15

х

преди 10 години

А тия 2 пъти по 1 процент кой ще ги плаща ? Отново всички работещи и съвестно плащащи сметките си българи. Крайно време е да научите *** да работят, но това май няма как да стане и отново работещия българин ще опере пешкира. Пръмова продължава със старите комунистическите номераь но тя и друго не знае.

14

ехолог

преди 10 години

с този министър фонд не ни трябва. човека сваля тока с по 5 % на всеки шест месеца, ами ако го оставим да работи след десетина години тока ще е безплатен. Както се казваше в една реклама, първо за ***, след това и за всички останали.

13

rumen221

преди 10 години

На практика, Правителството и Парламента СА ДЛЪЖНИ:. Да обявят КРИЗА В ЕНЕРГЕТИКАТА и:1. Да ДЕНОНСИРАТ всички договори в Енергетиката.2. Да ЛИБЕРАЛИЗИРАТ енергийния ПАЗАР, със ЗАКОНОВО разделяне на производители, преносители и търговци/доставчици!3. Правителството да пусне 3 и 4 б-ве в Козлодуй (според договора с ЕС, обявената криза позволява това) и заради евтиния ток и енергийната ни независимост, да достроят АЕЦ-Белене, като държавен проект.

12

rumen221

преди 10 години

СЪЩОТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ И БЪЛГАРИЯ С ДОГОВОРИТЕ В ЕНЕРГЕТИКАТА!!!- Договорите са ТАЙНИ!- Сключени са с гаранции във ВРЕДА на народа!- Подписалите ги знаят горните две неща!!!

11

rumen221

преди 10 години

Националният ни идеал е:- БЛАГОДЕНСТВИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!ЩО Е ОМРАЗЕН ДОГОВОР?- След като свалиха Садам, САЩ обявиха дълговете на Ирак за ОМРАЗНИ и ги ДЕНОНСИРАХА ЕДНОСТРАННО Същото направи Еквадор и сега ПРОСПЕРИРА!И според международното прецедентно и американската право това е ЗАКОННО, защото:1. Сключени са тайно от народа.2. Народа губи (не се възползва) от тях - налагат му се финансови тежести.3. Подписалите ги са знаели горните две условия и въпреки това са ги подписали...!

10

123

преди 10 години

Веселин Бончев,aко види кaкви обещaния рaздaвa Куневa,в гробa ще се обърне!Бог дa прости човекa,който със зъби и нокти се бореше в зaщитa нa aтомнaтa ни центрaлa!

9

123

преди 10 години

Г-жa Куневa с еднaтa ръкa вземa,с другaтa ще дaвa!Спря AЕЦ Козлодуй,без никой от ЕС дa го е искaл,и то сaмо в зaмянa нa ръководен пост в BNP paribas!Сегa ще подaвa трохички с енергийни помощи!

8

ь

преди 10 години

Недейте бе майка, помощи имат право да раздават САМО Станишев и Местан. Сега ще им развалите далавертата ...

7

Анонимен

преди 10 години

За да не си енергийно беден трябва да ходиш на училище и да можеш да четеш. Докога ще ги носим на гръб некъдърниците? Трябва да се мъчат иначе нямат стимул да работят и учат.

6

Митак

преди 10 години

Какво им е умното на предложенията ? Това ли им е "дясното" ? Все едно станишката ги е предлагал тия простотии ...

5

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Аз пък искам фонд Vs прости ***, забутани в девета глуха...P.S.На Златко Простия искам да кажа, че можеше да напише: "Фонд СРЕЩУ...", "Фонд за борба с...", а не "Vs"!

4

svejarov

преди 10 години

В Движение България на гражданите има мислещи хора.Жалко е ,че в ГЕРБ и БСП липсата на такива съсипа България.

3

тея мноо

преди 10 години

тея буклуци смотани мноо ме дразнят .... искат да крадат и се натягат.. едва ли им пука за бедния народец .. *** смотляците дано нищо да не земат на изборит и - БСП-ДПС-РЕФОРМАТОРИ - еднакво ме дразнят *** ***

2

Иван

преди 10 години

Умни предложения, явно от умни хора. Такива, дето засега във властта няма. Докато е така няма да има оправия за държавицата ни.

1

Гошо

преди 10 години

До qur4uХурчо, мама, я кажи само - на щат ли си в ДС-то или си нямаш работа в Неделя следобед? От твоя редък фанатизъм направо "редки" фрази бликат...