10

Анонимен

преди 10 години

Това са пълни глупости с тия подписи, социалистически глупости.

9

NoName359

преди 10 години

Този който е писал статията явно е на доста сериозни наркотици...ПЪЛНИ ГЛУПУСТИ

8

7

преди 10 години

Тъпотии не отговарящи на истината!

7

Социалист

преди 10 години

До Анонимен 5Нима демокрацията се постига без жертви!? Престанете с вашите глупости! Колко хора умират заради налагането на демокрация в Египет Тунис Сирия Ирак Афганистан и много други държави в днешно време!? Много! Истината е че всеки режим идва с революция!

6

Анонимен

преди 10 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

5

Анонимен

преди 10 години

Никога не мога да нарека един социалист сантиментален, като знам колко чужда кръв е пролята около социализма/болшевизма. Той даже не се срамува от нея и парадира с нейният цвят като с ловен трофей. Боядисва си и знамето с червено. Кръвожаден, да - ама сантиментален...

4

Социалист

преди 10 години

До Анонимен 3Наречи ме сантименталнен но лично моят подпис в края е завъртян под формата на сърп а като започвам да се подписвам го правя ударно все едно се разписвам с чук! И винаги предпочитам червения химикал когато трябва да се разписват важни за мен документи.

3

Анонимен

преди 10 години

А как да разпознаваме по подписите комунистите, социалистите и прочее -исти, та да стоим настрана от такива "хора"?

2

Ц.Ц. /не оня/

преди 10 години

До Социалист Споделям казаното за подписа на ББ. Иначе "анализа" и трактовките на Дуковска си е глупост.

1

Социалист

преди 10 години

Бившият премиер на България използваше подпис съдържащ собственото му име и фамилия но завършваше със две букви "П" в края. Повечето привърженици на ПП ГЕРБ смятаха че "ПП" идва имено от "Политическа Партия" но учени доказаха че всъщност *** се е подписвал с - Бойко Борисов ****ераст ****ераст като по този начин е искал да покаже че знае какво го чака от недоволния народ!