11

Митхад паша

преди 10 години

Е как да оцелее "митака" в компанията на опиум, орфей и мулен руж. Такава селяния, каквато съм виждал в Русе преди 5-7 години, не съм виждал и в Дупница и Перник. Преди 100-150 вероятно е бил нещо, но сега е град ***. Сори.

10

Romero до 10

преди 10 години

Казал си го 1:1, пропуснал си само *** и ***, които пълзят навсякъде. В момента смятам, че Русе е синоним на термина 'дълбока провинция', хем заради местоположението си, хем заради манталитета на населението си. Архитектурата прави впечатление, но подсилва гротеската заради лошата поддръжка и заобикалящата я мизерия.А субективно, за мен, русенците са много лоши, коварни и проклети. Русенките са ***, което е ок, но много често им липсва женственост за сметка на мустаци и едър кокал

9

До Дежа Вю

преди 10 години

Живял съм 7 години в смръдливото рюсе. Мекащи селяци от цяла добруджа навсякъде, не е останал нито един кореняк русенец вече там. Всички избягаха ужасени още преди години. Затвориха и последната рок кръчма "при митака". Навсякъде чалга, бездомни кучета, мизерия и дива селяния. А ти май в лондон си живял някъде в източната част в най-голямата мизерия с хазяйн индиец.

8

щщ

преди 10 години

До OllOабе,профан!! какви и кои са тия сгради в Русе на по 200-300 години?! Що не закръгли направо на 500 години?! Сградите са по на и малко над 100 години!А от какво ще се гордееш,за описаната от теб мизерия и липса на грижа от сегашните Ганчовци-за разлика от ония главно европейски архитекти(а и няколко български такива) навремето,склонили да строят такива сгради!? Не се гордей,а се срамувай,***-това ви подобава и е на място !!

7

Анонимен

преди 10 години

forever david byron. къв е тоя ***.

6

До 5

преди 10 години

Чети бре човек, чети. Наели са го, ще прави концерт ще пее от известните си песни. Има и Рок фест. Малко по-позитивно гледайте на нещата! Филмите, които е направил до сега наистина са приятни и представят страната ни в много добра светлина каквато хората на запад дори не са и сънували. За повечето от тях ние сме някакво място някъде населено с полу-хора, които не знаят нито да четат да не говорим, че могат да се възползват от технологичния прогрес. Нека да направи човека може и да прогледнат.

5

Анонимен

преди 10 години

проблемът е чеее тези филми си ги гледат само в кметството на съответния град и по Скат. не в чужбина. човекът има бизнеснюх взема по 15 хил. но ефект от това за града няма. поне да го бяха наели да направи концерт щеше да е много по добре

4

OllO

преди 10 години

Много добра идея. В Русе наистина има много сгради с уникална архитектура, строени преди 200-300 години. Горе-долу тогава са пипвани за последно де. Тухла по тухла се ронят, повечето са негодни за каквато и да е експлоатация, стопани или много, или хич- иначе казано никой не се занимава да ги направи безопасни поне за минувачите по улиците. И при това говорим най-вече за пешеходната улица на центъра на града. Много ще се гордея да видя всичко това във филм за родния ми град...

3

Дежа Вю

преди 10 години

Вече съм живял в Кралската Англия,в Лондон навсякъде смърди! Има лисици,в кухните притичват плъхове,има си и инсекти за колорит! Около домовете на Индийсаката популация навсякъде те обгазяват със къри и всевъзможни вонящи подправки,особено ако възрастен миризлив индиец си е оплел двуметровата неокъпана коса,да не дава Господ да е и полицай под опеката на Нейно Величество,даже и каска няма-има ***!

2

Анонимен

преди 10 години

айде, айде "няма интернет".... в англия да не би да има ?? когато живеех там ( до 2008 ) те бяха още на модеми на BT , wireless беше непонятна дума по улиците на лондон..... отворко ....

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Талантлив рок -певец,Джон се изяви у нас и с поредицата си "Джон Лоутън представя..."Това което съм гледал е много...стойностно,заредено с...оптимизъм и много чувство за...хумор.Успех Джон и във филма за Русе.