58

До Бодила-Дебила

преди 10 години

Значи, геноцида над тракийките българи не е нищо лошо така ли ?

57

Блондинка

преди 10 години

Кво стана вече? Човек не може да се напие в центъра на София :)) Шибваш се в някое посолство и хоп - терористичен акт :))) Другия път да се цели поне в дърво или някой паметник... Имаше и такъв случай и беше много смешно :))

56

Бодила

преди 10 години

До Найденов--63 ;Ти си голяма комунистическа гю.ендия.С Турция сме съседи и историята е отредила да живеем заедно като добри съседи.След Руско -Турската война от Турция нищо лошо не сме видели Даже през ПСВ бяхме съюзници.

55

Мехмет мечо

преди 10 години

Този аркадаш от Варна сигурно се е записвал с телефона, за да се пусне в youtube.

54

Мехмет мечо

преди 10 години

До dobromirkДобромирчо, батьовото, в Корана не пише за котки и кучета, тези неща ги пише в Хадисите на Пророка. Това представлява житие, нещо като евангелие. Негови сподвижници разказват случки и постъпки от живота му. Преди да хокаш твойте събратя, сам бъди сигурен дали си прав. В случая не си, а това предизвиква само смях.

53

dobromirk

преди 10 години

До M..а и папата е католик! Прави разлика!

52

dobromirk

преди 10 години

До M..Само котката се допуска в пределите на джамията защото се смята за чисто животно!А свинското не се яде под претекст ,че свинята е много мръсно животно и не идва от факта,че изляма е бил създаден в зона където условията не са позволявали да се отглеждат ***!Когато Мохамед е бил в пустинята за малко да го ухапе змия но една съпътваща го котка го спасява! Вземи поне малко прочети и малко от "тази" страна на корана!

51

dady

преди 10 години

До Анонименti kato 6te pi6e6 ne6to pi6i smisleni ne6ta pone nqqqkoy ta razbere

50

ebg

преди 10 години

До анонименАз предлагам да затворим всички улици в София.И ти да не излизаш от вас,защото не се знае какво може да направиш,а?!?

49

Brutas

преди 10 години

Минути преди сблъсъка, от колата се чуло Аллах акбар!!!!!!

48

бъдин

преди 10 години

До до 44 до скоро52ТЕ Комунистите излязоха тогава с тезата, че са им сменили имената-за да не поискат автономия!

47

анонимен

преди 10 години

щом аматьор е влязъл в охраняван обект в центъра на столицата, представяте ли си какво би станало, ако се подготвят професионалисти за подобно нещо... атентатът в Бургаз ще ни се види като фойерверк по нова година...не зная дали в друга държава може да се случи подобно нещо?

46

до 44 до скоро

преди 10 години

"...Комунизма показа, че турците и българите се разбират добре...." - само един въпрос ще ти задам: - Как разбра,че при комунизмът се разбират тези два етноса, като комуните насаждаха омраза и измисляха историята през тази епоха, която за жалост все още не си е тръгнала от държавата ни ? Много сте гадни комуназите бе, гадни и нагли червеи сте.

45

KO?

преди 10 години

He!

44

M..

преди 10 години

До баткоРадвам се, че тук не се получи псуване и нападане на етническа и верска основа. Благодаря за възпитания, интелигентния и културен диалог! Казаното от теб е абсолютно вярно! Нека живеем в мир и разбирателство!!! Всеки е господар на себе си!

43

oh, the irony

преди 10 години

"Посолството на Република Турция в София се намира на бул. Васил Левски 80..."

42

батко

преди 10 години

До М и А нонименНяма да чета нито Корана нито Библия. Вярвам ви! И ще се моля всички мюсулмани да са като вас. Аз също съм на това мнение - че не камъните в църквите и джамиите и не килимчетата са вярата , а вярата е в самите нас, тоест аз съм много по вярващ от тези които правят да се вижда че са вярващи. ... И М. не свързвай всичко с това което си чел в Корана, ти си господар на себе си, не книгата.

41

M..

преди 10 години

До до скоро Сами по себе си може би не. Но са добро оръжие в рацете на недобросъвестни хора. Подкрепям те!

40

Анонимен

преди 10 години

ЗНАЕ СЕ ЧЕ Е БЪЛГАРИН - НО ЗАЩО НЕ СПОМЕНАВАТЕ ИМЕТО МУ

39

до скоро

преди 10 години

Това е някой варненски алкохолик и по случайност се треснал в турското посолство. А ние сега ще се избием на етническа основа. Комунизма показа, че турците и българите се разбират добре, ако забравят за религиозните си различия. Религията и политиката разделя хората, не го забравяйте!