9

7

преди 10 години

Шепата хора са 13ИЛЮМИНАТИ СЕМЕЙСТВА,и задача за намаляване на населението до5млрд.А USA сами се ***@@ха с Китай! ТО БИВА БИВА АЛЧНОСТ,АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА!СЕГА ОБИКНОВЕННИЯ НАРОДЕЦ МИЗЕРСТВА,ТОЧНО КАТО БЪЛГАРСКИЯ!ГОРКО НИ, АМА ТРЯБВА ДА СМЕ СИЛНИ И ДА ВЯРВАМЕ В СИЛИТЕ СИ!

8

Анонимен

преди 10 години

99% ot zialoto naselenie na sveta e bedno tova se pravi umishleno za da mogat shepa hora da upravliavat sveta. ednite zapadnia, dr. iztochnia. tova e polojenieto.

7

Хм

преди 10 години

баси - тия се върнаха във времената на светата тройка Морган, Рокфелер и Карнеги... Дали американците ще намерят новия Теди Рузвелт да разбие монополите?

6

абв123

преди 10 години

И на мен ми е чудно, като всичкото азиатец е готово да бачка за половин паница ориз на ден и същевременно произвeжда шир-потреба за три планети като нашата, под каква форма ще се ПОДсигурява трудов доход на останалото навалица по земните кълбета? Още повече, като се вземе пред-вид , загатнатото, в статията, обстоятелство: развитието на технологиите, буквално заличава (в невиждани мащаби) нуждата от масова човешка намеса и труд.

5

бъдин

преди 10 години

Китай ще ги оправи хубаво на щатите!

4

Анонимен

преди 10 години

...Били обеднели най-богатите в САЩ....Темата е твърде дълга ,но алчността на богатите ще доведе до още по-голям дисбаланс във всяка човешка дейност по света и до още по-тежки кризи и войни...........

3

Анонимен

преди 10 години

Така е защото държавата е регулатор, но когато не си върши работата се получава точно това.

2

anitta

преди 10 години

***, ***, много калпаво си я превела статията...

1

Аз

преди 10 години

Обикновен капитализъм, но вече има връщане назад към най-дивата и уродливата му форма!