11

Одисей 1

преди 10 години

Истината е че хич не му се искаше на Обама да започва тази война , от една страна инцидента е страшен а от друга такъв удар нищо няма да донесе , там трябва масирана акция , но на никой не му се иска да влезе в сирисйкото блато , дали няма да жертват опозицията както направиха 1991 при въстаниетов Ирак . Когато седин проблем не се действа решително той винаги след време избухва с по-голяма сила .

10

Анонимен

преди 10 години

do Nqkakav si!!!Boklu*k(((( 11!!!

9

stoneg

преди 10 години

Баас винаги са имали химическо оръжие.

8

Иди Амин

преди 10 години

Кое му е трудното ? Пращаме всички гербери, талибани и *** в Къзълкум и изстрелваме по тях целия запас от химически оръжия...

7

boyko_stoew

преди 10 години

Колко Медицински и Друг персонал е необходим за ОБГРИЖВАНЕТО на ЕМИГРАНРСКИЯ ПРИТОК от Африка?!Ако можехме да им осигурим работа-ДОБРЕ...В този момент поемането на Бежанската вълна в България струва на БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ около 120 000 лв /ден- преки разходи и още горе долу толкова косвени разходи....От Кристалина Георгиева не чакам да свърши нещо полезно!Чакам от Правителството НИ ,да ИЗИСКА ОТ ЕВР. парламент да платят на България като Граница на Европейския съюз,ПО НАЙ-БЪРЗИЯ начин.

6

Мамантос

преди 10 години

А *тсите имат право и на химически, и на ядрени, и на какви ли не оръжия?! "Богоизбрани", кво да ги правиш, нали така?...

5

boyko_stoew

преди 10 години

Важното е ,че тия дни нямаме "Официална Българска позиция " (от вигенин или орешарски)по въпроса за участието ни във военна намеса в Сирия.Надявам се така да е и занапред!.....Това което трябва да искаме в този момент от европейските парламентаристи е подпомагане за бежанската криза!От Северна Африка прииждат болни и неплатежоспособни хора,на които Българската Държава Няма ресурс да помогне!

4

анонимен

преди 10 години

А бе, тоя обективния е мноо светнат бре... *** тъпанарите обективни...

3

обективен

преди 10 години

Всъщност увaжaемия по- долу хептем се е оплел))), не стaвa думa зa "слaгaне нa оръжие", a зa ликвидирaнето нa aсaдовите химикaли, с които бомби нaродa си. Никой не е тръгнaл дa свaля оръжие, опозициятa също.

2

Далаверов

преди 10 години

Що химическо оръжие се унищожи на Змейово за 10 години, тия разправят било трудно

1

Анонимен

преди 10 години

Не е добре това,няма ли да свършат тези войни вече...