30

Robin Hoodov

преди 10 години

Саудовская Аравия занимает 2 место в списке стран, где чаще всего притесняют права христиан[

29

Robin Hoodov

преди 10 години

Дано много хора да разберат, че саудитци+цру е едно от най-страшните оръжия на нашето време.Има ли почва у нас за зарибяване и фанатизиране на опредлени групи хора-разбира се, че има-спомняте си репортажите за Пазарджик нали?Най вероятно някой е учил във арабско медресе и се почва, първо всички братовчеди стават салафити или уахабити после приятели и ако да не дава господ стан достатъчно много, примерно като в Чечня - става страшно.

28

Гост

преди 10 години

Ето на това се вика Коалиция на "желаещите". Браво на САЩ и техните "демократични" съюзници - уахабитите от Ал Кайда и Саудитска Арабия.

27

bashkircho

преди 10 години

До 11Vyprosa v siria zapochna kato religiozen, suniti sreshut alviti kakyvto e Asad. Sunitite obviniavat pravitelstvoto v deskriminacia srshtu sunitite v mnogo napravlenie kato rabota, previlegii i tn. Mnogo suniti kakvito sa i al qaida se vkliuchiha v konflikta i stana goliamta rabota. Obshto vezto taka zapochna

26

Анонимен

преди 10 години

Това е освободителната американска армия плюс талибани, терористи и всякаква още фанатизирана мюсюлманска *** която само коли и реже глави в името на техния си господ. Кой *** даде на американския *** награда за мир?!

25

БАЧКАТОР

преди 10 години

Това е много ценна новина. Трябва да се разпространи в целия свят и най-вече сред народа на Сирия. Тази статия казва че войната в Сирия не е точно гражданска, тя е война между държави.

24

Анонимен

преди 10 години

Хубава коалиция ще се заформи ...Обама ще ги предвожда с вещина ...

23

георги

преди 10 години

*** сами си се трепят....

22

rm

преди 10 години

А пък Обама си има Нобелова награда за мир ...

21

HEXAGON

преди 10 години

Все по - ясно става , че цялата ''патардия'' в Сирия не е заради режима (ако мога да го нарека режим) нито заради химически оръжия .... то си беше ясно де , но вече започнаха да правят видни грешки , което не говори никак добре за ''демократите''. С двете ръце подкрепям Асад , Русия и всички техни съюзници обявили се против тази западна агресия и терор , много жалко за страдащите там

20

Хамериканци

преди 10 години

Хамериканци вие сте уродлива "нация".

19

Илчев

преди 10 години

......все достойни ,,бойци,,

18

Zeitgeist

преди 10 години

До Анонимен 11Наскоро бе открито находище с около 4 млрд. кубически метра природен газ и най-малко 2 млрд. барела нефт.

17

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 15И с колко ще го намали? Ти знаеш ли пазарния дял на Русия в Европа какъв е? Знаеш ли кой доставя над 70% от горивата в Европа? Плановете на Русия за доставки на газ са в противоположната посока.

16

Анонимен

преди 10 години

Армията на Сирия ще изпълни присъдата. Жалко за обикновенните хора, това е отвратително, не го пожелавам на никой.

15

Анонимен

преди 10 години

Ако ЧЕРЕП И КОСТИ свалят Асад, ще сложат на негово място Арабина 666 и започва АПОКАЛИПСИСЪТ!

14

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа, а и заради газопровода планиран от Дубай до Средиземно море, който трябва да мине през Саудитска арабия, Йордания и Сирия. Този газопровод ще намали значително пазара на руски газ в Европа.

13

Анонимен

преди 10 години

Вчера ги гледах тези "бунтовници" как превземаха древно християнско селище, а християните вместо да ги посрещат с палмови клонки бягаха та пушек се вдигаше. С това темпо ги очакваме утре или в други ден в България...Значи Ал Кайда, а не Асад е причината за бежанската вълна, колят, насилват и зверски изтезават обикновените сирийци!Аллах да унищожи саудитските военнопрестъпници!

12

Анонимен

преди 10 години

"всъщност ние имаме ли представа защо е всичко това в сирия?"За западняците - последната руска база и руски съюзник в района на Средиземно море изчезват. За ислямистите - поредната държава дето ще я натикат в безвремието на шериата и чието население ще превърнат във войни на исляма и слуги на войните на исляма.

11

Анонимен

преди 10 години

"Така че зад *** на арабелите стои един голям руски х... и е въпрос на времекога ще им влезне."На арабелите това май им харесва, няма как да се уплашат от такава заплаха.По една атомна бомба за всеки от свещенните им градове е по-сериозно обещание.