139

Деан

преди 10 години

До Оляа , дано и тебе да те влачи така баща ти с колата

138

Оля

преди 10 години

Негово си е, влачи си го!

137

DO KOC

преди 10 години

ABE *** KOLKO PATI DARJAVATA GI NAMALI PREZ POSLEDNITE GODINI MAI YVELICHI JERTVITE A NE NAMALI YHAPVANIQTA

136

ivan bakalina

преди 10 години

E CHE DARJAVATA KATO NE MOJE DA SE SPRAVI S TEQ KYCHETA NEKA NIE SE SPRAVIM BRAVO NA TOQ DEDKA SAMO TAKA PREZ POSLEDNITE 20 GODINI SAMO SLYSHAM KAK KYCHETATA XAPAT DECATA NI I IMA I YMRELI MI DA NI QDAT OSHTE LI SMART ZA VSICHKI PSETA

135

Анонимен

преди 10 години

Да това е новина, а обратното -кучета да влачат пенсионер отдавна не е.Не го оправдавам , но и не го осъждам -не знаем какво е било и какво е станало.Аз съм за хуманно избиване на всички бездомни кучета.Не може да съществува такова нещо като бездомно куче -или някой го взима и го гледа и отговаря за него или евтаназия .Не искам да живея в джунгла .То със същите доводи и змии можем да си завъдим в града

134

Руснак

преди 10 години

***!!!

133

кос

преди 10 години

*** защото хора *** ги изоставят.При това положение естествено,че трябва да се намали броят им ,но си има пак начини,а не да ги влачим с колите по пътищата.

132

кос

преди 10 години

До 150Зависи от ситуацията.Ако собственото ти куче те е ухапало,явно че вината е в теб,нали ти го възпитаваш .

131

Анонимен

преди 10 години

До кос, ти кажи какво да прави човек, че да не го хапят ***

130

Анонимен

преди 10 години

Da go varga kato kuceto I da go vlaca s kolata I posle da go pitam haresva li mu.....

129

Анонимен

преди 10 години

До кос и какви са тия мерки

128

кос

преди 10 години

Ние сме които трябва да се държим отговорно спрямо кучетата,а не обратното.Така че не търсете пряка отговорност от кучето,че ви ухапало ,това е идиотизъм.Вземете мерки това да не се повтаря,но мерки,които да се вижда ,че са взети от homo-sapiens,a не от горски звяр!

127

jv

преди 10 години

дали да не го повлачим ние този чичко на свой ред?

126

Анонимен

преди 10 години

kakwo satna s toia slu4ai , powe4e ne se i 4u, toia kakwo nakasanie e polu4il.. niakoi moze li da mi kaze...??

125

Анонимен

преди 10 години

Мен един *** ме ухапа, набих му як шут и толкова. Ако го бях отровил сега щеше да ми е съвестно. Разминаваме се всеки ден и знам че сме квит.

124

кос

преди 10 години

Ако човек не може да се държи благородно и с достойнство спрямо едно куче,какво остава да прояви благородство спрямо себеподобните си,с които трябва да се съобразява много повече?Оправдание на подлец е ,че който обича кучетата,мрази хората.Що за малоумно разсъждение.

123

катерина

преди 10 години

До за човекомразците !Който не обича животните, не обича и хората, и себе си...

122

катерина

преди 10 години

чета коментарите по надолу .... смаях се ....Хораа, каквото и да е направило кучето, не заслужава да бъде влачено ... Агресивните кучета подлежат на евтаназия... и толкова...Пък темата, че агресивните кучета не се раждат агресивни, а обикновено болни мозъци, от човешки вид ги докарват до това състояние, в следствие на тормоз, ще я оставя настрана.

121

dolsun

преди 10 години

екзекуция!!!

120

за човекомразците !

преди 10 години

Кучкарите си обичат мъстиите и поради това МРАЗЯТ ХОРАТА ,,,,!!!!Песолюбците са най-големите ЧОВЕКОМРАЗЦИ ,отдавна съм се убедил...!!!Днес бях в Докторската градина в София по обяд и независимо от ВСИЧКИ ЗАБРАНИ ,БЕШЕ ПЪЛНО С *** БЕЗ НАМОРДНИЦИ ,а стопаните им ЧОВЕКОМРАЗЦИ ги бяха пуснали да тичат БЕЗ КАИШКА ,независимо ,че наоколо си играеха мнозина малки деца ....!!!!Мръсни твари са песолюбците -добре е направил дядката -АБСОЛЮТНО СИГУРНО НЕ Е СЛУЧАЙНО ,ЧЕ Е ПРОВЛАЧИЛ *** !!!