, че Бойко е казал , че 1 милион евро е равно на 3 милиона лева? Аз прочетох, че тази информация е казана от депутата Главчев, а не от Борисов. Моля Ви, когато тролите по форумите, опитвайте се да сте все пак маааааааааааалко в час по темата, която коментирате. Иначе се излагате много, но Вие сигурно сте свикнали - като всеки ***.

229

emanuela.demireva.1

преди 10 години

Ако имаше съд и Бойко щеше да е зад решетките заради многото му далавери. Защо все още смята, че е недосегаем?

228

Българе

преди 10 години

А сега ми кажете, от кога 1 милион евро за 3 милиона лева?! Той Тиквата е неграмотен, ама журналита писал статията, явно е по-неграмотен!И що ме занимавате със ФБ на Тиквата?! А какво казва Танишев във ФБ? А Доган?! А Бареков?!

227

Анонимен

преди 10 години

Фасебуката се използва и за пропаганда. Така на политичарите им е много по-изгодно да се плюят, а не да казват какво добро ще направят за народа. Бойко лъга лъга, а като го избраха вече победител си каза - ще прави само магистрали. А и кой щеше да гласува за него ако беше казал - 500 000 нови безработни и ще строим при това положение магестрали с турски работници... ама не наши турци и помаци а баш си турци от Анадолу санджак.

226

Анонимен

преди 10 години

СЕРГЕЙЧО И МОНИКА НЕ МОЖЕ ДА ОСТАНАТ ПО-НАЗАД ОТ ДОГАН - И ТЕ ТРЯБВА ДА ЛАПАТ

225

тя

преди 10 години

Корумпираните партии , докараха на власт такива като Б. Б. и Цв. Цв. , също като Хитлер през 39 година.

224

тя

преди 10 години

На фотоса , двамата убиват , без да им мигне окото!

223

тя

преди 10 години

Зъл и отмъстителен !

222

DACO

преди 10 години

A BE HORA KAKVO IZLIZA OT EDNA TIKVA AMI TIKVENO SEME TIKVO4 PRESTANI DA GOVORI6 4E STAVA6 SME6EN NIAMA6 TOLKOVA MAZAK GLUP4O

221

АНТИМУТРА

преди 10 години

България никога не е била управлявана от по-голяма мутра и по-голям *** управник за всички временна!

220

днес

преди 10 години

Спри бе *** да ръсиш глупости.Започни да говориш за икономика,за финанси както правят от правителството -да ама нищо не разбираш и затова се задоволяваш с махленски разправии.Осъзнай се,хората вече разбраха какъв си ненормалник.нямаш капацитет да управляваш държава-толкова ли си откачен,че не можеш да го разбереш.

219

Petrov

преди 10 години

Molia redaktora da uto4ni 800 leva ili 800 hiliadi leva.