60

Бат Станчо

преди 10 години

До АнонименАми защото при Станишев нищо не си получил от държавата, за това не са идвали да ти искат процент,я питай някой ,които е получил нещо при Станишев дали е било без комисион, па тогава псувай!

59

ТЪПА МУТРА

преди 10 години

Инкриминирането за не внасяне на осигуровки трябва да върви успоредно с това, държавната и общинска администрация, на която всички ние плащаме заплатите и осигуровките, да носи персонална наказателна отговорност за нанасяне на виновно причинени вреди на граждани и стопански субекти /фирми/, а не да се крие всичко зад колективната административна безотговорност.

58

stoneg

преди 10 години

То хубаво не плащайте осигуровки ама парите за тях ги давайте поне на хората а не да си ги прибирате в джобовете.

57

Анонимен

преди 10 години

*** хербераст - сивата икономика е по-стабилна от официалната, защото няма *** герберасти да ги изнудват.Само про ГЕРБ и Костов пре мен са идвали за подкуп. При станишев нищо не съм получил от държавата, но и нищо не съм дал. И беше къде по-добре.Скрийте се надалече, простаци мутренски, че здраво съм ви набрал... Рано или късно някой гербераст ще ми падне и ще отнесе за цялото герберско изнудване.

56

BG.BG

преди 10 години

Едва ли има по-голямо доказателство, че БСП и ДПС са престъпници. Те стимулират сивата икономика (където техните фирми се вихрят) и застраховат срещу правосъдието. Оставка!П.П. Как *** без нито един работен ден в живота си са осигурени!?

55

НИКОВ

преди 10 години

От 22 г. съм частник и винаги съм бил изряден по отношене на данъци и осигуровки. Единствените ми проблеми са били през 1997 г заради *** виденов и малоумното му правителство.Имам доста широк кръг от приятели и колеги собственици на малки и средни фирми и всички те са напълно изрядни.Като говорят за "бизнеса" турците и комунистите имат предвид фирмите на техните господари олигарси от сорта на ***, гергов, черепа и пр.С абсолютна сигурност знам че гергов е забатачил тотално пловд.панаир

54

Даниел

преди 10 години

БСП да се омитат докато не са ги пребили с камъни.

53

Комунист

преди 10 години

Който гласува за БСП само от носталгия по-дброто старо време и с надежда че тези ще постъпят като бай Тошо и неговото БКП, трябва да е луд. Едно време комунистите мързел не търпяха и караха всеки да работи, а тези сега мислят само как д араздават пари на тези които гласуват за тях, без да ги интересува дали тези пари са заработени и без да направят така че всеки сам да си заработи парите, а не да чака наготово. БСП се превърна в партията на мързеливците и изкукалите пенсии.

52

Базилио

преди 10 години

Отделно къде е стимулът на коректните работодатели,които плащат пълни осигуровки и така стават неконкурентни?Къде е стимулът на работещите,на които удържат осигуровки върху реална заплата?Тези,които най-малко спазват законите,най - много реват после за помощи.Евати и простия народ,за работодателите се загрижил

51

Базилио

преди 10 години

Искате силна социална държава,искате нормални пенсии,а не подигравка,искате добро здравеопазване и обезщетение при безработица,само си говорим какво било на запад и в скандинавските държави.Е,от къде да дойдат парите за всичко това да го ***, нали от данъци и осигуровки,държавата нищо не произвежда,тя само преразпределя.Бизнесът трябва да си плаща изрядно и ако не може-да фалира,ще дойде друг,който може.Всички нямат пари за заплати,а имат пари за коли и държанки.

50

hehee

преди 10 години

разбрахте ли сега защо всички реваха срещу борисов,че бил смачкал бизнеса.човека просто им сложи касови апарати и ги принуди да си плащат данъците,които те укриваха.сега си признават,че и осигуровки не им се плащат.явно за тях,хората са кучета.аман ти и бизнеса с такива *** собственици,като тоя от дпс.жалко,че червените бабички ПАК няма да разберат какво се случва и ПАК ще си гласуват мизерното бъдеще.

49

Анонимен

преди 10 години

Biznesa v Bulgaria si e mafiata

48

Анонимен

преди 10 години

Ще си внеса осигуровките ама друг път, да ги ползват БСП+ДПС

47

Ганчо

преди 10 години

До РаботодателДа да, по добре си хвани любовница и си купи джип за да си избиеш комплексите.Не се оправдавай с ***, защото на база твойте смешни осигуровки твоите работници след време ще духат супата а и цялалта държава.

46

Анонимен

преди 10 години

в Испания преди 10 години ,почти всеки искаше да работиш без договор , държавата въведе глоба от порядъка на 50 000 евро на човек в фирмата ако няма договор , и тогава веднага се промениха нещата , веднага почнаха да те регистрират с договор , да се криминилизира , но и ако искат да има производителност , си трябва производителни машини , а като има нови машини , ще се направи и обучение на хората да работят , а *** да им се спрат помощите , била самотна майка с 4 деца и неизвестен баща .

45

Ф-1

преди 10 години

За какво да плащаме осигуровки, като я стигнали до пенсия, я не!Да пълниме гушите на маститите милиционери, които се пенсионират по на 45-50 год, и след това пак като охранители в мафиите.Ако ще се плаща, да се промени закона така, че всеки да има лична сметка, а не едни да плащат, а други да лапат- основният принцип на комунистите!

44

ГАнчо

преди 10 години

Бай *** си е крадлив по рождение, това е манталитет и все някой му е виновен за нещо.Винаги търси далаверата и да изпъкне на гърба на колегата си.Още Осман паша го е казал при обсадата на Плевен на руския генерал Тотлебен.Той казва следното: Тази война е безмислена, на въпроса на Тотлебен защо е безмислена, той отговаря, защото когато един хайдутин излелзе в балкана двама отиват в конака да го предадат.

43

Работодател

преди 10 години

Аз плащам, но скоро ще спра. Слагам ги на минимална заплата и всичко останало в плик. Защо да продължавам? До кога ще пълним гушите на ***???

42

аз

преди 10 години

До jeliasko Подкрепям абсолютно мнението ти! Никой не може да ме задължи да плащам за нещо, което не бих искала да ползвам в бъдеще!

41

seira

преди 10 години

ПО-ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ НЕ РЕШАВАТ ОСНОВНОТО ПРОТИВОРЕЧИЕ НА ОБЩЕСТВОТО В КОЕТО ЖИВЕЕМ - КАПИТАЛИЗМА.ПРИ КАПИТАЛИЗМА ИМАМЕ НАЙ-ДИРЕКТНАТА ФОРМА НА ОГРАБВАНЕ НА ЧУЖДИЯ ТРУД, ПОСРЕДСТВОМ ПРИСВОЯВАНЕТО НА ПЕЧАЛБАТА ОТ "СОБСТВЕНИКА" НА ФИРМАТА!!!