11

хх

преди 10 години

Проблема са *** ,а не държавните служители.Докторите, като видят българин и се почва рекета ,вижте болниците зимата пълни са с *** били деца не трябва да плащат ползват ток,вода парно без пари!Всеки с индивидуална сметка колко пари е внасял колко пъти е бил на лекар!

10

Лина

преди 10 години

До gogi75Добре де човек. Ясно ми е, че има и чисто физически по-тежки работи, професии. Ама какво искаш от мен. Да кажа на работодателя-дай да вдигат тежести, че да си заслужа заплатата? Такава ми е работата, пишат се документи, проверяват се документи, работи се с най-различни приложения...на бюро на компютър. Уважавам всеки, който се труди - честно ти казвам. Не знам коя с коя професия е уместно изобщо да се сравнява.Като сме се цанили-работим, плащат ни и в магазина всички си плащаме.

9

Анонимен

преди 10 години

И после се оплаквали, че има корупция в администрацията - ЩЕ ИМА МАМ>>>ВИ - ПЛАЩАМЕ ЗА ***< СЕГА И ЗА АРАБИТЕ И ***< НЕ ВЗИМАМЕ ДЕТСКИ ЩОТО СМЕ С 20 лв над прага и тем подобни. И ВИЕ ЩЕ СИ ПЛАШАТЕ!!!!

8

лина

преди 10 години

До мамаУважаема, не ползвам най-добрите болници, нито някъде някой ме преглежда с повишено внимание, заради това, че се водя държавен служител. Нито ходя с намаление или безплатно на почивка, като полицаи и военни...Нито ям кюфтета по 20 ст. като депутати. Водя се държавен служител, със средна за страната заплата - 630-700 заплата, никой не ми се кланя и не ми отваря врати безплатно....Да ви таковам в неинформираните. Плащам си всичко, навсякъде.Да ви е.. в завистливите мързелани!

7

потребител

преди 10 години

Не стига,че плащам за доктор на ман...те,а сега да плащам и за децата си,за които не съм взел и лев детски???? ЗАЩО???

6

Обективен

преди 10 години

Правилно! Сега държавните служители са прецакани и за тях е по-добре сами да си плащат осигуровките. Преди години намалиха заплатите на държавните служители, защото държавата пое плащането ня целите осигуровки, а не само 60% както е при останалите работодатели. Сега да им върнат обратно заплатите и сами да си плащат. Прецакването е заради по-ниския осигурителен доход, който сега имат държавните служители и съответно по-ниските пенсии, по-ниските болнични, по-лоши условия за кредити, ....

5

Аз

преди 10 години

Финансовият проблем не е основен в българското здравеопазване безпорядъкът, липсата на правила и контрол са водещите, за да се стигне до огромното недоволство в обществото- Е нека тези, които имат доходи да пълнят хазната, а други да я точат безконтролно заради "безпорядък и липса на контрол"... нямам думи. Към какво призовава госпожата?

4

vesko02

преди 10 години

Ужас!

3

Рейса

преди 10 години

Си еб*ло мамата и държава дет сме...

2

ПИПИ

преди 10 години

ДА МОГАТ ДОКТОРИТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДА КРАДАТ ! Я ВИЖТЕ Д-Р ПЕНКОВ ОТ ГР. СЛИВЕН КАК СЕ Е ВПИЛ В ЗДРАВНАТА КАСА. ЦЕЛИЯТ МУ ПЕРСОНАЛ Е С ДОКТОРИ НАД 75 ГОД.

1

мама

преди 10 години

Всички, които имат доходи трябва да си плащат осигуровките. Хората с малки доходи да не са дойна крава, че да плащат и на богатите държавни служители. Не само, че не се осигуряват, ами ползват и най добрите болници, а тези които им плащат осигуровките *** без лекарска помощ в накои случаи.