24

чудейко

преди 10 години

Виниги ми е било смешно, да чета/слушам спор за провинциалисти и кореняци. Абе ***, живеете в една от най-нас.аната държава в европа, и някак си успявате да се скарате за нещо идиотско. Двама омазани в л**** спорят и единия се изтъква, че видиш ли по лицето му имало 2 грама по-малко л****??? От къде я взе тая гордост бе братче, я се огледай около себе си!

23

men

преди 10 години

Niama zna4enie koi e na vlast, korupciata niama spirka

22

Анонимен

преди 10 години

Тихо, тихо, че наблизо / зад багера/ има още едно празно място! Но г-н Мирянов сигурно вече го има предвид. Преди време овце и крави пасяха по тези поляни, сега стана много престижно да живееш тук. Чалга-певачките ще украсят района, ще го озвучат /местните вече забравиха циганские сватби от близкото минало на комплекса/, ще вдигнат рейтинга му. Защо протестирате бе, хора? КОлтурата идва до Околовръстното!

21

няма значение

преди 10 години

Голяма част се отправят към София, защото там се концентрира всички. Сумати големи фирми, които имаха главни офиси в други градове и си плащаха там данъците, бяха натиснати от правителството по един или друг начин да се преместят в София. Така че не се сърдете на хората затова как изглежда София.

20

с.до 23

преди 10 години

Пич,не знам дали софиянците сме елит,но за разлика от вас провинциалните навлеци не сме се довлекли в родните ви градове на талази носейки със себе си селяния,смрад,чалга,проблеми с паркирането и трафика,дъмпинг на цената на труда,миекане и така нататък!Ясно е,че не сте тук от добро,но това не ви оправдава да плюете из форумите тези,които ви търпят заедно с всичките ви негативи!А относно конкретната ситуация вината е в общината!Редно е било да се разберат с човека и градинката да остане!

19

Анонимен

преди 10 години

До 22 Кореняк:Не виждам за какъв "кореняк" се имаш - все някога и твоите "предци" са дошли от друго място да се заселят в София, та ако ще и преди 100 години да е било. И може и да са се заселили на чужда земя. Да дойде ли сега някой далечен наследник да изсели теб?След като човек е живял цял живот на дадено място, плащал е данъци и сметки там, той е точно толкова "кореняк" колкото и ти - без значение къде е роден.Айде не се изписвайте за големия елит това софиянците. Големи "кореняци"..

18

Кореняк

преди 10 години

Комунизма свърши, не го ли разбрахте??? Дошли едно време от Село, взели някак си Софииско и сега надават вой. А това че тия земи са взети насилствено на някои??? Човека сега си ги е върнал обратно. И решението е или се заменя парцела за същшия по качество на друго място или тия където 100% и данък не плащат си трайкат и човека си прави каквото иска с парцела. Като не ви изнася обратно на село по полянките да ритате мачлета.

17

Анонимен

преди 10 години

До Арменския попИ това твое описание благодарение на това преди "демокрацията". Кой те кара да ядеш ***? Ако си квалифициран работиш взимаш пари и си купуваш хубаво. Ако не може и да си го произведеш. Ти плащаш ли здравни осигуровки? Аз да ама такива дето чакат комунизма едва ли. А учителите по-кое време са учили май пак по комунизма. И дега само лежиме и викаме дайте ни пари пък, че ние не правим нищо от 20 години насам кво толкова! Що в нормалните "демократични" държави няма прощадки ли?

16

с.до арменския поп

преди 10 години

Абе интересно защо ли в нормалните държави и така наречените стари демокрации хората не работят за смешни пари и нещата са малко по-разлизни от Банустана!Ще ти кажа защо!Защото в Бантустана истинска демокрация няма!Има извратена мутро-червена-олигархична свинщина,която е наречена за благозвучие демокрация и няма нищо общо с истинската такава в белите държави!И цялата тази ситуация е създадена точно от червените другари,за които плачкаш в момента!Жалка платена ***!

15

Анонимен

преди 10 години

На който не му изнася да ходи на село. Там има трева и поляни колкото искате.

14

r

преди 10 години

Като гледам снимката ясно се виждат незаконните гаражи, поставени именно от хората, които протестират за изкопа. Българска работа.

13

Арменския поп

преди 10 години

Какви детски площадки, какво футболно игрище, какви 5 лева? Комунизма свърши, не го ли разбрахте? Ще ядете скапана храна, ще си плащате като попове за нормална здравеопазване, въпреки, че си плащате здравни осигуровки, децата ви ще пушат марихуана в мазето вместо да играят футбол , ще ходят на скапано училище, ще плащате за частни уроци, , ще бачкате за смешни пари и ще благославяте "демокрацията".Ако ли не...както каза Vlady, можете да се оплачете на арменския поп.

12

Мирянова

преди 10 години

Другаря Мирянов и вижте му фирмата са голямата работа. В кооперацийките му построени на добри места живеят доста хм интересни хора, така че и в парк и в борисовата да строи никой копче няма да му каже. Нищо ново под слънцето за съжаление. Сигурно трябват кинти за поредната пластика на госпожата ......

11

?!

преди 10 години

За пореден път: "Има ли нещо наред в тази държава?"

10

!!!

преди 10 години

До отновоНяма две мнения по въпроса! Този господин, наречен "главен архитект на София" направи толкова поразии, такива далавери върти...Но, явно е свършил работа на много правилни хора, щом все още заема този пост. А заслужава да го линчуват , заради *** дет е насрал...Нямам думи, вече в тая държава какво да се очаква...Прекрасна земя ни е отредил Господ, но на свестни хора как да случим?...

9

отново

преди 10 години

Отново казвам : т.нареченият гл.архитект на София - Петър Диков - през всичките тези години къде е ??? Вижте на какво заприлича София !!! И тоя мухъл пак си е непокътнат !!! ОСТАВКА !!!!!!

8

.

преди 10 години

не е първата градинка която застроява но за съжаление няма и да им е последната

7

.

преди 10 години

Мирянов - доста позната фамилия

6

Анонимен

преди 10 години

Eee golqma rabota,malko beton pove4e.Nali puk se kompensira,4e ste stoli4ani

5

Анонимен

преди 10 години

Някой наш бизнесмян е.