11

за бг брата

преди 10 години

Това е за европейци за бг брата ---->Продай панелката и купи малко къще + няма общи разходи,няма парно,не ти пълнят пощата с реклами и място за колата без пари.Сложи ВЕИ на покрива и пробий кладенец+Ток и вода без пари, а удоволствието от физиономийте на инкасаторите е неописуемо.Купи крава може и няколко и наеми кой да ги гледа+Метан за колата,мляко сирене и кашкавал за вкъщи+С излишъка плати на гледачаКупи и две прасета 1 то за кръчмаря бартер за ракийка.

10

Big Bad Wolf

преди 10 години

Бабите по-добре да не пестят, щото после току виж дали всичкото спестено на някой ало-измамник. Ако чак толкова им остава пари от пенсията да ги дават на внуците преди да ги е изяла инфлацията.

9

Не мога да повярвам

преди 10 години

Това вече счупи *** !

8

Lichno mnenie

преди 10 години

Napulno ne-nujna/izlishna publikaciq !!!!

7

Newbie

преди 10 години

В България това се нарича ОЦЕЛЯВАНЕ, а не СПЕСТЯВАНЕ!

6

лот

преди 10 години

за нещастие много българи живеят по този начин но не за да пестят а да оцелеят.

5

Зигмунд Фройд

преди 10 години

Ядене.Ако не ядете, няма и да се*ете. За тоалетна хартия дума да не става, мачканите вестници ще свършат същата работа след гуляй с печен плъх, уловен с примка в мазето! Основната икономия идва от намаления разход на вода и ток за крушката в банята. А бе... що не сер*те на паркинга пред блока?

4

7

преди 10 години

Понеже ми изтрихте коментара,та пак да го повторя-ВЪРНАХТЕ НИ 100 ГОДИНИ НАЗАД!СМЕНЕТЕ СИ РЕДАКТОРА,PLEASE!

3

Анонимен

преди 10 години

Икономията майка на мизерията!Яж ***,пий ***, носи *** и ще имаш пари за лекарства, ако си много здрав и устискаш до пенсия!Мега *** съвети, но искрено пожелавам на Дуковска да живее по този начин, който ни препоръчва!

2

pipi

преди 10 години

shto ne si gledate f ck rabotata........ako politicite kradiaxa po malko niamashe da is ima tazi statia.....bolni mozatci s tesni tceli...

1

Анонимен

преди 10 години

Питайте бабите как харчат пари за телефонни измамници.