29

platecbezumen

преди 10 години

Тези *** са си икономически бежанци и трябва да искат статут на такива. Да им намерят стари казарми и да ги настанят за да може други след тях да се дигнат и да напъплят французите. Наши каналжии да се заемат да ги довеждат през френската граница.

28

NoName359

преди 10 години

В Пловдив *** в махалите се мислят за турци...а тези сигурно се мислят за французи!

27

Анонимен

преди 10 години

Представете си само за миг - 100 *** извън България! Звучи чудесно (разбира се, цифрата е много по-голяма). Но помислете - това са 100 инвалидни пенсии и помощи, защото няма ***, който да не е инвалид и да не се ослушва и да цоца за инвалидност! По-малко детски помощи, по-малко помощи за "самотни" майки, по-малко помощи и награди за многодетни "семейства"! А сега - умножете тази цифра и ще разберете една от причините за малките ни заплати и дупките по улиците!

26

Анонимен

преди 10 години

Все повече *** - в Западна Европа, все по-малко - в България! Браво, да си го пожелаем да се случи по-скоро! Така ролите ще се сменят! Преди да идат *** при тях, западноевропейците даваха много съвети как да ги интегрираме! Сега ние ще им даваме съвети: да си ги отглеждат, да им дават безплатно помощи, да крадат и вършеят на воля в земята им и ако ги гонят за това, ще му викаме "Дискриминация!"

25

пенсия

преди 10 години

Ха така да видите как се мъчим с *** ние тук. Вземете ги "интегрирайте". И без това май много от френците вече са чернокожи. Така , че бай *** ще ви приляга като" юмрук на око".

24

Анонимен

преди 10 години

оня с малките мустачки е бил прав - но не за хората чиято религия е йеудизма - а за ***

23

Анонимен

преди 10 години

май ,май нашто *** ви харесаха и май май ша вземе да ви земе , а пък вие не са срамувайте де , не ги гонете ,щото те са бъдещето на европата . пък те бетер арабите (дето толкова си припадате по тях ) ама без толкоз претенции , тъй че както викаме ние ,,айде със здраве и за много години ,,

22

Анонимен

преди 10 години

Франсета: Уаааа, пък ромите не си ходят... уааааа. Не е честно, уаааааа. Ние ги пъдим, а те пак идат ...уааааа-а-а-аааа :((((

21

Tihomir1488

преди 10 години

От Лил до местата където труда прави хората свободни не е много далеч и френските власти могат да отделят пари за транспорта . Не е далеч деня когато този проблем ще доведе до Сирийските недоразумения !

20

megi 55

преди 10 години

Моля французите като страна членка на ЕС да интегрира ромите и да не проявява расизъм!Същото да направи и Германия!Като поживеят с тях 50 г. тогава ще може да ни разберат а не да ни дават акъл!Да са им честити!

19

до Старшията

преди 10 години

....пропуснал си да напишеш за *** -...".МИРИЗЛИВЦИТЕ "....ВИНАГИ МИРИШАТ -НАЙ-ВАЖНАТА ХАРАКТЕРИСТИКА ....И НЕ СА БЪЛГАРИ ,КАТО ЕТНОС ,А ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ.... разликата е от земята до небето ....!!!!!

18

защо

преди 10 години

Защо ние приемаме сирийците и се грижим за тях, а тези франсета ни гонят ромите - нека си ги вземат...

17

tuttt

преди 10 години

наглост *** - никой не им предлагал .... на останалите хора някой да им предложил ?!? ... работят - плащат си наемите - или ипотеки ... и така ...

16

Анонимен

преди 10 години

Айде, техни са си вече, да си ги интегрират със здраве :)

15

Анонимен

преди 10 години

Един човек беше измислил най - добрия и бърз начин за интегриране на нашите *** събратя и за малко да успее...

14

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

НАПРАВЕТЕ ИМ ЛАГЕРИ....НО НЕ ПИОНЕРСКИ А КАТО НА ХЕР ШИКЪЛГРУБЕР........

13

Анонимен

преди 10 години

da sa im CHESTITI ''nashite'' ciganoturci

12

СТАРШИЯТА

преди 10 години

До колкото си спомням-Евро-съюза ни даваше акъл да ги интегрираме ***!Сега Франция има възможност да ни покаже как да стане ***-европеец-но ми се струва че французина ще стане -***!Тази *** само Хитлер да става и да я сложи на подходящото място!С тези *** -няма управия а нашите политици чакат само да дават кебапчета на ***-но той в знак на благодарност-ще изнасили дъщерята им-ТОВА Е ***-МЪРЗЕЛИВ-КРАДЛИВ-НЕГРАМОТЕН!

11

художника

преди 10 години

...никой не им предлага решение къде да живеят...-------------------Има решение! Около река Ганг има много празни места, ще си живеят в катуните, ще се къпят и поят конете си и ще си дигат сватбите по три денонощия и няма да пречат на никой. Ама *** все се урежда на готово, къде е чисто и подредено!

10

Bg

преди 10 години

Никои не ги обича ромите :(