16

мецана

преди 10 години

брей, че си събрал и милион евра и рублички този "лидер"Навални, тази американска *** е безспорен събирач на парички от подмолнатат кесийка на Вашингтон

15

Анонимен

преди 10 години

Сега знаем, че можем да водим ефективни кампании", заяви Алексей Навални , wse oste ima dolari , ama mai sa na swurchvane.

14

Анонимен

преди 10 години

Dokazano e che Navalni poluchava dolari za politikata si za razruchavaneto na Rusia.Ili i v Rusia ima prosti izbirateli kato v Bulgaria koito glasuvat za nego.

13

Ъц

преди 10 години

Навалний??? Кой е този бе???????? Аааа, да двойният агент на Путин, троянското му конче!!!Някой съмнява ли се? ))))) Мнооого сол има да яде цру-то дорде стигне КГБ-то... )))

12

Shop

преди 10 години

До Robin HoodovНищо лично, не го хуля. Само подчертавам недостатъците му, а пък бай *** си има и добри черти. Я вземи ти си прочети забавната и пророческа книга "Москва 2042", може и на български, превода е много добър :)))

11

Robin Hoodov

преди 10 години

До ShopХумора е добър, преценката е лоша.Няма как да се случи това в Русия.Няма да го бесят ще го сварят за да ви нахранят.Странен човек си искаш *** Балкански да ти е султан, а пък хулиш Путин.

10

Shop

преди 10 години

Честно казано, като външност този е класи над подполковника с ниското челце. Мисля, че като обесят Путин, той ще им стане цар.

9

Одисей 1

преди 10 години

Плачете за комунизъм вие типично за простаците и комплексарите

8

Robin Hoodov

преди 10 години

До ShopТи сис тоталитаерн.Електоратът на Путин от появяването му до сега е между60-70%.Кой ти плаща да пишеш такива тъпотии.Повечето руснаци, които познавам са гласували за Путин-не защото сляпо вярват, че той коренно ще промени икономическата обстановка в страната/нея трудно някой ще я промени/, а защото виждат в него сериозен човек, който връща имиджа на държавата и се старае да подобри живота на хората.

7

Анонимен

преди 10 години

ИМА ОПОЗИЦИЯ! ЗНАЧИ ИМА И ДЕМОКРАЦИЯ!Вярно, ще лежи в затвора, но ще лежи като политически- звучи някак гордо! Молодец!

6

Shop

преди 10 години

Държава, в която гласуват само 32% е умряла. Тоталитарен режим, който не печели с 99,9% е пътник.

5

Robin Hoodov

преди 10 години

Написаното в статията е абсолютна глупост, всеки разумен руснак знае,че този тип е спонсориран от САЩ и колкото корупционни схеми е разкрил в толкова на втора е замесен.Русия не е България и там все още умните/разумни/ хора са болшинство и няма да позволят някой да им се бърка в развитието.Няма как да излъжат хората, че комунистите и ДС са лоши , а пък "демократичните" сили са добри. Ако там дойде такъв човек на власт-човчеството е обречено.

4

гост

преди 10 години

много пара потрошиха неправителствените организации по дневалния, но нали са напечатани няма смисал да ги жалим

3

невалния

преди 10 години

Ххъхъхъ мани го тоя невалния

2

Анонимен

преди 10 години

Чшшш...Смешна работа.

1

bullshit

преди 10 години

27 % от 32 % гласували :)пък и затвора го чака хе хе