146

Анонимен

преди 10 години

А КОЛКО МИЛИОНА ***?

145

sokrat62

преди 10 години

продължение:внуците ни ще се върнат по свободните родни места богати и с по три четри деца. Ха кажете сега статията от кой е платена, естествено от олигархо-*** щото и тех нема да ги има след като не им правиме деца-роби да им бачкат без пари , да плащат данъци като обезумели и да ги наричат ***!!!

144

sokrat62

преди 10 години

Вижте бе хора снимката, как беззъбия ром гледа паричките на пенсионерките, подтекста на фотографа е, че няма да се случи нищо такова 2060г., щото социал-*** икономика на БСП-ДПС-ДС ще се затрие от самосебе си, как просто с увеличението на пенсионната възраст, аз няма да дочакам, баба ми ще е умрела и на *** от снимката внуците ще станат педагози по думите на Клисарова и нема от къде да краднат, ще спрат и да се плодят, комунистите ще паднат от власт без елект. подкрепа и внуците ни

143

fanka.shopova

преди 10 години

Продължавайте да избирате комунисти и турци и ще ви управлява бат Сали ,българите ще бъдат 5 млн., но не в България ,а по света.

142

Бей Ганьо

преди 10 години

Не е вярно. ЦРУ лъже. Ще станем 10 милиона.

141

nerez

преди 10 години

Сега даваме детски на *** пък те след 50 години ще се грижат затези които оживеят до тогава. А, дано , ама надали.

140

balkando

преди 10 години

Стремежът на олигархията да контролира всеки аспект от живота в бедната социална държава, води до масово изселване на младите. Нацията няма друг проблем, освен този.

139

носталгик

преди 10 години

По времето на комунизма бяхме на косъм да станем 10 млн. Е кога е бил по-хубав живота

138

ааааа

преди 10 години

дрън дрън, те много хубаво знаят как да направят България 10 милиона ама не им се иска. Един пример, безплатно ин-витро, на всеки който иска, но да се чака макс 1-2 месеца, гарантирам че за една година ще има най-малко още 1.000 деца в България. Ама нали частните ин-витро болници трябва да ни пият кръвта с по 5.000 лева на ин-витро. Друго, корупция 0%, работеща икономика, домашни инвестиции, работеща съдебна система...

137

Анонимен

преди 10 години

През 2100 година българите ще ги включат в червената книга на изчезващите видове и останалите няколко мъжки и женски екземпляра ще ги отглеждат в най-големите зоологически градини по света и ще се правят неуспешни опити за изкуствено размножаване на вида.Няма по-голяма чума от комунизма, от нея нама лек. Веднъж разболяло се животното се пристрастява и скоро умира от глад но с вярата в светлото бъдеще.

136

Див аграр

преди 10 години

Продължение. Във връзка с идеята на предишното ми изказване, знаете ли кога ще се оправи тази наша псевдодържава? Когато масово *** по селата отидат при кметовете, и поискат по 4-5 деара земя да им даде, да си я обработват, за да се прехранват . А дано, ама надали...Тоест, като видите *** с мотика да работи на частното си ползване, а не да се подпира на нея по някоя програма за временна заетост.

135

Див аграр

преди 10 години

Това, което не се казва, е че половината ще са ***. Които нито данъци плащат, нито искат да работят, но от социални помощи,безплатен ток и вода, не се отказват. Според мен, още по-зле ще е положението, просто ни подготвят психически от сега.

134

.

преди 10 години

Трябва да се раждат повече деца!Ама, *** го обяснявай на младите девойки в моловете! :@

133

не думайте бе!?

преди 10 години

сериозно ли бе? тц тц гледай ти!? амии така ще е, и по зле ще става! това е политиката на политиците ни! правят всичко възможно младите и кадърни хора да бягат или да не искат да раждат деца в тази неуредена държава! след време ще остане само електората на сегашните управляващи, пенсионери и ***! кой ще работи че да има пари да си купуват гласовете само не знам...?!

132

ЛЕНИН

преди 10 години

2060г ЩЕ СМЕ 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ .2,5 МИЛИОНА РОМИ- РАЗБИРАЙТЕ *** И ПОЛОВИН МИЛИОН ТУРЦИ ИЛИ КОЛКОТО СА СЕГА .... УЖАС!!!!!!!!

131

Анонимен

преди 10 години

ще останат и няколко свръхбогати комунистически фамилии, ще си живеят тука насаме с червените бабички

130

българин

преди 10 години

Наказани сте от бога затуй,че 89г.играхте със съдбата на 500 000 бг граждани от турски произход.дерзайте.................То ако за това бог наказваше отдавна ни един турчин да не е останал на Земята. Та вие избихте над 1 милион арменци, та вие унищожихте цял един народ-асирийски. Та вие 500г. ни клахте ей така, щото сме ***. Колко българи изклахте, колко сърби, колко гърци-милиони!Колко убити имаше в този възродителен процес. Това което вие сте ни причинили е хиляди пъти повече от това което

129

stoneg

преди 10 години

На този свят кой както си го направи едни могат други не.

128

Алекс

преди 10 години

Силно безсмислена статия според мен. Обаче коментарите бяха много интересни.От патриотични призиви през откровено *** предложения и обиди, до прагматични решения за лично спасение. (Аз отдавна съм се спасил :) ). Интересното е, че сред коментирачите има 1-2ма които всъщност разбират механизма за повишаване на прирсата (на данъкоплатци) а останалите са със смътна надежда за промяна или примирение с реалността. Бих казал, това е и обосновката за сегашното влошаващо се положение. Успех :)

127

§№?№%

преди 10 години

Абе, има ли грамотен човек, който да вярва на родната стъкмистика?!? Ние ОТДАВНА сме 5 милиона! И то барабар с *** и др. Официалните цифри са надути с цел да се правят далаверки по избори и с еврофондове. България, за съжаление, е вече минало. Просто никой не се погрижи за демографския проблем навреме и вече е късно. *** се множат като ***, българките са за износ, младото БГ поколение- прости чалгари, които по-добре да се не въдят... А оцелелите ще се претопим нейде по света...