49

bashkolio

преди 10 години

Делянчо -Мамин, ти какво предлагаш? Да я караме както при теб ли?Свръх производство на ел.енергия - никакъв износ и постоянно вдигане на цената на вътрешния пазар? Не мерси,видяхме те!

48

Анонимен

преди 10 години

Не се губят 10 милиона - просто пълнат банковите сметки на управниците,както и много други мощни фирми - нали затова е тази зверска война за властта.Тези са най-добрите ограбвачи.

47

pepatilena

преди 10 години

*продължение*гласоподаватели на БСП - нискоинтелигентни, нискообразовани от което и лесноманипулируеми същества, които дори не знаят как се търси в интернет статистика и други информации. Та тъй, щом можеш ти поне да търсиш - търси и не приказвай глупости че кутев ще спре да ти плаща заради некадърност ;)

46

pepatilena

преди 10 години

Йово мамин, като можеш да ми изкараш справките защо ми твърдиш, че тока ни за износ бил по - скъп от тока на другите износители??? От куртоазия, прототия, да се намираш на приказка или защото Кутев така нареди да пишеш? ЗАКОНА ЗА ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЯ БЕШЕ НАПИСАН ОТ КОЙ?? А ГЛАСУВАН ПАК ОТ КОЙ??? Кутевчетата винаги са обичали да прехвърлят проблемите орт болната глава на здравата. Номера минава само със средностатистически

45

Васко

преди 10 години

Кухи та дрънкат, герберасти смотани.

44

tomidi

преди 10 години

че и се пери като петел на бунище...

43

tomidi

преди 10 години

един *** станал министър, без магистратура - бакалавърче

42

ЗАЩО

преди 10 години

щом сега произвеждаме повече ток,отколкото ни е необходим и го изнасяме на безценица е необходимо да строим нови мощности,разбирай Белене???И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ,ЧЕ ДЪРЖАВАТА НЯМА ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТОВА????Нашите управници от голяма ,,ЕКСПЕРТНОСТ,,вече се чудят как да ни превъртят и да реализират това безумие.Като частица от този страдащ народ аз ви заявявам ,,НЕ НА БЕЛЕНЕ,,.

41

Анонимен

преди 10 години

Абре, Другаре Гербаджии, Делянчо-Мамин какво беше завършил? Нима и той е от "ТЕЖКАТА" артилерия на "главните експерти" Боце, Цеце и Фидоска? Мъничко срам поне хич няма да ви е излишен!

40

Shop

преди 10 години

Абсурдна ти е главата. Токът се произвежда за сметка на изгарянето на ядрено гориво и амортизация на техниката. Това с евтиния износ си е чиста кражба.

39

Анонимен

преди 10 години

Поредната глупост на ГЕРБ. Абсурдно е да говорим за загуба от продажба на ток. Просто ако не се продаде произведения ток се губи, защото нямаме толкова силен вътрешен пазар. А ако говорим за загуби, тези, причинени от некадърника Добрев, са неизмерими, защото по негово време въобще спряхме износа. Сега поне влизат свежи пари. Друг е въпросът кой къде е във веригата на износа. Последното следва да се покаже и докаже

38

Анонимен

преди 10 години

Аахахха, а колко соларни центри се построиха по времето на Боко, сега им изкупуваме тока, докато изнасяме евтиният ток от АЕЦ ?!

37

кой купува от АЕЦ

преди 10 години

я някой да отговори на въпроса На кой политик и депутат, жена му работи във фирма, която купува евтин ток от АЕЦ ?Отговора на този въпрос е и отговор какво ще е състоянието на енергетиката

36

Йово

преди 10 години

До pepatilenaНедей рева то и заплатите са най ниските в Европа а зеления ток тук е най скъпия в Европа. И аз мога да ти изкарам справки за това.

35

КУРупция

преди 10 години

Да предположим че имаме още три ядрени и една златна мина!Това не ни топли защото ще бъдат продадени и докарани до фалит от "голямите мозъци" на управляващата върхушка безнаказано!Младите менинжей продават тока без пари защото взимат пари от това и защото им позволяват!

34

висок

преди 10 години

Не съм им фен на ББ Добревци и сие, но поне намалиха кражбите. Сега при БСПДПС нали увеличихме 20-30 пъти износа на ток, защо растат загубите на НЕК, или целта е да наваксат пропуснатите кражби по времето на ГЕРБ? Преди бяха явни търговете, сега как се договаря износа??? Горките ни внуци, ни евъзстановихме донякъде откраднатото при тройната коалиция, но след сегашните марокански скакалци на БСПДПС ще ни трябват десетилетия за да изплаваме.

33

Одисей 1

преди 10 години

33 спря тази година , за миналата имат най-големия пик в историята след построяването на АЕЦ Козлодий преди 40 години

32

Одисей 1

преди 10 години

33 спря тази година , за миналата имат най-големия пик в историята след построяването на АЕЦ Козлодий преди 40 години

31

pepatilena

преди 10 години

Проблема не е, че не можеш да изнасяш. Проблема е, че държавата подарява монопола върху износа на ток на едни посреднически кръгове, спонсориращи едни други кръгове от БСП. При това положение, няма начин да продаваш, ако гореспоменатите не го желаят. И те извиват ръце и се оправдават с липса на продажби. Същите са и схемите и с безработицата и с лекарствата и... Гласувайте за БСП докато свят светува и ще си носите последствията. Аз имам начин да се справя, да му мислят БСП - гласоподаалелите.

30

Ужас

преди 10 години

Като го видя този заспал к...р Добрев да ми мънка,мън-мън и косата ми се изправя какво е правил в енергетиката.Ега ти и умрялника,представям си го да удари с юмрук по масата.Тъй ли в тъмното ги избира всичките Бойко?