18

Анонимен

преди 10 години

Не е лошото, че те си гледат интереса. Лошото е, че у нас ние не си гледаме интереса, а често и не го знаем. Дедите ни са мрели за Църква и вяра. Днешните българи смятат запазилите вярата за ненормални, а тая вяра ни е запазила като народ и спасява душите ни!

17

sokrat62

преди 10 години

До 16Да това е изходът гласуване а не ганьовата максима "Всички са маскари", то да сме англичани та да се чудиме при две партии, в България партии бол, колкото и да сме капризни все някоя ще ни хареса.А да ги видим тогава купувачите и манипулаторите на "народна любов" колко % ще съберат!!!!

16

гласуване

преди 10 години

Разберете хора, единственият начин да се преборим с тази наглост е задължително гласуване! Тогава ще се види реалният процент на ДПС. Сега с реален мин. процент имат почти 50% властови и управленски ресурс и стават големи безобразия.Няма друг начин за справяне!

15

sokrat62

преди 10 години

Единствената религия която комунистите от БСП, признават това е комунизма, ДС от ДПС само им помагат да има етническо напрежение защото формулата "разделяй и владей" е разработка на ДС а Доган и Местан с помоща на Волен са функцията.ГЕРБ показаха истинската толерантност и религиозна търпимост и нямат вина за съборените джамии и църкви и за одържавените такива, това го правеха системно *** и ДС измекярите

14

sokrat62

преди 10 години

до Салахадин и всички атакистиЗа веше сведение в "Корана" пише- Прочети и почитай всички свещенни книги стария и новия завет, библията, корана и т.н. Арабския свят е родил Авицена по-рано от Коперник и не го е изгорял на клада, смята се за основоположник на астрономията, картографията и медицината.Когато в Гренада е имало огромна библиотека и хората са се къпали всеки ден, европейските крале са се къпали един път в годината а ейзуитите са горели Коперник и книгите му.БСП-ДПС-Атака-ДС ви ***

13

АНТИМУТРА

преди 10 години

Имотна борба!!Завело е едно а колко е спечелило!!!!!!!!!!!!!!!!???????//ГЕРБ на Борисов се почуди какво да направи от безпомощност вече!!!

12

Чочо

преди 10 години

83 вакъфски имотА - научете се да пишете и говорите правилно най-после, ***!

11

az

преди 10 години

Къде си Апостоле? Къде си Караджа?.....само долни *** останаха по тези земи да се наричат българи.....

10

Анонимен

преди 10 години

В България последните 4 години има невиждан досега възход на исляма явно толериран от предишните управляващи от Герб.В страната ни в момента има повече джамии на глава от населението отколкото църкви.Водим се християнска държава само на хартия.

9

Анонимен

преди 10 години

Първо ни върнете Одринска Тракия!!!***,ще ми се разпореждат с чужда земя!

8

val

преди 10 години

МОЖЕ ЛИ НА БЪЛГАРСКИ МОЛЯ????

7

до Салахатин

преди 10 години

Много малко знаете за Исляма, за да казвате, какво се казва и какво не! Но и да е така, Коранът съдържа всичко, което е необходимо на даден човек като знания! А да не говорим за личностите, които са допринесли за доста сфери, а Западните страни са ги "преименували, и ги представят като техни учени и пр.

6

ДО САЛАХАДДИН

преди 10 години

Салахаддине, ти първо посъветвай булгаристанската чалгализирана *** да чете книги а не да се кълчи под "музиката" на Азис..Когато Турция ви връщаше имотите и ремонтираше църквите мълчахте като ***.

5

Анонимен

преди 10 години

Първо, нещо не се представя както трябва в тази новина. Тези имоти чии точно са били преди одържавяването? Второ, това въпрос на реституция ли е? Трето, ако е реституция, защо чак сега, при положение, че хората станаха милионери още преди доста години от реституция? Четвърто, Борисов като настройва срещу турците, защо не каза 2011- Абе тези проявяват дебелоочие? Сигурно е нямал още Туитър и Фейсбук профили ;) Пето, дали пък Касим Дал няма нещо общо???

4

БРАННИК

преди 10 години

трмС

3

Салахадин

преди 10 години

Усещам аз,как тази сграда на мюфтийството,ще пасне идеално за библиотека!!!Книги господа ***,световна култура!!!А не като вашата *** религия,в която се казва "Да нямаш друга книга,освен Коранът"!!!!!

2

Хе

преди 10 години

То какво излиза - главното мюфтийство направо си било една доста голяма адвокатска кантора.Даже не ми се и разсъждава за чии интереси адвокатства...

1

Анонимен

преди 10 години

нагла религия е това.Много се радвам ,че има Велики държави като САЩ И ИЗРЕЛ да унищожават тези ***