36

вън от България

преди 10 години

Нали за това дадоха на концесия Софийска вода или за печалба дай, а когато опре до пари - ами ... някой друг.Всички концесионери вън от България.

35

турска подлога

преди 10 години

Фанатика Ердоган и парцала Борисов, известен още като Тиквата не бяха ли първи приятели и се държаха прегърнати наскоро? Войната в Сирия не е ли поръчана от чифутската държава и Турция и режисирана от ЦРУ? Докога дебелогъзата Тиква ще се разхожда на свобода и не е ли време да бъде осъдена на 20 години строг тъмничен заради предателство спрямо националните интереси на България??!??

34

Редник

преди 10 години

Няма атака с химическо оръжие от Асад има атака с химическо оръжие от терористите бунтовници и подкрепящите ги цру и ердоган

33

Редник

преди 10 години

Крайно дясния ислямски фанатик режеб ердоган известен с омразата си и плановете за териториално разширение на турция и създаване на велика албания за сметка на България Македония Иран и Сирия заявява че ще унищожи Асад каквото и да му коства това.Как трябва да постъпи България с този темерут който собствения народ не го иска .Нека да сме отговорни към нацията си

32

boyko_stoew

преди 10 години

Колко Медицински и Друг персонал е необходим за ОБГРИЖВАНЕТО на ЕМИГРАНРСКИЯ ПРИТОК от Африка?!Ако можехме да им осигурим работа-ДОБРЕ...В този момент поемането на Бежанската вълна в България струва на БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ около 120 000 лв /ден- преки разходи и още горе долу толкова косвени разходи....От Кристалина Георгиева не чакам да свърши нещо полезно!Чакам от Правителството НИ ,да ИЗИСКА ОТ ЕВР. парламент да платят на България като Граница на Европейския съюз,ПО НАЙ-БЪРЗИЯ начин.

31

Анонимен

преди 10 години

До boyko_stoewТе ще ни окажат ЕКСПЕРТНА помощ... Мамка им и експертите.

30

boyko_stoew

преди 10 години

поправка на 36.....БЪЛГАРСКИЯТ данъкоплатец НЕ може да помогне

29

boyko_stoew

преди 10 години

Важното е ,че тия дни нямаме "Официална Българска позиция " (от вигенин или орешарски)по въпроса за участието ни във военна намеса в Сирия.Надявам се така да е и занапред!.....Това което трябва да искаме в този момент от европейските парламентаристи е подпомагане за бежанската криза!От Северна Африка прииждат болни и неплатежоспособни хора,на които Българският данъкоплатец може да помогне!

28

Редник

преди 10 години

До анонимен загинаха ама не от действията на Асад а на терористите в комбина с американците и турците ердоган е проосмански мюсюлмански терорист известен с антисирийска дейност Руските тайни служби го доказаха и външния министър не случайно обвини терористите

27

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен а защо не сащ....я си помисли....

26

Анонимен

преди 10 години

Zaginalite v Siriya ve4e nadminaha 300 hilqdi satrapa Asad unishtoji Siria i da se spre voynata stranata ve4e 50 godini ne moje se vazstanovi

25

Редник

преди 10 години

Според мен оръжието е превозено от американци в Турция от където и е предадено на терористите именувани опозиция

24

Редник

преди 10 години

Химическото оръжие по руски данни е превозено на американски кораби в Турция от там е доставено по тайни канали на терористите наричани бунтовници доказано е със снимки .Заснети са турски военни да приемат оръжието от американците и да го предават на терористите

23

Анонимен

преди 10 години

Абе аре бе, кой хвърляше *** по време на виетнамската война...

22

обективен

преди 10 години

Реaлносттa боли дрaги руски дaми, но тaкивa сa РЕAЛНОСТИТЕ след крaя нaСтуденaтa войнa! Ядрения потенциaл нa СAЩ е в пъти по- голям от този нa остaнaлия свят, зa русия дори и посочения по мое мнение трябвa дa се понaмaли, зa дa достигне реaлния руски ядрен потенциaл! Този дисбaлнс е дело нa ссср- хaртиен тигър, докaто СAЩ се въоръжaвaше РЕAЛНО през десетилетиятa! Дa не говорим зa технологичния потенциaл нa Щaтите! Тук договорите сa непричом!))

21

АНТИМУТРА

преди 10 години

До 10117Ти напълно подкрепи това което пиша!!!Най-кекавия е щом не иска една смешна война да направи!!!!!Ясно се каза, че Президента решава и без конгреса по този въпрос!!!!Обамата явно има симпатия към исляма някаква! :((( Държанието му е такова от много отдавна!!!От толкова *** баш избраха помашката ***!!!!

20

10117

преди 10 години

До АНТИМУТРА>> Барак Обама е най-кекавия президент на САЩ!!!Така се представя за пред наивниците. Напротив, много е умен даже и играе двойна игра. Ясно е че Обама не желае военен конфликт, ако искаше вече щеше да я е обявил. Той отчаяно се надява конгресът да гласува против война, за да го оттърве от натиска оказван върху него от господарите му.

19

vesko02

преди 10 години

До 43214321 това болничен номер от психото ли е?

18

Momo

преди 10 години

Ами стоте ядрени бойни глави ан Израел колко човека могат да убият? Защо никой не повдига тази тема на международната сцена?

17

АНТИМУТРА

преди 10 години

Барак Обама е най-кекавия президент на САЩ!!!Тези преди него отдавна да са омиротворили и Сирия и Иран, че и Северна Корея преди да са направили ядрените!!!