84

циганин

преди 10 години

Ако става на въпрос ами вие сте *** на Европа.И все чакате да капне нещо от там ама няма.То и за *** се иска акъл.

83

nerez

преди 10 години

Ми като не ви харесва българския крастав ***, заминаайте при френските пудели . Там много обичат такива *** като вас.

82

циганин

преди 10 години

до нерезКогато кучето е краставо и бълхите не го искат миризливи нерезо .Болните кучета да си вървят а за бълхи те не им бери грижата.

81

jorkatta

преди 10 години

До Журналистите от Днес Бг.Моля махнете тази снимка от статията!!! Много то драскачите тук не знаят нищо за Кв. Филиповци, освен, че там има голямо *** гето, а тази снимка тук прави асоциация че се бонтуват *** което не е така. Като изключим ромското гето което се намира на един от входовете на квартала Филиповци е прекрасно място за живеене. И ако трябва да съм точен във Люлин има много повече от *** братя от колкото в центъра на филиповци. Там не са допускани.

80

а бе..

преди 10 години

Монрол ЕООД е български клон на турска фирма, която ще прави изотопи с циклотрон. Получили са официална подкрепа от министерството на икономиката енергетиката и туризма. В същото време и в БАН ще строят циклотрон за производство на изотопи (?!). С държавна подкрепа обаче(!!) и солидно финансиране турците ще ги изпреварят. Така държавата подпира чужди фирми, но пък после разправя, че БАН тежи на бюджета. Подпирането на Монрол е КОРУПЦИОННА СХЕМА!

79

nerez

преди 10 години

До ЦиганинНе бързай да се радваш че крематориума и гробищата са за българи. Все едно бълхите да се радват че са убили кучето. Дали ще ме разбереш? Съмнявам се.

78

nerez

преди 10 години

Аз изводи за раса или народ не правя заради един или няколко читави индивида а зради общата картина на повечето от тях.

77

vsa

преди 10 години

До БРАННИКЯвно не си наясно с квартала, там живеят в голямата си част чисти българи, ромите живеят в началото на квартала до околовръстното. И земите са си наистина плодородни.

76

Менгелсон

преди 10 години

А фабрика за *** там в района дали се предвижда?

75

M

преди 10 години

До *** Джери8 Далеч не подкрепям *** (роми е изкуствена дума и отказжам да я ползвам). Но не подкрепям и хората, които изразяват расизъм. Да, пожечето от тях са мръсни, с ужасен манталитет. Но аз лично имам много добър приател ***. Момчето е работливо, честно и почтено. И него ли да пратя в заводя за ***? И нека си го признаем- да, *** са виновни за много неща! Но кой им го позволи? На кои политица са удобни? Кой има интерес от глупав и заблуден народ? ;) Хайде помислете..

74

Манго Джери8

преди 10 години

Кат са вдигнат да си взимат партакешите и в Индия!Тука много се застояха вече! Турците кво правят с Кюрдите .Ние ли сме най-толерантни на балканите!Май само тука им минават *** номера.

73

БРАННИК

преди 10 години

КАкви плодородни земи бе?! където има ***, плодородна само айшето. Вижте, какво стана със западен парк заради факултето, няма го. Там ви е мястото между завода за *** и радиоактивните изотопи. Долу Ньой, да живей България!!!

72

анонимен

преди 10 години

Този журналист Златко Желев да си направи малко труда и да се поразходи до кв Филиповци да провери фактите , а не да преписва статията от в. Труд която беше публикувана вчера . Преписал е статията едно към едно като само в заглавието е добавил думата "роми ". Но тези роми нямат плодородни земи там , земята си е на жителите от Филиповци който са си българи.А колкото до протестите тези хора/визирам българите от Филиповци/ не едни път блокирваха магистрала Люлин заради този проект .......

71

циганин

преди 10 години

до БПФ Вие ни храните ?Ха-ха-ха вие вас си не можете да избраните дето имате едно дете две най много.Ако зависеше от вас отдавна да сте ни уморили ама К.Гробището дето го гласите ще е за вас.Май ние ще ви изпращаме по живо по здраво.Е на добър ви път надути и празноглави нещастници.

70

viktor.stoichev

преди 10 години

Платени сорсоиди!Ходете си при рептилите в масония!

69

муспи

преди 10 години

В Столипево също назрява бунт! *** граждани като един настояват да се отделят средства да се вдигне Музей на Холокоста, но бугарските фашистки правителства са чужди на страданията на еврейския народ. От това особено са огорчени милионите чаавета и ще го докажат като начало на пловдивските фашисти. Смърт на бугарите, свобода на еврейския народ и компенсации на ромите. Съвета на ромските мъдредци с болка в сърцето е принуден да пиши това на кирилица и се извинява на правоверните си сънародни

68

stoneg

преди 10 години

На кого му пука бг, *** и тн какво искате еййй я се осъзнайте парите решават кой какво а вие нямате такива.

67

Анонимен

преди 10 години

Хахаха бунт и сред електората на бкп. Яко филм!

66

Анонимен

преди 10 години

Аз също не одобрявам крематориума.Даже и гробище не трябва.По хубаво да се наторяват нивите по естествен начин.Така се избягват излишни разходи за торове и погребения.

65

tt2

преди 10 години

лоши дни предстоят - много хора ще бъдат убити явно за това гласят крематориуми - Бог е казал на хората какво ще се случва - писано е и, че Бог не одобрява да се изгарят телата на хората