8

22З

преди 10 години

Заслужаваме си съдбата след като реагираме по този начин на едно необходимо уволнение след такива нарушения. Но повечето писали тук реагират с първосигналната си система. През соца имаше култура. Сега - субкултура. Пещерният антикомунизъм е пример за това. Ако германците бяха като нас да са се изтрепали, но те дружно градят държавата си, защото гледат напред, а не като нас - вторачени в миналото.

7

typipros1

преди 10 години

"Стоянович", "Сергей", "Местан", "Муса", .... да исброявам ли още? това ли са най достойните "българи" на кормилото на нашата държава и на къде ни водят те?а ние на къде отиваме???

6

Omnia Mea

преди 10 години

Писалите по-долу, имате ли представа в какви мащаби е корупцията в арт сферата и как това погубва всякакви изгледи за успех на българските таланти? Браво, че е уволнил тази некадърница!

5

bg

преди 10 години

прости хора са комунистите еи да знаете....те за своето и за близките благополучие не се спират пред нищо , затова да онищожим тая *** и зараза в зародиш или всичко почтено ще умре както лагерите в белене са погребани наи великите умове на БЪЛГАРИЯ,,смърт на комунизма;;

4

megi 55

преди 10 години

Стоянович уволни дисциплинарно тази г-жа,защото не е другарка от "нашите"Следва назначение на поредния"експерт"от ДПС или в краен случай от БСП.

3

Б С П

преди 10 години

Тая я махаме, защото не е наш човек, назначаваме сигурен човек - сикаджия, като консула във Франкфурт. Сикаджиике имат опит в изобразителното изкуство, имат връзки в Италия - Сицилия и ще направим ефектен бизнес. Не си мислете , че нищо не е останало в БГ , има още, всичко може да го реализираме положително - в нашата каса.

2

Gogo

преди 10 години

А кметицата на Перник, дали ще иде в затвора за обществените поръчки от земетресението.?

1

Анонимен

преди 10 години

Чистка-мистка, за да е "Вся власть Советам"Пфу!