22

Анонимен

преди 10 години

И после слушайте чалга...... някакви недоеб....ани пу.ки с 100 кубика силикон и грим и някакви *** които без плейбек грачат на умряло. Купувайте им албумите и им пълнете гушите, а те ще си плащат и ще ни завземат леко по леко това което трябва да оставим на нашите деца !!!!!

21

Алекс

преди 10 години

Грешката е вярна :).Значи има неточност но строежа ще продължи. Само някой нещастен "бушон" някаде ще си го отнесе :).Някак хич не ми изглежда, главния архитект да е корумпиран, а покрай него и цялото му ведомство.

20

Цици

преди 10 години

''Комплексът се казва "Лилия", с идеята насред зеленината да има едно езеро с водни лилии. Ще бъде много красиво"Абе, я чупката!Аз живея до тая дупка и едвам има място за сградата.....или мисли да заграби още земя?!

19

Б2

преди 10 години

Ако го вкарам само един път - Това еб.не ли е или "техническа грешка"???

18

vesko02

преди 10 години

Взеха му субсидията ,сега игрището утре Орешарски първи борец срещу чалгата.

17

Анонимен

преди 10 години

Тоя архитект-*** си мисли, че ядем доматите с колците. Фандъкова, какво става?!

16

Анонимен

преди 10 години

Хем не може да се случи промяна на статута, хем може да се строи.Това е пълна олигофрения.

15

Анонимен

преди 10 години

Вместо да правят детски площадки с най различни развлечения, заради ДЕМОГРАВСКИЯ срив в страната. Вместо да внушават на младите колко е хубаво да имаш деца, те *** корумпирани и това дето е астанало...ОСТАВКА! ВЪН ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ

14

$

преди 10 години

Ето за такива неща поне 2000 човека трябва да блокират столична община. Хайде сега да видим колко протестиращи ще подкрепят хората от квартала! КОРУПЦИЯТА Е НАВСЯКЪДЕ, и тя е за сметка на изнемогващите хора.НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ , И СИ ТЪРСИ ПРАВАТА!!!!!!!

13

?!

преди 10 години

И пак: Има ли нещо наред в тази държава?

12

Анонимен

преди 10 години

чичо ви митко ще ви научи - как да се друсате на патката му в такт с ориенталско/*** му ритми...а след две/три години ще ви прави и "звезди"

11

erdogan

преди 10 години

Оставка на Диков!

10

Анонимен

преди 10 години

"къде да играем децата от 12 блока"на к*ра ще му играете

9

ОТНОВО !!!

преди 10 години

ОТНОВО Т.НАР. гл.архитект петър диков ЩЕ НИ СЕ ОБЯСНЯВА !!!???? ДОКОГА ТОВА ЛИЦЕ ЩЕ БЪДЕ ФАКТОР ???? ОСТАВКА !!!!!!

8

Реланост

преди 10 години

Хахахахаха....техническа грешка! Абе в тая чалга държава ако митко лайнера не може да си построи бърдака кой друг?! Младост 1,2,3 и 4 са презастроени квартали, а майките са принудени да водят децата си в Бизнес Парк на разходка, защото няма никакви зелени площи.....е къде да играят тези деца?! Яка стачка и недопускане на строежи това трябва да се направи! Да връщат на лайнера парите от Общината и да оправят сторената вреда!

7

Анонимен

преди 10 години

къде може да ми направят подобна грешка и да изградим обществена чешма в двора на тоя заспалият архитект? Вярно може да му пречи малко но ще свикне с хората да се отбиват да пийнат.Може и обществена тоалетна в задния му двор, за него ще има 50% отстъпка от ползването.

6

хаха

преди 10 години

Ами то и сегашния офис на Пайнер и на Планета ТВ на ул. "Цар Иван Асен " изглежда като жилищна сграда с тераси и гаражче, има си и дворче, ама вътре са си офиси, а мазето е склад на Пайнер, където търговците на едро си купуват дискове и др. Така че и сградата в Младост 4 ще е хубава, с няколко апартамента за синчето и снахата, за внучетата, а останалото ще са офиси и звукозаписно студио.

5

Анонимен

преди 10 години

Бягайте, бягайте, бягайте далеч от тая *** нация пълна със селски ***. Бе бягайте казвам. Особено ако имате деца. Нека им дадем шанс да живеят в бяла държава. К*Р ЗА БЪЛГАРИЯ

4

Тео

преди 10 години

Техническа грешка, зад която няма умисъл... Тя химикалката се е самоподписала след някоя шестцифрена сумичка :Д

3

razgradski pop

преди 10 години

"Реално ще е само жилищна сграда, с обезпечаване на всеки апартамент с гараж. Хората ще гледат една хубава облагородена площ от техните тераси. Комплексът се казва "Лилия", с идеята насред зеленината да има едно езеро с водни лилии. Ще бъде много красиво"....това го каза моят добър приятел Франк Лойд Райт..- Архитект Ястребовски...