12

XXL

преди 10 години

Ех младост,младост..***..;))

11

БПФ

преди 10 години

Вероятно мангалета - тия *** тръгват да крадат откак проходят... и още оттогава трябва да бъдат трепани.

10

Анонимен

преди 10 години

Ама забележете и какви са крадците Едно МОМЧЕ и ТРИ МОМИЧЕТА :)))Ади, дойде "Женското царство":))

9

Монархист

преди 10 години

Хахахахахаха, това са деца. На 7 или 8 кой не е правил подобни простотии. Ние например като малки много обичахме да ходим в покрайнините на града и да си крадем царевица, която да си свалим и да изядем. А то понеже два-три кочана бяха голямата кражба та е леле, хахахахаха.

8

Сензационна новина! Покъртителна драма!

7

Jerry

преди 10 години

Не бъдете толкова убедени, че са ***. Повечето от вас сте дребни душици и постоянно гледате да откраднете, да излъжете, да направите някоя свинщина. Нормално е и децата ви да са като вас.

6

Urkoto

преди 10 години

И последно - това вече е шести коментар. Съветвам искрено платените драскачи да си напишат коментара преди да са станали десет, че другаря Кутев ще ви ореже надницата!

5

Urkoto

преди 10 години

А и още нещо, махна се Цветанов и започнаха да излизат далаверите на ГЕРБ - в случая в бизнеса с кражби на детски играчки. Няма го вече полицейския чадър да пази такива особено опасни елементи от гнева на правораздавателната система. За пореден път, евала, господа полицаи и господа политици от управляващата Нео-Тройна коалиция!!!

4

Urkoto

преди 10 години

Тия ги познаваме у махалата, прякорите им са сътветно Репичката, Целинката, Компирчето и Щефката. Много сериозна банда са, добре, че МВР е използвало всичките си ресурси за да пречупи гръбнака на тази организирана престъпна група за кражба на панделки и цветни блокчета. Това е приоритета на МВР, а не наркотици, проституция, източване на бюджета. За пореден път, евала, г-да полицаи!!!

3

Азисчо малък

преди 10 години

Ний растеме бодра смяна,гордостта на тате и на мама,леко *** чаветабъдещето на БГто.

2

Анонимен

преди 10 години

пичове

1

dan

преди 10 години

Още от малки се учат на тарикатлък и то три момичета и едно момче ... ама не сте уточнили етноса на децата.