55

Анонимен

преди 10 години

До susiМоже да осъдиш някой, който системно малтретира детето си например, но да вменяваш вина в случая е смешно.Направила е грешен избор да се довери,че ще опазят детето и в Мола.Колко деца стават свидетели на побои вкъщи, чиито родители се алкохолизират или пък са наркомани, да не би да има осъдени, или пък с отнети права, а може би някой контролира сватбите на по 12 при ромите, или пък раждане от малолетни и непълнолетни?!Да е живо и здраво детето, да се радва на пълноценно детство!

54

анонимен

преди 10 години

Браво на малкото момче,да му дава Господ много късмет и да го закриля и за напред.А това през което са минали родителите на никого не го пожелавам.Нека занапред само щастие ги спохожда.

53

Анонимен

преди 10 години

До susiТова е глупост безкрайна,ако го оставиш на градинка или на уч-щето и с него не дай боже се случи нещо пак ти ли ще си виновна.

52

Анонимен

преди 10 години

да е живо и здраво и без такива инциденти повече за никое дете и не само

51

susi

преди 10 години

Много се радвам за момченцето, да е живо и здраво.Майката щяла да съди мола?Според мен ако някой трябва да бъде съден е майката - къде е била като е паднало детето? Аз съм родител на две деца на 4 и 6 години и всичко което правят е моя отговорност.Докога ние българите ще се оправдаваме с другите, а не се погледнем самите себе си?

50

Kuncho

преди 10 години

Късмет Стефчо!

49

Анонимен

преди 10 години

Да е жив и здрав и само да радва майка си и баща си!

48

Анонимен

преди 10 години

Браво, добре, че е имало къмет! А на родителите живота се е съкратил с години.... Дано занапред ги компенсира смного радост!

47

Темерут

преди 10 години

Малкия Стефчо е страшен симпатяга! Браво на детето! Да е живо и здраво и само да радва майка си и баща си!

46

wtff

преди 10 години

Успокояващо е, че повечето коментари са позитивни, все пак не всичко в България е загубено, преобладават нормалните хора!!!:)))А нещастници винаги е имало, особено анонимно изливащи злобата и простотията си.Приятели, не им обръщайте внимание, те за едното внимание живеят!!!

45

майка

преди 10 години

Да е живо и здраво детенцето! Дано не се случват повече такива неща! Аз имам 2 палави момчета на 3 и на 5 и понеже не вярвам на никой, а те са много, много палави/да не кажа диви/ като сме в детски кът си ги наглеждам аз... Това е положението. Много ми е напрегнато и се уморявам много, но пък аз ги пазя най-добре/дори и баща им не успява много да ги опази-лепихм главата на малкия/. Мисля си, че в този МОЛ трябва да има приспособления да не може да се случват такива неща. Трябва да се обезопаси.

44

Анонимен

преди 10 години

браво

43

a4o

преди 10 години

милото слънчице, да е жив и здрав и да се пази повече вече :)))))

42

dr.koinov

преди 10 години

roditelite ne dremete a sadete mola ,shtom tam hodqt hora,shtom realizira pechalba e dlajen da osiguri bezopastnost na vsichki svoi klienti....ne se ostavqite da vi machka taq strana v koqto malkia chovek e nishto,shte se nameri koi da vi pomogne obarnete se kam tekevizia ,radio,ima advokati koito shte vi pomogna ,ne ostavqite tva taka,dnes e deteto vi utre shte bade nekoi drug,...kraino vreme e da se nauchat tea otgore che imat zsadaljeniq a ne samo prava.

41

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Дано са свършили...премеждията на това детенце в този...живот,но родителите трябва да си отварят...очите на четири,докато стане пълнолетно.

40

Анонимен

преди 10 години

Браво на момчето...нека е живо и здраво и да радва родителите си.... !

39

zvezdichka

преди 10 години

Браво, Стефчо! Истински юнак си!

38

Анонимен

преди 10 години

До bashkirchoКато си *** поне не се обаждай

37

bashkircho

преди 10 години

I tova vylnuva ciala bylgaria poneje?

36

Мене

преди 10 години

Браво,да е живо и здраво детето. Голям да порастне!