5

Анонимен

преди 10 години

Президента не се спира,явно е решил да надмине рекордите на Първанов по раздаване на ордени на куцо,кьораво и сакато.Само с ордена на френския посланик се размина,но сега предполагам ще си навакса.

4

Анонимен

преди 10 години

Виолина Маринова?! Кой и по каква причина реши да дава орден на тази жена? Жестока девалвация на орден "Стара планина"!!!

3

kalojan.nikolov

преди 10 години

Според мен орденът е много високо отличие.Но за жалост както много други неща в страната,така и този акт на връчването малко се ,, обезцени''.Що се касае до президенските укази и актове-безсрамен и потресаващ е ''акта'' на бившият зам.президент.безизвестния Ангел Марин.Той помилва без причина и мотив 49 престъпници осъдени за престъпления извършени по особено жесток начин.Естествено между тях и *** лидер Цветелин Кънчев...е какво е това-милост или сделка решете сами...

2

Пенлевето

преди 10 години

Плевнята даже не е интересен. Само 3 коментара,дето единия е мой.Брошки пак ще се раздават.Плевня дай ми една брошка и на мен бе.

1

xari potar

преди 10 години

TOQ ORDEN STARA PLANINA DEVALVIRA MNOGO.PONE DA IMA6E ZA RAZNOOBRAZIE I STEPENUVANE NQKAKVO I SREDNA GORA,RILA,PIRIN,RODOPITE,STRANDJA I KARAI PO VISO4INA TO ZA ZASALUGITE XI4 NEE QSNO ZA KAKVO SE DAVA)))))))