58

Бодила

преди 10 години

До NIKO11111--64 ;Абе Нико много ги разбираш тия неща бе.Отиди да станеш анализатор в някоя ТВ.

57

NIKO11111

преди 10 години

Ако един ден Асад падне, цената за това може да е турска окупация на България и присъденияването ни окончателно като турска провинция.

56

Бодила

преди 10 години

До Тони--53 ; Чумата на 20 век се казва Комунизъм,чиито жертви са над 150 милиона.Това е неличима болест.Това е източник на мизерията.Тези които мразеха и убиваха заможните хора сега са най-богати и то с кражби не с труд.

55

Бодила

преди 10 години

До Д-р Уотсън--42 ;Като алтернатива на убиеца Асад можем даим изпратим СърГей,достоен наследник на баща убил доста хора.Не знам доколко ще го изтърпят сирийците,които са по-решителни от нас.Ще му скъсат ....Асад бил достоен мъж.Бащаму дойде с преврат и изби много свястни хора,сина му продължава пътя му.

54

kobuladze4

преди 10 години

Бунтовниците трябва да се подпомогнат, ако изглежда, че Асад печели, и да не им се помага, ако те самите започнат да печелят--ИНАЧЕ КАЗАНО ТРЯБВА ДА СМЕ ЛИЦЕМЕРНИ ПОДЛИ И ЖЕСТОКИ-ПРОИЗВЕДЕНО В АМЕРИКА!!!

53

морски

преди 10 години

Башар Асад - един достоен мъж защитаващ своя народ от терористи,престъпници и бандити платени от запада и САЩ.

52

no war

преди 10 години

New York Times "A Plea for Caution From Russia''by Vladimir Putin, sept.11,2013

51

Шoп

преди 10 години

До жожоСамо затова ли бягат хората в САЩ, защото са богати?

50

Берлин

преди 10 години

Башар е готин, но е малко стеснителен.

49

Трол

преди 10 години

До ЪцВзе ми думите!!Точно това ще стане.Обаче най ме вбеси Барак ОСАМА,когато каза,че за Америка няма риск при евентуален удар по Сирия,защото САЩ били далече.Сиреч демек ние тука ще гризнем дървото,но няма значение.Ние да мреме.Е как да не ги ненавиждам американските *** и психари.

48

xx

преди 10 години

Ако враговете на Америка се сражават едни срещу други, "това не е проблем, това е решение", каза Едуард Лътуак от американския мозъчен тръст Център за стратегически и международни изследвания. Бунтовниците трябва да се подпомогнат, ако изглежда, че Асад печели, и да не им се помага, ако те самите започнат да печелятА какво прави "великият" политик путин-хванал се е за един провален диктатор, като удавник за сламка.И до 1-2 години ще изгуби и сирия като съюзник.

47

Анонимен

преди 10 години

Президент на кого е този, то половината население изчезна !

46

Тони

преди 10 години

Ще стане като в другите страни от където мина чумата САЩ,всеки ден бомби,мизерия,беднотия,не ясно бъдеще защото всичките ресурси на страните се ограбват.

45

boza

преди 10 години

USA vse mi govorjat che voyuvat srestu diktatori ama srestu sauditskijat diktator nisto , ooo da be , zabravih che v Sauditska Arabia e pulna demokracia !!!

44

Ъц

преди 10 години

Падне ли Асад, започва клането - алавити, християни и умерените светски настроени мюсулмани ще бъдат унищожени поетапно.Разбират ли го това западните политици??? Да, разбира се, затова подобен акт се нарича "висш цинизъм"!!!

43

Нике1класик

преди 10 години

За Волен нищо незнам ама президента на Роската Плевнелиев цялата нация го видя що за такова е...На всичкото отгоре е ***

42

Анонимен

преди 10 години

стига помия - свободно гражданско общество- къде го видяхте- в българия лиабе големи сспециалистиработата си е ясна - варварите от залива си купиха велика държава да им свърши работатадето немогат да я свършат сами с алкайда - саудитите от риади разни пачаври ми говорят за гражданско общество- ами за тая държава дето тепат жените с камъни нещо да кажете - чиста робовладелска държава и на нея слугуват американците и нашите пачаври като соломончо , младенов,цеци ,кристалинка , боко и др.

41

Анонимен

преди 10 години

Бе то и Боко Тиквата уж нямаше алтернатива, ама...

40

Нике1класик

преди 10 години

Може би небях ясен и ще се поясня!На 100% абсолютно сигурно е че Башар Асад е наредил използването на химически оръжия!Нямайте никакво съмнение в това!Как така тея крайни ислямисти не използваха химическо оръжие срещу САЩ или срещу Русия в Чечня!Друг е въпроса че единствения печеливш от това е Барак Обама!Явно че *** в замяна на химическата атака която да отклони вниманието от Египет и члена на мюсюлмански братя Малик Обама е обещало на Басар Асад че временно ще е ненаказуем!ФАКТ!

39

Демос

преди 10 години

Стига сте писали проруски статии,естественно че има алтернатива на диктатурата ,а това е свободното гражданско общество наречено демокрация.Асад е един диктатор подкрепян от един друг диктатор наречен Путин.Или както казват на село .......Нахрани гладния и не се грижи къде ще ходи да *** !