13

Емо

преди 10 години

До NBCНещо си прекалил с водката. Сплашили ги с С-300. В Сирия няма С-300.Това го пътвърдиха и руснаците. Да не говорим за авторитетни издания като Милитъри баланс. И руската база не е в Латакия, а в Тартус. А Русия призна, че няма да води военни действия заради Сирия. Реално рускетьорите се интересуват само от парите, които имат да вземат от сирийците и които ще вземат и по-нататък от оръжията, дето им продават, ако асад остане на власт. Пак късмет, че *** маринкин обама си е шубе,

12

Батко ти

преди 10 години

До 11Абе абуриген , този хитър дипломатически ход е на Американците , така са бяха *** че тунела им беше тъмен като.... На 9 в понеделник ако сената беше гласувал "против" - Обама трябваше да си прави харакири от срам , ако беше гласувал "за" американците са 60% против и ще ги линчуват - нямаха грам изход че ходиха се примолиха на Руснаците да ги измукнат от *** дето изсраха .

11

The wizard

преди 10 години

До NBCГолям ход направиха руснаците, няма що :) След като Кери 9 месеца води преговори с тях за премахване на Сирийските химически оръжия и те си правеха оглушки, сега като им показаха дебелия край, изведнъж станаха дипломатични. Иначе те направиха хода (за незнаещата тълпа) :) Толкова късогледи суеци коментират тук, че щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Всички следите агенцията "една жена каза..."

10

NBC

преди 10 години

Руснаците направиха чудесен дипломатически "ход"!Преди това,сплашиха американците с бойните си кораби и подводници,за борба със самолетоносачи,до бреговете на СИРИЯ!Зад тях е дислоцираната Сирийска ПВО,с ЗРК-С-300!Базата на Руснаците в Латакия също е готова!Очевидно е,че ако САЩ и Франция,"решат"да атакуват,ще срещнат много голяма съпротива и ще понесат чувствителни загуби!Ако се възприеме от ООН,Сирийските химически оръжия,да бъдат под международен контрол,това ще бъде безспорен успех за Русия.

9

ivo

преди 10 години

Интересно Асад ще предаде химическото си оръжие но ,,бунтовниците '' и ,, борците за справедливост '' които нямали , не си давали играчките - щели да си ги пазят . Та питам сега наглите терористи - янките юе ги бомбардират ли ?

8

Анонимен

преди 10 години

pi4ove, ako vi lipsvat smeski- pusnete si politi4eskite blokove na cnn- snosti popiliah da se kiskamama na kraia us i rus prezidentite ste resat kakvo da praviat

7

krasimirvm

преди 10 години

До АнонименХЕЙ АМЕРИКАНСКА ПОДЛОГО ВИЖ СИ МИНУСИТЕ И РАЗБЕРИ ЕДНО ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ В ПО ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ СМЕ ЗА РУСИЯ ,А НЕ ЗА ТВОИТЕ СКАПАНИ АМЕРИКАНЦИ .И ЗНАЙ ЕДНО НЕЩО ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ ДЕН КОГАТО ВСИЧКИ НАРОДИ ПО СВЕТА ЩЕ С ОБЕДИНЯТ И ЩЕ КАПИЧНАТ ТВОЯТА ИЗМИСЛЕНА И СМРАДЛИВА ИМПЕРИЯ .

6

Киро Кривия

преди 10 години

До Анонимен 4Хехе.. е що не удариха, като е толкова пийс ъф кейк бре, мамул? Ти викай "Слава Бигу", че не е оня *** Буш, че сега можеше и от българия да е останала само една димяща дупка с тея бази на каубоите тука! хехе!Добре, че *** е шубелия и има шанс да спаси света от затривация! Ако беха само корабите на руснаците от черноморския флот американците досега да са разпродали подмосковието за вили на военните си. хехе Като заразказват разни смърдели тука и направо ми се къса сърцето

5

Муслим Магомаев

преди 10 години

Красная армия всех силней!

4

Анонимен

преди 10 години

Поредния кьорфишек, руснaците с умрелите си лодки в средиземно море и пво то им от средaтa нa минaлия век, ръгнaли дa се прaвят нa медиaтори. Добре, че в Белия дом е мирния Обaмa, a не Джорж, Пентaгонa го кaзa нa цял свят " руските коритa, не сa зaплaхa", добaвкa aко Рон Пол беше сегa Президент руския скрaб- " флот", щеше дa стърже дъното нa морето. Срaм тaкивa ръждaсaли и остaрели гемии не сa дори зa покaзвaне, дa не говорим зa "сaмолетоносaчО"кузя))

3

Мончо ПаРАси

преди 10 години

И ко стана ся? Нали *** беха издъхнали, фалирали, изостанали. армията им била скапана, немали нищо, с което да се опънат на хамериканците, никой не ги бръснел за слива, само щели да гледат как запада млати по Сирия. Тука от години разни гурели обясняват колко били *** изпаднали. Що изведнъж настана такава обърквация сред пищолджиите, когато Путин даже не удари, само почука по масата? Нещо май не е авата такава, каквато на некой много му се ще!Де го пръдляка Паси и разпада на Русия?

2

Анонимен

преди 10 години

друго си е да си имаш химическо оръжиеу!я си представете че случайно падне нещо в израел че е близо....!така че кери се е позамислил!някой командир му хрумне нещо и тогава ...пак невинни хорица ще измрат!

1

Анонимен

преди 10 години

Този Сергей Лавров какъв поглед вади не е истина...сигурен съм, че при среща с него Кери се чуди къде да се почеше...