15

Вера Донева

преди 10 години

До Донка КазискаДонееее, стига срами отдела!!!

14

Донка Казиска

преди 10 години

Дано да е било цигле! :)

13

GM

преди 10 години

И аз доскоро си мислех, че на мен не може да ми се случи да се блъсна с колата, докато една сутрин просто не видях идваща в мъртвата зона кола, отнех предимството и се блъснахме.Така че, всичко може да се случи на всеки - евала, че е останал, и че детето не е сериозно пострадало.

12

iv

преди 10 години

До !Ти си ***

11

Аз

преди 10 години

Снимката е от архив (доколкото си спомням от катастрофа до НДК), не пише къде е пресичало детето, не пише шофьорът дали е карал по релсите (както е казал 7 - там е ужас за коли, камо ли за пешеходци), не пише, че детето е било само. Няма смисъл от дрязги. Дано се оправи детето, а и шофьорът да не получи невроза.

10

tntodor

преди 10 години

Дано детето е живо и здраво и няма трайни наранявания. Няма какво да се хващаме за трамвайните релси! Идея си нямате, че във всеки един момент и на вас може да ви се случи! Лошото става за секунди - ако родителите изпуснат едно дете за 5 секунди от поглед и лошото може да се случи. На 6 години ме блъсна кола, бях на косъм и знам от опит. Та, дано на детето да му мине като на куче, а шофьора да няма трайна психическа травма! Всичко останало - бошлаф работа!

9

Анонимен

преди 10 години

До редТи какво най-примерния гражданин ли си? И пешеходците са с предимство само на обозначените места за пресичане , като пешеходни пътеки и светофари ,иначе нямат работа да тичат по платната за движение като някакви зомбита и като стане белята да са невинни и всички да си го изкарват на шофьора.

8

?

преди 10 години

Е, казах ли ви че е ***?

7

Анонимен

преди 10 години

Да ви е...а в софиянците.Знаете ли я тази улица изобщо ?Там няма как да не се кара по релсите, защото по платното има спрели автомобили.

6

Анонимен

преди 10 години

Къде пешеходците са винаги с предимство бе умчо..?На ливадата и в гората може би ама на пътя...

5

Салахадин

преди 10 години

Така е то.Оня не включил "ФАРОВЕТЕ",детето без "ЧЕЛНИК" и стават нещата.А,те двамата на трамвайните релси??Абе,карай!!!Това не е от значение, "СВЕТЛИНИТЕ" трябва да бъдат пуснати!!!

4

!

преди 10 години

Пешеходците са винаги с предимство където и да са. Ако се спазват правилата ако ще на луната да е детето пак няма да го блъснете! Гледайте си във вашата паница, а не на другите!до 2 Аз може да съм ***, ама ти си *** некадърен пседво човек който гледа само да излъже, измами и да наруши правилата! ти си поредното тарикатско плашило, такива като теб не е трябвало да се раждат и света щеше да е 1000% по-добър!За такива като теб затвора им е малко!

3

Анонимен

преди 10 години

А какво прави детето само на трамвайната релса?....

2

?

преди 10 години

Братле, ти си ***. Честно.Дано му няма нищо на детето.

1

ред

преди 10 години

какво прави колата на трамвайните релси? Вземат му книжката за 5 години, ако го хванат без книжка, наказание 3 години - да прави пърокласни пътища в странната. Хем ще се научат на ред малко хората, хем и пътища ще имаме в повече и по-евтини. Ако скатава от работа му се налага още 3 години да строи. Като профука 6 години от живота си ще помисли дали ще кара пак на транвайните линии, ако ще с бентли да е. Писна ми от тарикатчета по улиците!