68

Го

преди 10 години

Ако я дадете на концесия и после искате такси, за да пътуваме по нея, ЗНАЧИ НЕ СТАВАТЕ ЗА ТАЯ РАБОТА! Или я строите и пътуваме безплатно или се махайте!

67

Анонимен

преди 10 години

ВИДИТЕ ЛИ МИНИСТЕРСТВОТО НА ПЪТИЩАТА, ЗАЯВЯВА, ЧЕ НЕ МУ Е РАБОТАТА ДА СТРОИ ПЪТИЩА, А ДА ПРАВИ ПОЛИТИКА. ХАХАХА. ЧЕРВЕНИ ***!

66

Анонимен

преди 10 години

Строежът на пътищата също е политика и то по-важна,намръщена другарко!

65

tuttt

преди 10 години

политиката ти е да правиш пътища и магистрали , защото такова ти е министертвото .... да ги правиш бързо и качествено , и така че да не се налага хората да плащат за да минават по тях - ЯСНО ЛИ ТИ Е ???

64

гг

преди 10 години

Изруд!!!!

63

Тодор

преди 10 години

Цала северна България трябва да гласува на избори за тези, които построят по-бързо магистрала Хемус

62

Levskiole

преди 10 години

Госпожата шампион по тапите на магистралите. Да живее БСП! Гласувайте за червените буклуци!. Пробаха ни на тапи и им се размина. Догодина след като теглят още няколко заема, за нас и децата ни ще остане дупката на геврека. Но тъй като БСП и дадената госпожа имат опит по тапите ще подарят на целия народ по една тапичка за затапване на (Вие знаете на какво) след като народа няма да има какво да яде. Викайте и се радвайте на БСП и гейчето Станишко, а народа не ял - не ср..

61

МАЛИИИИИИИИИИИ

преди 10 години

тая е наркоманка..........пеевски дето го сожиха и беше шеф на ДАНС го е престъпник,бяха го хванали с белязани 10 000 лева пподкуп акто следовател,тая наркоманка -некъв украински *** там се прави на важен а некъв терорист с брада -бил нещо си БОСТАН ЛЮТИВ ми обеснява че пазел ЕТНИЧЕСКИЯТ МИР.........БАСИ И *** СА ГИ СЪБРАЛИ !!!

60

отврат

преди 10 години

и тази е на сериозни наркотици ! Изглезжда ми на предрусала!

59

sokrat62

преди 10 години

До никога повече ГЕРБНещо си се объркал или те е хванала амнезията щото "Седянков" беше Ореха като ФМ, и ако ти е бил класен ръководител трябва да се върнеш в детската градина. Не съм от ГЕРБ и доста псувни отнесе Дянков лично от мен, за което сега съжалявам. Помни ми думата, ако Ореха и тъпите му "експерти" не дай боже изкарат до евроизборите, няма да има нужда да ги провеждаме щото народа не асфалт ами камъни ще руча и то радиоактивни от гьола Белене. Дано съм лош пророк и всевишния ни опази!

58

KKK

преди 10 години

до 17, Аджеба как го изчисли къв е трафика по непостроена магистрала ... че и така да е, кво от това

57

Иво

преди 10 години

Не е лошо тая другарка (която наистина изглежда като дрогирана) да има предвид че и тя е една бъдеща бивша министърка, както и цялото правителство между впрочем. Та не е лошо да помнят че един ден ще им се потърси сметка за действията и бездействията и ще е добре да има нещо смислено да отговорят, не като сега празни сладки приказки. Дано този ден да не е далеч, че с тия клоуни и поддръжниците им ще се затрие държавата.

56

Стар Краставичар

преди 10 години

Предишните управници бяха лоши, че правеха магистрали, а наивниците сега разбират, че ПЕСовете и за това не ги бива !

55

Козар Белене

преди 10 години

Тази още не е сключила и един договор за ремонт и изграждане на пътища. Всичко се движи поинерция от времемто на Боко Тиквата. Като се изпълнят неговите договори, всичко ще замре, щото нали асфалт не се яде.

54

ЛЯВ

преди 10 години

До Анонимен 52то нямаше да е лошо да строи ама то иска "концесия или публично-частно партньорство", т.е. ще си плащаме като пътуваме. ТОВА Е ТО СОЦИАЛНО ПРАВИТЕЛСТВО, ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗМЪТ НА СТАНИШЕВ!

53

Стоян

преди 10 години

Какъв е тоя trailer trash на снимката?

52

6

преди 10 години

За сега браво на министърката - ремонтират се и второклсните пътища. Моля обърнете сериозно внимание на важния път Варна - Дюлино Бургас и пътя през Върбишкия проход.

51

Червен

преди 10 години

Другарко, ако за тая магистрала няма европари то значи че ще правиш политиката на Боко тиквата който вземаше от резерва и бюджета за да строи пътища. Като вече е известно ние от вашия електорат асфалт не ядем. Лошото е че няма с кой друг да ви сменим, ще трябва да се примирим.

50

Анонимен

преди 10 години

При негово еличество свети свети Бойко и Борисов, немаше никакви задръствания и въобще не чакахме по 30-40 минути на малоумния светофар на Богров, който самия той постави и въобше никога не е имало задръстване от Ботевград до тунела на Витиня заради профилактика на единия ръкав и въобще не чакахме на петолъчката 12 часа заради взривовете в приближената му мутренска фирма...........При свети свети Бойко и Борисов всичко беше по мед и масло !!!

49

До Spiro 48Бе тиквата добре е строил , ама ония фалцет Седянков ни върна в 1-ви клас. Опука 6 млрд. за 3.5г и нищо не остана след него.