40

sokrat62

преди 10 години

до мужика,кво им е наред на другите министри примерно:- на Регионалното е вечно дрогирана- на Просветното ще маха "моята молитва" на Ботев защото и е мил родния турски език и Вапцаров- на МВР, че охранява НС а пък турската граница е разграден двор и бърка *** със сириици- на Транспорта дето ще спасява БДЖ а тайно приватизира пощите- на, на на боцмана в г--а, само там им е мястотоЩе ги видим какви експерти са с бюджет 2014г. дето Данчо ментата им го пише, бе вижте им снимките по нови

39

sokrat62

преди 10 години

Данчо Ментата щял да покаже, че бюджет 2014г. отново ще е "ЩЕ,ЩЕ ама НАДАЛИ":-250000 раб.места ама само 300 сега-намаление на тока с 5% ама увеличение на горивата с 10%-махаме тавана на пенсиите ама друг път-оправяме НЗОК ама с увеличение на здравните-подобряваме бизнессредата ама с заем от още 3-4 милярда-вдигаме минималната ама олигарсите не дават, значи друг път-и т.н. до като свят светува и БСП-ДПС-Атака се нацаруваОставка незабавно и избори до дупка

38

Анонимен

преди 10 години

emi te da ne sa nemi da gi e........ba maikata

37

Анонимен

преди 10 години

"Ако министрите на Орешарски можеха да говорят"Ами да се научат! То си е жив резил коскоджамити Иксперти да не могат. Явно на другаря агент Павел ще му се отвори много извънредна работа, ако им спретне един образователен експресен курс по литературна семиотика, синтактика, комуникации, че и малко граматика. Най-малкото ще им е полезен.Друг е въпросът, ако те просто няма какво да кажат. Тогава белята си е в кадрите и мат'риала.

36

Анонимен

преди 10 години

Убедих се,че тези управляващи са тотални некадърници и ***.Като вдигаш мин.работна заплата,ти не вдигаш стандарта на българите,дори напротив-товариш работодателите и те намаляват работните места!Вместо да работят за вдигане на стандарта и икономиката,тия *** си чудят как да си гласуват механизма на крадене.Жалки национални предатели,това е политика на геноцид!

35

tuttt

преди 10 години

хаоса и корупцията са тук - гарантирано от бсп

34

Анонимен

преди 10 години

И да е хаос, той е обмислен. Вижте кой се връща на високи позиции. Всички компрометирани и ненавиждани стари муцуни. До един ще се намъкнат пак във властта и ще си карат както знаят-т.е ще трупат нови милиони за себе си, близки и приятели, а ние ще си останем със "сутрешното кафе". Щом само толкова можем...

33

Анонимен

преди 10 години

До АнонименСАМО ГЕРБ.....ХАХАХАХААА-ЧЕ КОЙ БЯХА ТЕЗИ---А,ДА-ТЕЗИ СЪС СВИРКИТЕ И ТУПАНИТЕ--ДЕМЕК ТУПАНДЖИИ--ОДИ СЕ СКРИИ БЕ КОТЕ---ГОЛА ВОДА СИ

32

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен32Неграмотнико ,Прочети това ,което си написал. Имаш над 10 правописни грешки.Засрами се.

31

langazov

преди 10 години

До СтатистикИли пък може да предположиш , че има и такива, който четат повече отколкото пишат ?

30

Монархист

преди 10 години

Цеци Стругарчето от ГЕРБ фантазира в момента по НОВАтв.

29

Анонимен

преди 10 години

НАЙ ГОЛЕМИЯТ ТРИК НА СВЕТА Е НА КОМОНИСТИТЕ,1 ИЗЛИЗАТ СЪС НОМЕРА ЧЕСА КОМОНИСТИ,КОИТО В БГ НЯМА ТАКИВА[ВСИЧКИ СА НАБЕДЕНИ КОМОНИСТИ] ИЛИ ПОСТАВЕНИ ОТ СВОИ ХОРА . 2 СЪС ТОЗИ НОМЕР ОТМЪЩАВАТ НА БГ ЧЕ НЕСА ГЛАСУВАЛИ ЗА ТЯХ И ПО ТОЗИ НАЧИН КРАДНАТ ЗАМЕНЯТ УБИВАТ РАЗПРОДАВАТ ИЗСЕЛВАХА РАЗКАТАВАХА НАРОДА ДО ДУПКА.ТЕ СИСА ЧИСТО И ПРОСТО ЕДНИ РАЗБОЙНИЦИ КОИТО СИ ОПРАВАТ ЗАКОНИ ПРОКОРОРИ СЪДИИ ДА НЕМОГАТ ДА БЪДАТ ДОКОСНАТИ,СЕГА ТОЧНО ТОВА ПРАВАТ,УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО ДОБРО,И ЩЕ СЕ ОДБРАНЯВАТ ДЕТО САСЕ БАРИКАДИРАЛИ В ПАРЛАМЕНТА .

28

Анонимен

преди 10 години

Цветелине бил си шев на ДАНС къде ли неси бил при Бойковото правителство,нямаш ли малко капка съвест в тая мутра която разнасяш всеки ден,да малтретираш българският народ по автобуси по стачките навсякъде,ако имаш малко човещинка,трябва веднага даси подадеш оставката,иначе оставаш най големият ***,от всички мвр шефове досега,*** по скоро дане тормозеш сиромащията.Дай боже аминн

27

Анонимен

преди 10 години

САМО ГЕРБ,ТОВАЕ НАЙ ЧЕСТНАТА ДОКАЗАНАТА И ОТКРОВЕННАТА ПАРТИЯ САМО ГЕРБ.БОЙКО БОРИСОВ ПО ДУША СИЕ ЗЛАТЕН ЧОВЕК.САМО ГН ЦВЕТАНОВ И БОЙКО СЕ ИЗПРАВИХА СРЕЩО МАФИЯТА В БГ.ТЕ ТРЯБВА ДА СА НА ВЛАСТ.СКОРО И ТОВА ЩЕ СТАНЕ НАБЛИЖАВА.ХОРЪТА СЕ ИЗГОРЯХА ЯКО СЪС МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ.

26

........

преди 10 години

Защо ЕРП-тата спират тока всяка нощ когато хората спят и няма как да забележат? Защото когато пристигнат сметките за ток потребителите ще си кажат " Виждате ли БСП дойде на власт и тока поевтине" ахаххаааа. Колко са долни не е истина. Всяка нощ тока спира ии го виждам по приемника на телевизията.

25

Българин

преди 10 години

До политолог 20"Станишев-Украински евреин, Местан-злобен Турчин, Сидеров-Руски агент, това ни управлява в момента."Не знам защо мислиш ,че коментарите за Б.Б. са злобни ,но това което си написал е наистина не само злобно ,но и просташко.Ако има някой ,който в последните 4-5 години "даде тон" за профанизация на политическия живот у нас ,който с просташките си изявления ни "докара до атмосферата в селска кръчма"това са герберастите начело с Б.Борисов.

24

assyta

преди 10 години

кАтила се събуди и можете спокойно да прекратите дискусиятя

23

Естет

преди 10 години

Когато не са се раздавали шамари на време днес е абсурдно да компенсираме. Вярвям, ще се съгласите с това, както и с твърдението, че подредят ли пъзела на убийствата в България спосора на много *** във форума, които го хвалят, колко неповторима тиква е отина в затвора.

22

Nokoga veche idioti

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ti si samata tragediq

21

diadko50

преди 10 години

Че не е добра политическата ситуация,не е добра.но като се отчаямекакво ще направим?Вярвам,че всеки ще си направи изводине и ще сестигне до правилните решения.